Cautare

825 de rezultate pentru "moneda pictata" (4.11 secunde)
Prin urmare, este de asteptat ca bancile sa reduca nivelul dobanzilor la depozite, dar si la credite, iar moneda nationala sa se deprecieze fata de euro.
La sfarsitul lunii moneda unica va fi cotata intre 3,34 si 3,35 lei", a declarat Daniel Buzatu, dealer sef la Banca Romaneasca.
In prima sedinta de tranzactionare a saptamanii, moneda europeana a coborat sub pragul de 3,28 lei si s-a tranzactionat la valoarea minima de 3,2760 lei.
Angajatii caselor de schimb vor sa se asigure ca au suficienta moneda europeana în casa, deoarece pe piata valutara este criza de euro.
Trecerea la moneda europeana presupune par-curgerea initiala a unei etape de cel putin doi ani, numita, European Exchange Rate Mechanism (ERM II). In aceasta faza se va folosi inca leul ca moneda nationala, dar cursul de schimb in raport cu euro va fi unul cu variatii foarte mici.
Moneda nationala s-a apreciat ieri la un nou maxim al ultimilor patru ani si sapte luni fata de euro, cursul de schimb anuntat de Banca Nationala a Romaniei (BNR) situandu-se la 3,2519 lei/euro.
Moneda nationala a atins ieri un nou record in raport cu euro, care a coborat sub 3,2 lei, nivel care nu s-a mai atins din 20 iunie 2002, cand moneda europeana a fost cotata de Banca Nationala a Romaniei la 3,190 lei.
Moneda nationala a continuat sa se aprecieze ieri in raport cu euro, care a fost cotat de BNR la finele sedintei la 31,782 lei. ... Cu toate acestea, banca centrala prefera ca moneda sa se stabilizeze singura, interventia BNR fiind o masura de ultima instanta.
Majorarea popularitatii euro a fost influentata de extinderea imprumuturilor in moneda europeana, in statele vecine uniunii monetare si pe fondul relatiilor comerciale stranse cu statele care utilizeaza moneda unica.
Leul s-a depreciat azi, atingand cotatia minima a ultimelor cinci luni si doua saptamani, fata de euro, de 3,3592 lei pe euro, ca urmare a cererii consistente de moneda europeana, din piata valutara, sustin dealerii.
Moneda europeana, pe punctul de a nu mai fi unica.
Devalorizarea leului în raport cu euro nu îi va afecta pe craioveni numai în sensul majorarii ratelor creditelor în euro, ci si al cresterii preturilor apartamentelor.Moneda nationala continua sa se deprecieze vertiginos fata de cea europeana.
Moneda nationala s-a depreciat cu 2,3 bani comparativ cu cea europeana, in deschiderea ultimei sedinte interbancare din acest an, cursul de schimb urcand pana la un maxim de 3,573 lei/euro. ... "Lichiditatea scazuta a pietei duce la o volatilitate mare, motiv pentru care moneda nationala s-a depreciat.
Cursul de referinta anuntat, joi, de Banca Nationala a Romaniei (BNR), de 3,6822 lei pe euro, a urcat la maximul ultimilor doi ani, moneda nationala pierzand din nou circa 1% intr-o sedinta.
 Deprecierea leului în raport cu moneda europeana aduce cheltuieli în plus pentru cei împrumutati în valuta, dar si profituri exportatorilor. ... Vineri, euro s-a mai temperatCotatia stabilita de BNR pentru ziua de luni a adus o usoara apreciere a leului fata de moneda europeana.
Moneda europeana a atins ieri dimineata un nou maxim pe piata interbancara, ajungand la valoarea de 3,7909 lei.
Moneda nationala s-a apreciat de la 3,7630 la 3,7510 lei/euro in primele tranzactii de vineri, dupa care a pierdut teren pana la 3,77 lei/euro, pe fondul unei piete fara volume semnificative de tranzactionare.
Cele mai multe împrumuturi sunt în lei si tot în moneda nationala sunt si cele mai mari restante.
Daca pe 3 ianuarie cursul oficial afisat de BNR ne arata un euro "docil" de 3,597 lei pentru un euro, la 7 martie moneda europeana era afisata la 3,737 de lei pe un euro.
Moneda nationala si-a continuat aprecierea comparativ cu cea europeana, urmand tendinta valutelor din regiune, iar cursul de schimb a coborat sub pragul de 3,6 lei/euro, pe piata interbancara, ca urmare a vanzarilor de valuta din partea jucatorilor straini."Leul se apreciaza in ton cu valutele din regiune si pe fondul unor volume mari de vanzare de valuta din partea jucatorilor straini.
google-analytics.com