Cautare

825 de rezultate pentru "moneda pictata" (5.75 secunde)
Pentru contractele cu scadenta Craciun, moneda unica europeana a inceput saptamana in forta (3,6690 - 3,6850 lei) pentru ca sa o incheie la valori mult mai scazute (3,6050 - 3,62 lei), se arata intr-un comunicat al Bursei Monetar Financiare si de Marfuri Sibiu (BMFMS).
Moneda unica europeana a inceput saptamana trecuta la un pret de 3,6-3,6060 lei, pentru ca la finele saptamanii sa coboare la 3,59- 3,5950 lei.
Euro a mai pierdut ieri, 69 de unitati in fata leului iar in aceste conditii valuta europeana nu a mai fost cotata la un curs atat de scazut fata de moneda nationala a Romaniei din septembrie 2005. ... Nu numai moneda unica europeana este in cadere libera.
Euro si dolarul au inceput sa piarda din ce in ce mai mult teren, astfel ca de la inceputul anului si pana acum, ambele valute de interes pentru romani s-au depreciat puternic fata de moneda noastra nationala.
Cat despre moneda americana, aceasta s-a depreciat foarte mult in raport cu leul, inregistrand o scadere de aproape bani in raport cu ultima cotatie.
De asemenea, structura pe valute a creditului neguvernamental acordat de sistemul bancar arata o scadere la imprumuturile in moneda unica europeana incepand cu septembrie 2005. Aceeasi tendinta au avut-o si creditele in moneda americana.
Aprecierea leului fata de moneda europeana nu mai este de mult o intamplare. Ca exemplu, si inainte de Sarbatori raportul euro/leu a avut la Bursa din Sibiu o tendinta descedenta, cei care isi acopera riscurile valutare acordand tot mai multa atentie instrumentelor pe care le ofera piata futures.
ßi asta pentru ca pe plicuri nu se specifica RON sau ROL, iar oricine poate sa ceara castigul in moneda denominata.
De vineri, moneda nationala este total convertibila in lume, adica se pot efectua schimburi valutare cu lei oriunde in lume.
Aceleasi surse apreciaza ca, pana la sfarsitul lunii, euro are toate sansele sa ramana in culoarul 3,51-3,54 lei, iar pentru sfarsitul anului moneda unica europeana a fost cotata la 3,5780 lei.
Jucatorii cumpara si vand bunuri si servicii folosind o moneda virtuala, cunoscuta ca dolar Linden. O piata virtuala le permite insa jucatorilor sa converteasca moneda virtuala in dolari americani, putand astfel avea castiguri in viata reala.
Astfel, valoarea depozitelor noi in devize straine constituite de persoanele fizice in intervalul septembrie 2005-septembrie 2006 a depasit avansul economiilor in moneda nationala. ... Pe de alta parte, companiile si-au majorat economiile in moneda nationala.
"Raiffeisen Bank a hotarat ca procesul de convertire a bancomatelor sale la leul nou sa tina cont de masa de moneda noua aflata in circulatie, in asa fel incat clientii sai sa nu fie afectati", a declarat Iulian Dascalescu, manager tranzactii numerar.
In ceea ce priveste investitiile in valuta, specialistii din domeniu ne atentioneaza ca nu sunt cele mai indicate in aceasta perioada, pentru ca atat euro, cat si dolarul vor continua sa se deprecieze in raport cu moneda nationala, potrivit The Money Channel.
Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, incepand de saptamana viitoare, o moneda din argint in valoare de cinci lei, dedicata nominalizarii orasului Sibiu drept "Capitala Culturala Europeana" in 2007, se arata intr-un comunicat al bancii centrale, dat ieri publicitatii.
Moneda autohtona a eclipsat in acest an toate monedele europene, inregistrand cea mai mare crestere la nivel mondial in raport cu dolarul american, analistii asteptandu-se la un 2007 in aceeasi nota pe fondul integrarii Romaniei in Uniunea Europeana.
Moneda europeana s-a depreciat ieri in raport cu leul, ajungand la 3,3801 lei, cea mai scazuta cotatie din ultimii patru ani. ... Trebuie spus ca piata financiara romaneasca nu tranzactioneaza direct moneda americana, dar banca centrala calculeaza raportul leu/dolar in functie de evolutia pietelor financiare internationale.
In ce moneda ne imprumutam? ... Daca vor sa se imprumute ar trebui sa apeleze la un credit in moneda in care sunt remunerati, pentru ca nu se stie evolutia in timp a cursului valutar", au declarat surse din Raiffeisen Bank Craiova.
Agentii comerciali care solicita monetar pot fi numarati pe degete Reprezentantii Bancii Nationale a Romaniei (BNR) spun insa ca e suficienta cantitate de moneda emisa, insa aceasta nu a ajuns inca in piata. "Din moment ce nu au sa dea rest inseamna ca nu exista suficienta moneda in piata.
Si fata de moneda americana leul s-a intarit puternic, banca centrala afisand ieri un curs oficial de 2,5188 lei/dolar. ... Fata de vineri, dolarul s-a depreciat ieri cu 0,15% in raport cu moneda nationala.
google-analytics.com