Pe siteul www.kamikaze.ro este publicat rezultatul unui sondaj in care internautii sunt pusi sa aleaga intre Elena Basescu si Zeita Atena. Articolul despre sondaj are titlul "Concurs de iubire, sex, fantezii, marlanie si oftat". Puteti citi in continuare intrebarea sondajului si rezultatele acestuia.

- Daca duminica viitoare ar fi alegeri, in seara aceasta cu cine v-ati fuma tigara de dupa?

• Cu Zeita Atena: 60%
• Cu Elena Basescu: 40%

Iesita din capul lui Zeus

Atena era una dintre cele mai mari divinitati ale mitologiei grecesti, identificata de romani cu zeita Minerva. Era zeita intelepciunii, pe care grecii o mai numeau si Pallas Athena sau, pur si simplu, Pallas. Atena era fiica lui Zeus si a lui Metis. Zeus a inghitit-o insa pe Metis inainte ca aceasta sa nasca, astfel ca Atena a iesit direct din capul lui Zeus, cu arme si armura cu tot. In momentul cand a aparut pe lume, a slobozit un racnet razboinic, care a cutremurat cerul si pamantul. Atena era simbolul atributelor reunite ale parintilor ei. Ea personifica forta mostenita de la Zeus, imbinata cu intelepciunea si prudenta lui Metis. Zeita razboinica, reprezentata cu coif, sulita si egida pe care era zugravit capul Gorgonei Medusa, Atena a jucat un rol important in lupta impotriva gigantilor.

Papusa Barbie, europarlamentar prin frauda lui Zeus-tata Base

Nascuta la 24 aprilie 1980, Constanta, Romania, Elena Basescu este fiica cea mica a presedintelui Romaniei, Traian Basescu. Inainte de a intra in politica, a avut o cariera in modelling. A fost si este imaginea mai multor companii din domeniul vestimentar si a participat la numeroase prezentari de moda. Greselile ei gramaticale au facut deliciul presei romanesti. "Poti sa ai si esecuri, poti sa ai si succesuri... pot sa fie oameni care nu vor sa vorbesc cu tine", si-a exteriorizat Elena gandurile intr-o sincera declaratie de presa. Mezina presedintelui Traian Basescu era criticata dur de jurnalistii straini si este comparata cu o papusa Barbie. Elena Basescu merge fudula pe catwalk, petrece in cluburi pana in zori si da cu gramatica de pamant, asa ca este exact ceea ce are nevoie Parlamentul European - asa a scris Associated Press. Elena Basescu nu este un politician tipic, dar ca o albinuta cu haine trendy, ea a ajuns in centrul atentiei datorita numelui pe care il poarta. Observatorii spun ca ii lipseste experienta si ca se impiedica in cuvinte. Ea a ajuns europarlamentar printr-un truc: a demisionat temporar din PDL, fiind de fapt o falsa independenta temporara pentru a castiga voturi pentru PDL, partid in care a revenit imediat dupa alegeri. Acest truc este pasibil de sanctiunea maxima: excluderea din Parlamentul European pentru modul fraudulos in care a castigat mandatul de europarlamentar.