Cautare

75 de rezultate pentru "micula" (2.67 secunde)
Grupul European Drinks va investi in urmatorii doi ani aproximativ 100 de milioane de euro in fabrica de bere de la Draganesti, din judetul Bihor, a carei capacitate de productie va fi marita pana la 3,5 milioane de hectolitri, a declarat presedintele grupului, Ioan Micula, citat de Mediafax.
Deputatul PNL Catalin Micula (foto) a salutat ieri initiativa ministrului Muncii, Gheorghe Barbu, de a regandi politica de protectie sociala a mamei si a copilului.
Fratii Micula sunt datori vanduti la stat, firmele lor acumuland restante de plata de aproape 26 de milioane de euro, ceea ce i-a adus in situatia de a fi in executare silita.
Cu toate ca nu au fost prezenti la intalnirea de la Gura Humorului, presedintii organizatiilor judetene din Salaj ai PNL si PD, Catalin Micula, respectiv Viorel Stanca, impartasesc relativ aceleasi opinii cu liderii lor, desigur, atunci cand vine vorba de fuziune. ... Catalin Micula, presedintele PNL Salaj:
Presedintele PNL Salaj, deputatul Catalin Micula apreciaza ca, in postura in care se afla acum, liderul PSD, Mircea Geoana, are de ales intre trei variante de a se face de ras.
Ca si anul trecut, primii bogati ai tarii raman Iosif Constantin Dragan, Ion Tiriac si gemenii Ioan si Viorel Micula.
Omul de afaceri Ioan Micula ne-a declarat ieri: ... Micula a mai spus ca o alta problema cu care se confrunta afaceristii romani in prezent se leaga de lipsa de transparenta a autoritatilor vizavi de ceea ce s-a negociat cu Uniunea Europeana.
La eveniment a fost prezent si Ioan Micula, presedintele CCI Bihor, alaturi de Viorel Micula, presedinte European Drinks. Ioan Micula a precizat ca institutia pe care o conduce la ora actuala a lansat, incepand cu 1998, cinci proiecte transfrontaliere, cu bani nerambursabili de la UE.
Presedintele Comisiei pentru cultura din Camera Deputatilor, Catalin Micula, a spus inainte de vot ca Tudor Giurgiu le-a indicat parlamentarilor prin demisia sa "calea care trebuie urmata".
Lazar Comanescu, Raduta Matache si Victor Micula vor fi audiati si ei martea viitoare. Comanescu a fost propus ca ambasador in Germania, Micula in Danemarca, iar Matache in Suedia.
Catalin Micula, deputat PNL de Salaj din Oradea, cu serviciul in Bucuresti si cu 1240 mp de teren intravilan in Brasov.
Ioan Micula, presedinte al Grupului de Firme European Drinks. De asemenea, in Colegiul Onorific de Conducere al acestei institutii au fost alesi:
Patru deputati liberali, Catalin Micula, Cornel Popa, Cristian Boureanu si Relu Fenechiu, au depus la Parlament un proiect de lege pentru modificarea si completarea Legii 19/2000 privind sistemul public de pensii si alte drepturi de asigurari sociale, proiect ce vizeaza indemnizatia pentru cresterea si ingrijirea copilului.
Presedintele Camerei de Comert si Industrie (CCI) Bihor, Ioan Micula, a subliniat faptul ca Ministerul Economiei si Comertului trebuie sa stea la temelia proiectelor de interes zonal, regional si national, el precizand ca institutia pe care o reprezinta se implica in sprijinirea oamenilor de afaceri bihoreni.
“Am o amaraciune in suflet pentru ca cel care a fost ales pentru functia de membru al BPC pe probleme sociale, deputatul Catalin Micula, este un analfabet in ceea ce priveste politicile sociale. ... Acum am sa rog familia Micula sa propuna un inlocuitor”, ne-a declarat Pacuraru.
Parlamentarii PNL din Transilvania cer lui Traian Basescu si PD sa faca publice intelegerile cu UCM, "stiut fiind faptul ca aceasta are ca unic scop declarat separatia teritoriala pe criterii etnice", a declarat, ieri, in conferinta de presa, deputatul PNL de Salaj Catalin Micula, membru in BPC.
Una dintre acestea ar fi cea de la Iasi, condusa de vicepresedintele Relu Fenechiu, iar o alta grupare cea din Bihor, condusa de Catalin Micula, nepotul celebrilor frati Micula.
Presedintele organizatiei sector 4 a PNL, Catalin Micula, spune ca Bahaian nu este membru de partid si ca nu l-a vazut niciodata pe la sediile liberale. ... Nu l-am vazut niciodata la partid, de regula asemenea partide cauta asocierea cu persoane onorabile", a declarat Micula.
Grupul European Drinks a fost reprezentat la cel mai inalt nivel de o delegatie condusa de presedintele Ioan Micula. ... Grupul European Drinks, in top Ioan Micula (foto), presedinte European Drinks:
„UGIR-1903 a avut aceasta initiativa de a crea Ordinul Industriasilor, in care intra un numar restrans de persoane“, a declarat Viorel Micula, presedintele Ordinului Industriasilor.
google-analytics.com