Cautare

606 de rezultate pentru "monitorul" (3.30 secunde)
Din momentul publicarii in “Monitorul Oficial“ a Decretului semnat ieri de presedintele Basescu, premierul are un termen de zece zile in care sa prezinte noul Guvern in Parlament.
Decretul, care include numele si functia fiecarui membru al Guvernului, a fost publicat in “Monitorul Oficial“ imediat dupa semnarea lui de catre presedinte, in regim de urgenta.
El a refuzat sa raspunda apelurilor reprezentantilor Monitorul, motiv pentru care l-am cautat si la sediul PNL. Secretara de aici ne-a spus ca este acolo, dupa care, cind s-a aflat de cine este cautat, nu ne-a mai fost dat la telefon.
Decretul a fost trimis spre publicare la Monitorul Oficial al Romaniei. Presedintele Casei Nationale de Pensii si alte Asigurari Sociale, Mariana Campeanu, este, "cel mai probabil", persoana pe care o vizeaza premierul Calin Popescu Tariceanu pentru preluarea portofoliului Muncii, au declarat marti seara pentru Mediafax surse liberale.
Solutionarea cererii de anulare a alegerilor de catre Biroul Electoral Central se poate face numai pana la data publicarii rezultatului alegerilor in Monitorul Oficial al Romaniei.
Premierul Emil Boc a revocat propria decizie de eliberare din functie a comisarului-sef de politie Alexe Irina din functia de secretar general adjunct la Ministerul Internelor, printr-un act similar publicat marti in Monitorul Oficial.
Numirea acestuia a fost oficializata in cursul zilei de ieri, fapt consemnat in Monitorul Oficial nr. 110. Preda pleaca in Ministerul Transporturilor de pe pozitia de inspector special gradul II din cadrul Compartimentului autorizari agenti economici al Autoritatii Navale Romane.
Monitorul Oficial, mai exact publicarea ordinului semnat de premierul Emil Boc, a dat verdictul in ceea ce-l priveste pe fostul prefect al judetului Constanta, Danut Culetu (foto).
Vineri, in cadrul emisiunii "Talk show Monitorul " de la Radio Fix, acesta a declarat ca detine informatii potrivit carora cinci patroni botosaneni de societati producatoare de alcool si bauturi spirtoase ar fi strins 100.000 euro, bani destinati citorva liberali de frunte si viitorului prefect, pentru a nu le controla unitatile si a fi lasati sa isi desfasoare linistiti afacerile.
Decizia de numire a Doinei Melinte la MTS a fost publicata joi seara in Monitorul Oficial. Doina Melinte (n. 27 decembrie 1956, Bacau) este o valoroasa atleta romanca.
Ce a concediat Constantinescu a angajat Iliescu Fostul presedinte al Romaniei a afirmat ca in ianuarie 1997 primul general pe care l-a demis printr-un ordin publicat in “Monitorul Oficial“ a fost Tudor Tanase, care condusese serviciul tehnic al Securitatii.
In Monitorul Oficial au fost publicate noile formulare ale declaratiilor de avere pe care demnitarii trebuie sa le completeze, iar una dintre prevederile acestora face referire si la "bunuri sub forma de metale pretioase, bijuterii, obiecte de arta si cult, colectii de arta si numismatica ".
Contactat de reporterii cotidianului "Monitorul de Botosani ", Andrei Paramanov a respins orice intelegere cu omul de afaceri. Mai mult, el a sustinut ca totul ar fi o razbunare.
Initiatorul propunerii, Serban Nicolae (PSD), a argumentat ca, oricum, legea initiala, careia i s-au adus completari prin ordonanta, prevede ca declaratiile sa fie publicate pe siteurile institutiilor sau in “Monitorul Oficial“.
Decretul a fost semnat vineri si publicat luni in Monitorul Oficial. Data eliberarii din functie este 9 iulie. Traian Basescu a semnat, joi, decretul privind eliberarea din functia de consilier prezidential a lui Stefan Deaconu, din 25 iulie.
Sebastian Lazaroiu nu mai este de ieri consilier prezidential, potrivit unui decret semnat de presedintele Traian Basescu pe 6 iulie si publicat ieri in Monitorul Oficial.
Deasemenea, sustin sursele parlamentare citate, "Actele administrative plecate de la biroul sau s-au remarcat prin nelegalitate in forma si pe fond, incepand de la cele mai simple pana la gafa de a convoca Senatul in sesiune extraordinara, ‘uitand’ sa trimita spre publicare in Monitorul Oficial, actul semnat de catre Presedintele Senatului, dupa cum prevede Regulamentul Senatului".
Se publica, de asemenea, in Monitorul Oficial (nr. 300 bis de marti 30 decembrie 1947) Legea No. 363 pentru constituirea statului roman in Republica Populara Romana si Legea No.
Ordinele si instructiunile cu caracter normativ se publica in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, in conditiile legii. Art. 17.
Potrivit legii, circulara intra in vigoare dupa publicarea in “Monitorul Oficial“ al Romaniei. (S.Z.)
google-analytics.com