Cautare

75 de rezultate pentru "micula" (2.95 secunde)
Este vorba, in primul rand, de Dinu Patriciu, dar si de Sorin Ovidiu Vantu, acesta din urma declarandu-si public simpatia politica fata de presedintele PNL. Asta ca sa nu mai punem la socoteala sprijinul mediatic acordat liberalilor de catre trustul fratilor Micula.
Referindu-se la impactul economic si social al investitiilor realizate in zona sa natala, Viorel Micula, presedintele Grupului de firme European Drinks & Food, ne-a declarat:
Aceasta crestere se datoreaza deciziilor corecte pe care le-a luat managementul Grupului“, a declarat Ioan Micula, presedinte al Grupului European Drinks.
Ioan Micula, presedintele European Drinks, a declarat: “Participarea la targuri internationale si in special la PLM Amsterdam este deosebit de importanta deoarece prin astfel de prezente reusesti sa-ti dai seama de nivelul la care este racordata piata europeana si mondiala si poti astfel sa-ti pregatesti mai bine viitorul.
Viorel Micula, presedinte European Drinks, a declarat: “Participarea la targuri internationale si in special la PLM Amsterdam este deosebit de importanta deoarece prin astfel de prezente reusesti sa-ti dai seama de nivelul la care este racordata piata europeana si mondiala si poti astfel sa-ti pregatesti mai bine viitorul.
(…)“, a declarat Ioan Micula, Presedinte European Drinks Group. Grupul European Drinks reprezinta la ora actuala cea mai mare companie producatoare în domeniul industriei alimentare din Europa de Est.
Urmeaza apoi Ioan si Viorel Micula, care se plaseaza pe locul 65, cu o avere estimata la 750 de milioane de dolari, iar pe locul 66 se afla Sorin Ovidiu Vantu, tot cu 750 de milioane de dolari.
Grupul European Drinks, detinut de fratii Viorel si Ioan Micula, are o cifra de afaceri anuala de peste 500 de milioane de euro, avand activitati in mai multe sectoare, printre care cel alimentar, productia de bauturi alcoolice si sucuri, dar si in domeniul hotelier si media.
Locul sase revine fratilor Ioan si Viorel Micula, cu 750-770 de milioane de dolari, urmati de Ioan Nicolae, cu 600-700 de milioane de dolari si Dinu Patriciu, cu 550-600 de milioane de dolari.
In deschidere vor lua cuvantul Mircea Ghitea, prefectul Judetului Bihor, Petru Filip, primarul municipiului Oradea, Alexandru Kiss, presedintele Consiliului Judetean Bihor, Ioan Micula, presedintele Camerei de Comert si Industrie Bihor si Ioan Lucian, presedintele Federatiei Patronilor Bihor.
Desi au fost invitati multi oameni de afaceri si importante personalitati publice oradene, printre care Mircea Ghitea, prefectul judetului Bihor, Petru Filip, primarul municipiului Oradea, Alexandru Kiss, presedintele Consiliului Judetean Bihor, Ioan Micula, presedintele Camerei de Comert si Industrie Bihor, acestia nu au fost prezenti la deschiderea evenimentului.
Foarte incantat s-a aratat a fi si Ioan Micula, presedinte al Camerei de Comert si Industrie (CCI) Bihor, care a sustinut ca parteneriatul este o premiera pentru mediul de afaceri bihorean.
Zilele acestea, presedintele CCI Bihor, Ioan Micula, care are si calitatea de vicepresedinte al CCI a Romaniei, a inaintat Guvernului un plan de masuri care cuprinde pasi de iesire din criza si modalitati de sprijin al IMM.
Attila Verestoy, Viorel si Ioan Micula, Iulian Dascalu. Exista si un paragraf intitulat "Un foarte influent personaj care nu se incadreaza":
(sa fie de la Vranceanu sau de la fratii Micula?). Nu-i nimic, domnule consilier prezidential, maine va afla tot "satul", ca doar vor avea grija colegii de la partid.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
google-analytics.com