Cautare

825 de rezultate pentru "moneda pictata" (3.29 secunde)
Dobanda la aceasta categorie de credite variaza intre 6,4% si 16,5% pe an in functie de destinatia imprumutului, perioada de rambursare, moneda in care se acorda si tipul dobanzii (fixa, variabila, revizuibila).
Pentru prima data in acest an, moneda europeana a reusit sa depaseasca pragul de 3,4 lei. ... Astazi, moneda americana a revenit si ea peste pragul de 2,6 lei.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) pune in circulatie, din 5 mai, 1.000 de monede din argint dedicate aniversarii a 150 de ani de la emiterea primelor marci postale romanesti, numite "Cap de Bour", a anuntat vineri banca centrala.Moneda din argint 999‰ are valoarea nominala de 10 lei, o greutate de 31,103 grame, un diametru de 37 milimetri si marginea zimtata.
Moneda europeana a inceput ziua in forta si a ajuns la un nou maxim istoric, tranzactionandu-se cu peste 4,22 lei pe piata interbancara, dupa ce joi cotatia a fost de 4,138 lei.
Moneda nationala a incheiat sedinta de luni in usoara apreciere fata de cotatiile de peste zi, la 4,3050 lei/euro, in ton cu regiunea, dupa ce Banca Nationala a Romaniei a anuntat un curs de referinta de 4,3119 lei/euro, aproape de maximul istoric atins in ianuarie.
Moneda nationala incheie sedinta de marti la 4,28 lei/euro, revenind la nivelul din seara precedenta dupa fluctuatiile moderate de peste zi, pe o piata calma, care a urmat evolutia regiunii.
Moneda nationala a continuat sa se deprecieze in prima parte a sedintei interbancare de luni, miscare similara cu cea a valutelor din regiune, astfel ca BNR a anuntat un curs de referinta in crestere, la 4,2471 lei/euro.
Moneda nationala s-a depreciat marti pana la un nou minim istoric in raport cu euro, in conditiile in care Banca Nationala a Romaniei (BNR) a anuntat un curs de 4,4411 lei, in crestere cu 0,38 bani (0,09%) comparativ cu valoarea stabilita in sedinta anterioara, de 4,4373 lei pentru un euro.
Moneda nationala a atins astazi un nou minim istoric in raport cu moneda europeana, Banca Nationala a Romaniei (BNR) anuntand un curs de 4,4662 lei/euro, informeaza Agerpres.
A doua oara, cand grecii au cheltuit si au facut datorii pentru ca aveau credit mare ca erau in zona euro si creditorii scontau pe solidaritatea europeana (sau de ce faci o moneda comuna) europenii in loc sa ii scuture la cheltuieli, dar sa le plateasca prima datorie i-au imprumutat mai departe, trecand datoriile de la privat la stat, si au creat o datorie si mai mare, enorma.
e o moneda falsa. ... Eu spun ca primul tip de iubire este o moneda falsa, nu e autentica. Numai al doilea tip de iubire este iubire.
Intr-o perioada in care oricine poate publica orice pe internet, credibilitatea ar trebui sa fie "moneda de schimb" a presei. Insa astfel de incidente arata ca si aceasta moneda se poate devaloriza la fel ca oricare alta.
Presedintele PSD s-a folosit fara scrupule de 330.000 de salariati din invatamant, personal didactic si didactic auxiliar, ca moneda de schimb in trocul politic cu PNL.
"Acesta este rezultatul propagandei triumfaliste a guvernarii netransparente, a unei proaste guvernari pe care romanii trebuie sa o plateasca acum", a spus Basescu de la tribuna parlamentului.Presedintele a mai declarat ca moneda nationala s-a depreciat in ultimul an cu aproape 40%, fapt ce afecteaza cele 500.000 de familii cu credite mari in valuta:
In documentul primit de GdS prin fax, Calangiu se declara jignita de atitudinea unor pesedisti care o considera moneda de schimb pentru pastrarea majoritatii din consiliul judetean. ... Eu nu am fost niciodata moneda de schimb.
Germania sa renunte la moneda sa stabila, marca, si sa se lege de o moneda comuna si, prin extensie, de Europa.
(...) Pentru prima oara in istorie statele au datorii pe care nu le mai platesc asa cum au facut-o de cand exista, nu le mai platesc in moneda pe care o emit ele ci intr-o moneda straina." In capitalismul "camataresc", Traian Basescu se comporta ca un agent de vanzari In contextul descris anterior, politologul descrie prerogativele presedintelui Traian Basescu "Traian Basescu se comporta din mai 2010 ca un agent de vanzari al marilor companii.
Articolul subliniaza si performata realizata de moneda nationala in timpul mandatului de prim-ministru al lui Ponta. ... moneda poloneza cu 1,9%, cea ungara cu 8% si cea a Cehiei cu 9,2%.
Leul a continuat sa se aprecieze fata de principalele valute, cursul anuntat de BNR fiind cu 568 de unitati mai jos decat cel din ziua precedenta in cazul dolarului american si cu 284 de lei pentru moneda unica europeana.
Brokerii Bursei Monetar Financiare si de Marfuri Sibiu (BMFS) au luat in calcul la contractele futures o valoare pentru luna decembrie de 39.900 lei pentru moneda unica europeana si de 31.500 lei pentru dolarul american.
google-analytics.com