Cautare

116 de rezultate pentru "milionarii dobrogei" (3.36 secunde)
Si cum fotbalul isi taie partea regelui, evident ca atunci cand este vorba de sport toata lumea se gandeste la ce mai fac milionarii nostri in chiloti.
Interviu incredibil cu unul dintre milionarii in fata caruia smecherii stau drepti. Celebrul Beinur a dezvaluit cum a facut primul milion de dolari dintr-o lovitura, dar si cum a fost impuscat in fata.
Dupa ce s-au bucurat de frumusetile din " Tara lui Dracula", milionarii lumii si-au facut aparitia la super-petrecerea de Haloween pe care fondatorul Tesla a organizat-o.
Andrew si Tristan Tate si-au pierdut temporar libertatea, insa isi pot pierde inclusiv averea din Romania. Fratii Tate vor ajunge in aceasta dimineata la DIICOT pentru a li se aduce la cunostinta noi sechestre pe numele lor, de aceasta data pe criptomonedele celor doi..
DE asemenea, si locuitorii din Valu lui Traian de pe strazile Crimeea, Kemal Ataturc, Calea Dobrogei, Transilvaniei, Adamclisi, Basarabi, Caisilor, C.
Pentru intelegerea exacta, in proiectul meu macheta este de la str. Dobrogei la Volna cu soseaua Chiciului, si de la trotuarul sud al str.
Scriitorul inventeaza un iluzoriu Imperiu decadent al Dobrogei, un principat balcanic al sufletului sau. Regele in declin al Metopolisului este generalul Marosin, cel mai bogat si puternic om din tinut, mandru, cu prestanta de strateg antic.
Potrivit prognozei ANM, in zona Dobrogei, vremea se va incalzi intre 8 si 13 aprilie, cand valorile medii termice diurne vor creste de la 9 la 16 grade.
Calarasenii si constantenii ar trebui sa-si uneasca eforturile pentru declararea Parc Natural a zonei de contact a Dobrogei cu Campia Dunarii, mai ales ca aici exista Situl Natura 2000 Bratul Borcea, aflat in custodia UNESCO Pro Natura.
Podgoria Sarica Niculitel, cea mai veche podgorie a Dobrogei, reuneste ca centre viticole: Macin, Niculitel si Tulcea. Facand parte din centrul viticol Macin, domeniul Alcovin se intinde pe 300 de hectare, a luat nastere in 2002, iar din 2011 este furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei.
Dobrogei, colt cu str. Bucuresti, asistenta medicala fiind asigurata de catre medicul pensionar dr. Alexescu; - In anul 1951, pe structura fostului Spital judetean se infiinteaza Spitalul unificat Calarasi, in a carui subordine se aflau urmatoarele unitati sanitare:
DOBROGEA In zona Dobrogei, in prima zi a intervalului de prognoza, vremea va fi calda, cu o medie a temperaturilor maxime in jurul a 10 grade Celsius, apoi se va raci, astfel ca in zilele de 22 si 23 noiembrie 2018 media va scadea spre 1 grad Celsius.
Pentru intelegerea exacta, in proiectul meu macheta este de la str. Dobrogei la Volna cu soseaua Chiciului, si de la trotuarul sud al str.
Daca aromanii prezentau disponibilitatea pentru emigrare, Romania avea nevoie de imigranti pentru a-si consolida frontiera sudica a Dobrogei. Experienta Primului Razboi Mondial a aratat fragilitatea pacii de la Bucuresti din 1913 si a stapanirii romanesti asupra Cadrilaterului.
Aici este un veritabil paradis al arheologilor constanteni si calaraseni, care cerceteaza ramasitele din piatra ale Cetatii legendare Vicina, o fortificatie bizantina, construita in a doua jumatate a secolului al X-lea, dupa anul 971, in vremea stapanirii Dobrogei de catre imparatul bizantin Ioan Tzimiskes.
Tatal meu era directorul Institutului Pedagogic care pregatea invatatori de limba romana pentru cele doua judete - Caliacra si Silistra, pe care Romania le avea in sudul Dobrogei.
Social-democratii au descoperit si la Cheile Dobrogei o presupusa incalcare a legii penale de catre primarul liberal al comunei Gradina, Ion Melcea, reclamand folosirea intr-o manifestare electorala organizata de 1 Mai a bunurilor primariei, sesizand in plus faptul ca ar fi existat si o masina de pompieri neinmatriculata care a circulat pe drumurile publice.
Localnicii din Dobrogea celebreaza anul acesta trecerea a 130 de ani de la instalarea administratiei romanesti in aceasta regiune.
Desi primar doar de un mandat in localitatea Gradina, si liberalul Ion Melcea a pierdut batalia pentru inca patru ani la primarie, desi intentiile acestuia de a transforma zona Cheile Dobrogei intr-un punct de maxima atractie turistica sunau chiar foarte interesant.
La eveniment au participat prefectul Liviu Brailoiu, primarul Constantei Radu Mazare (foto), viceprimarul Gabi Stan, Inalpreasfintia sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, Monseniorul Stefan Ghenta, Vicarul Episcopal al Dobrogei, Muftiul Iusuf Muurat, seful Cultului Musulman al Romaniei, cat si Aurelian Zaheu, seful IPJ Constanta.
google-analytics.com