Cautare

606 de rezultate pentru "monitorul" (2.55 secunde)
Noul presedinte al deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a carui numire oficiala se publica in acel moment in "Monitorul Oficial", a avut ieri prima sa intalnire informala cu presa in biroul care pana joia trecuta i-a apartinut social-democratului Adrian Nastase.
Dar nu puteam lucra pe monitorul calculatorului cu sublere, asa ca am apelat la o firma pentru printat, unele fiind color ,iar sculele mele nu redau fidelitatea necesara.
Dupa ce legea va fi promulgata si publicata in Monitorul Oficial, alesii locali mai au 45 de zile la dispozitie pentru a depune o declaratie pe proprie raspundere prin care vor specifica numele formatiunii politice pe listele careia isi vor continua activitatea.
Deja in vigoare la Camera Deputatilor, sistemul de decontare prin sume forfetare va fi aplicat si la Senat imediat ce Legea privind Statutul senatorilor si al deputatilor va fi publicata in "Monitorul Oficial".
Daca le declarati furate, dureaza o luna si trebuie sa dati un anunt in Monitorul Oficial. Pierderea se rezolva in doua zile.
Dar nu puteam lucra pe monitorul calculatorului cu sublere, asa ca am apelat la o firma pentru printat, unele fiind color ,iar sculele mele nu redau fidelitatea necesara.
34/2006, iar normele de aplicare nu au fost publicate in Monitorul Oficial", a explicat Ion Prioteasa, presedintele CJ Dolj.
De unde putem intelege fie ca seful statului roman l-a anuntat inca de vineri pe Manafu despre ce legi are de gand sa promulge luni, eventual sa-i fi cerut si sfatul, transformand DADL in Monitorul Oficial si confidentul sau intim, fie ca celor de la DADL le-a stat ceasul in urma cu trei zile, demonstrandu-si inca o data profesionalismul "desavarsit".
73, s-a apreciat ca nu sint indeplinite conditiile pentru organizarea referendumului local", se arata in raspunsul oficial al MAI remis redactiei :Monitorul de Galati".
E ciudat acest raspuns. Bariera mea este identica cu cea de la parcarea Hotelului Galati", a declarat Florin Popescu pentru "Monitorul de Galati".
Acum romanii pot vedea ca problemele care macina coalitia nu sint create de Partidul Conservator sau Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania", a declarat pentru "Monitorul de Galati" deputatul conservator Liviu Bogdan Ciuca.
Nu din cauza relei-vointe a conducerii muzeului, ci a unei ordonante de urgenta publicata la sfarsitul lunii iunie in Monitorul Oficial, potrivit careia institutiile publice nu mai pot achizitiona mobilier si autoturisme pana la finele anului 2006.
"Acest ordin a fost publicat direct in Monitorul Oficial, nu a fost supus dezbaterii publice si s-a incalcat astfel Legea transparentei", a spus Sorin Minea.
Incepind cu aceasta saptamina cotidianul "Monitorul de Galati" va monitoriza cu si mai mare atentie scena politica locala. Asta pentru a scoate in evidenta cele mai importante evenimente, cei mai inspirati oameni politici, cele mai tari declaratii politice si activitatea saptaminala a partidelor.
Reporterii cotidianului "Monitorul de Galati" au vorbit cu liderii partidelor politice importante din Galati pentru a afla care este numaarul de "soldati" pe care ii au la dispozitie si citi bani dau acestia pentru organizatiile in care sint inscrisi.
Cel mai activ partid Echipa ziarului "Monitorul de Galati" considera ca, saptamina trecuta, cel mai activ partid de pe scena politica galateana a fost PC.
Liderii conservatorilor spun ca formatiunea lor nu iese de la guvernare pentru a nu pune in pericol aderarea Romaniei la UE. Din acelasi motiv, le sugeram sa ramina la guvernare", a declarat pentru "Monitorul de Galati" social-democratul George Cubasa.
Tocmai din acest motiv reporterii cotidianului "Monitorul de Galati" le-au cerut deputatilor si senatorilor gaalaateni, e vorba aici de parlamentarii care au vrut saa vorbeascaa, saa declare incaa o dataa, dar nu pentru partid, ci pentru alegaatori, dacaa au faacut sau nu politie politicaa.
Paul Pacuraru, senator si consilier al primului ministru Calin Popescu Tariceanu, a comentat, pentru "Monitorul de Galati", excluderea din PNL a oamenilor politici Mona Musca si Ioan Ghise.
Si, pentru caa PC nu poate de unul singur saa ducaa la indeplinire dorinta lui Voiculescu, reporterii ziarului "Monitorul de Galati" au luat legaatura cu unii reprezentanti ai partidelor politice parlamentare pentru a vedea dacaa mai existaa formatiuni ce doresc suspendarea lui Baasescu.
google-analytics.com