Cautare

116 de rezultate pentru "milionarii dobrogei" (6.90 secunde)
Eviva Energy, subsidiara a grupului portughez Martifer, ar putea incepe anul viitor constructia primelor unitati de producere a energiei electrice din surse eoliene, cu o putere totala instalata de peste 10 MW, in zona Dobrogei, si vizeaza dezvoltarea de turbine eoliene si in Moldova.
In perioada 1913-1940 a apartinut de Regatul Romaniei, impreuna cu restul Dobrogei de Sud, in urma celui de-al Doilea Razboi Balcanic (iunie-august 1913).
Cadrilaterul este denumirea romaneasca a partii de sud a Dobrogei, aflata azi in componenta Bulgariei. ... La 10 septembrie 1940, Ion Antonescu a ratificat sub proprie semnatura tratatul de cedare a sud-estului Dobrogei.
Un sat, pierdut la o margine a Dobrogei, pe malul Dunarii, undeva pe drumul rau si rar batut care leaga Cernavoda de Harsova. ... Doar ca se afla aici, la marginea tinutului aspru al Dobrogei, pe malul Dunarii, la Topalu.
Cedarea Cadrilaterului, sau Dobrogea de Aur, asa cum numea bulgarii judetele Durostor si Caliacra din Dudul Dobrogei, a fost facuta din ordinul lui Adolf Hitler.
In sudul si in estul Dobrogei precipitatiile vor fi mixte si se va depune polei.
Precedentul fiind creat, Inalt Prea Sfintia Sa vrea cu tot dinadinsul sa faca din Arhiepiscopia Tomisului, care cuprinde judetele Constanta si Tulcea, Mitropolia Dobrogei.
Aeronava MIG 21 Lancer a decolat la 19.50 de la baza Mihail Koglniceanu pentru a executa o misiune de patrulare aeriana a Dobrogei.
Ministerul Apararii Nationale si Ministerul Trasporturilor si a Infrastructurii au impus restrictii suplimentare de zbor in nordul Dobrogei. Restrictia se aplica pe o adancime de 20-30 km in interiorul spatiului aerian national, pana la inaltimea de 4.000 m.
Nu exista oameni mai huliti decat milionarii romani. Jumatate de secol de indobitocire comunista ne-a invatat ca oricine are mai mult decat noi ne este obligatoriu dusman, pentru ca nu putea deveni bogat decat prin exploatarea aproapelui.
Gata cu milionarii! Tuica de un sfant o sa fie mare“, striga la noi un chefliu, iar cei din jurul lui ii dau dreptate, pe ritmul unei manele despre iubiri pierdute, la fel ca leul vechi care ne va parasi in curand.
Realizatorii topului sustin ca milionarii in dolari si-au cladit averile in principal prin investitii in trei sectoare principale. Este vorba de sectorul imobiliar, de piata de capital si de segmentul de retail.
Ofertele pentru produsele de lux vor fi expuse in functie de tematica, milionarii romani avand ocazia sa ia contact cu produse din urmatoarele categorii:
Marturie în acest sens stau milionarii în dolari din România si din regiune, care de la un an la altul îsi dezvolta afacerile în domeniu.Pâna la atingerea unei averi impresionante si la dezvoltarea afacerii imobiliare în mai multe directii (constructia propriilor locuinte, investitia masiva în propriile terenuri etc.), va puteti orienta catre înfiintarea unei agentii imobiliare.
Caci, "Milionarii de la miezul noptii" si "Marius Tuca Show" au facut istorie, o istorie personalizata, pe care epigonii o intregesc astazi dupa putirintele lor.
"As vrea sa vorbesc la modul general despre milionarii care au transformat Romania in terenul lor de joaca, unde jocul lor preferat e Monopoly, dar nu prea am cum sa nu ma impiedic din cand in cand si de fostul sot.
Dintre milionarii in euro ai Doljului, cele mai inalte pozitii in Top 300 Capital le ocupa Dinel Nutu (fost Staicu) si Mihai Anghel.
Este cel mai bogat om fara dinti si are cei mai putini dinti dintre toti milionarii. Dar amanuntele fascinante nu se opresc aici.
Am coafat si machiat toate clasele sociale, de la cei fara potential material pana la milionarii Romaniei, de la femeile de serviciu pana la prim-ministrii si presedinti de staa si nu am tinut cont de etnie.
De ce nu-si mai aduce nimeni aminte cum spunea Rockefeller ca a strans primul milion de dolari, sau cum au adunat niste nababi straini primii lor bani si ne roade doar de milionarii nostri?
google-analytics.com