Cautare

825 de rezultate pentru "moneda pictata" (7.75 secunde)
Ultima scena pictata il reprezinta pe Dumnezeu care separa lumina de intuneric. In aceasta regiune cercetatorii au descoperit ca Michelangelo a ascuns trunchiul cerebral, nervul optic si ochii.
In peste 4000 de magazine desfasurate pe 60 de strazi, sunt expuse marfuri europene si orientale, bijuterii, covoare, broderii, ceramica pictata manual, zaharicale si alte delicii orientale.
Tot aici, puteti cumpara o lada de zestre pictata - la 450 RON, sporul casei - la 25 RON, o vioara sculptata in lemn - la 100 RON si, mai nou, fluturi sculptati in lemn si pictati de Andrei.
Mesteresc alaturi de mesterii populari si tineri creatori de bijuterie contemporana, sticla pictata, obiecte crosetate, brose, vestimentatie din lana impaslita, caciulite, casete pictate sau decorate prin tehnica servetelului, obiecte decorative pentru casa.
cojocari, olari, cioplitori, tesatoare, iconari, negustori cu mobilier si unelte taranesti, dar si tineri artiști cu bijuterie, obiecte casnice si de decor, vestimentatie si incaltari pictate manual, sticla pictata, jucarii realizate din lemn sau alte materiale reciclabile, ceramica si obiecte decorative, plante de leac sau sapunuri naturale.
tablouri din flori, ceramica pictata, tricouri pictate, icoane pe lemn, magneti cu motive populare. Mesterii vor ciopli, vor incondeia, vor coase si va vor impartasi din secretele mestesugurilor romanesti.
Expozitia cuprinde lucrari de pictura, grafica si ceramica pictata lucrari din colectia familiei Constantin, puse la dispozitia Muzeului Municipal din CALARASI de cunoscutul jurnalist DAN CONSTANTIN, fiul profesorului emerit, Ionel Constantin.
Tismana, Ramnicu Sarat si Constanta, pe o noua locomotiva pictata pentru CFR Calatori, doua muzee de interes national - Muzeul National al Satului Dimitrie Gusti, Muzeul de Etnografie Tulcea si la Centrul Cultural Cartisoara, case si scoli din Cartisoara si Marsa, Jud.
Prin faianta pictata manual de catre maestri artizani din Spania, care folosesc tehnici vechi de peste 500 de ani, cu o valoare decorativa inegalabila, la Cameleonia gasesti idei de cadouri unice in Romania, adresate celor care apreciaza si respecta frumosul in forma oferita de mainile artizanului.
Bicicleta pictata va fi oferita ca premiu in concursul organizat pe pagina de FaceBook Sun Plaza. Asadar, urmeaza doua saptamani interesante pentru toti cunoscatorii si pasionatii de biciclete!
RELATII: Omul care te iubeste cu adevarat - intotdeauna iti ofera daruri Pe site-ul relatii.net am citit o poveste despre un pictor talentat care muncea din rasputeri.
Alti mari pictori, cum ar fi Botticelli, Dali, Mondrian, utilizeaza in picturile lor numarul de aur, respectiv, sunt respectate proportiile de aur intre figura pictata si ceea ce se afla in jurul sau.
Andreea Marin (a luat obiecte pentru casa din zona Campinei), Andreea Banica (a luat mobilier pentru dormitoare plus tot felul de rafturi, canapele, fotolii), Mihaela Radulescu (a luat rafturi si accesorii, casete din piele pictata), Virgil Iantu (a luat canapele din zambila de apa), Andreea Mantea, Mihaela Tatu, Alessandra Stoicescu, Mihai Gainusa, Luminita Anghel (si-a mobilat casa de la noi), Daniela Condurache, Gianina Corondan, Madalina Manole, Dan Negru, Clara Rotescu, Cristina Herea, Urania, Gabriela Vranceanu Firea, Catalin Botezatu, Oana Turcu si Cristian Brancu, Ana Maria Prodan, Mihaela Borcea, Doina Levintza, Corina Voicu, Catalin Maruta, actorul Ion Haiduc si omul de afaceri Cristian Tantareanu.
Nici accesoriile nu se lasa mai prejos, evadand parca din panza pictata pentru a se darui palpabil noua. Tehnica folosita pentru tot acest tablou tridimensional este Moda Flora, o tehnica care se folosea in vremuri apuse la curtile regesti.
Astfel imaginea pictata pare incompleta, dar este astfel o provocare pentru privitor, care devine creator in timpul lecturarii imaginii. Aceasta metoda, unica in lume, am brevetat-o la Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci din Romania.
In schimb, asa cum e obiceiul tot la noi, mi-a dat, la randul sau, volumul de poezii "Nelinisti", cu un autograf si o iconita pictata de o nepoata a sa.
cu confectii si accesorii traditionale, cu decoratiuni din marmura incrustate cu pietre semipretioase, pielarie pictata, bijuterii din lemn de mango, corn sau os, cutii de bijuterii din lemn de Kadam incrustate cu sidef;
Institutiile publice si bancile isi vor intocmi situatiile financiare dupa 1 iulie numai in moneda noua, leul greu, potrivit unui proiect de ordonanta discutat ieri in Comisia de Dialog Social de la Ministerul Finantelor Publice (MFP).
Incepand de la 1 iulie, preturile la magazine nu vor mai fi afisate decat in moneda noua. ... Noua moneda a fost pusa in circulatie incepand cu 1 iulie 2005, iar vechile bancnote au continuat sa fie emise, dar in cantitati din ce in ce mai mici.
Euro a deschis sedinta valutara de ieri cu o apreciere fata de moneda nationala, fiind cotat ieri dimineata pe piata valutara cu 3,5300 - 3,5350 lei, in crestere cu 60 de lei vechi fata de cursul de inchidere de vineri, care se situa la un nivel de 3,5240 - 3,5290 lei.
google-analytics.com