Cautare

75 de rezultate pentru "micula" (2.98 secunde)
Printre premiantele primei editii a Galei Premiilor Romania Top 100 s-au numarat si firmele European Drinks, European Food si Transilvania General Import-Export, companii care apartin cunoscutilor oameni de afaceri Ioan Micula si Viorel Micula.
La eveniment au fost prezenti Ioan Micula, presedintele CCI Bihor, Constantin Badea, director general al Camerei;
9 Fratii Micula 580 - 620 mil. ... 13 Ioan si Viorel Micula 350 mil. 14 Familia Popoviciu 450 - 500 mil.
in anii 2003-2004 Moldovan i-a intocmit un dosar penal fostului director al Directiei Generale a Finantelor Publice Bihor, Ioan Lascau, la cererea altui prefect PSD de Bihor, Florian Serac, care fusese deranjat de anumite controale fiscale dispuse de acesta, indeosebi la firmele fratilor Micula, pe care ii proteja.
Nimeni altul decit fostul director general al firmei Transilvania General a fratilor Micula. Firma la care in prezent taica-sau, Chindlea senior, este director economic.
Cea mai violenta manifestare a avut-o la o reuniune (terminata cu petrecere) cu ofiteri si subofiteri de politie la cabana piscicola din satul Bercu Nou comuna Micula unde, aflandu-se in stare de ebrietate, fara nici un motiv, a folosit un pistol cu socuri electrice impotriva sefului de post din localitate, pe care l-a doborat la podea, fiind necesara interventia unor subofiteri pentru a fi imobilizat si dezarmat.
conturile Ministerului Finantelor au fost blocate de fratii Micula pentru o datorie de 80 milioane euro. Cand are de dat, statul nu se grabeste .
Astfel, pentru introducerea gazului in Barsau, Certeze, Doba, Dorolt, Lazuri, Livada, Micula, Orasu Nou, Sanislau, Ciumesti, Vama si Tasnad vor fi alocate 5,23 milioane de euro.
Potrivit Mediafax, o propunere cel putin curioasa a facut si liberalul Catalin Micula, care a cerut inlocuirea lui Ionut Popescu cu Theodor Stolojan la Ministerul Finantelor In privinta Executivului, mai multi liberali au criticat activitatea unora dintre membrii Guvernului, cerand o remaniere urgenta.
prima (considerata „de compromis” de catre autorul ei, Gheorghe Stefan) consta in preluarea de catre Stolojan a conducerii guvernului si pastrarea lui Tariceanu in fruntea PNL-ului, iar a doua ramanerea actualului premier la carma Executivului si cooptarea lui Stolojan in cabinet pe post de ministru al Finantelor (autor Catalin Micula).
Va fi nevoie de o reorganizare a tuturor structurilor. Pentru toate acestea am sustinerea presedintelui Corin Penciuc, precum si a deputatului Catalin Micula", a incheiat Radu Nistorescu.
Apoi, ne-am indreptat spre o alta locatie unde ar fi putut sa aiba loc intalnirea cu liberalii, si anume spre cabinetul deputatului Catalin Micula.
De cealalta parte, presedintele PNL Salaj, Catalin Micula, neaga vehement orice implicare a partidului pe care-l reprezinta in rezultatul obtinut de Balogh Eniko la concurs:
De cealalta parte, presedintele PNL Salaj, Catalin Micula, neaga vehement orice implicare a partidului pe care-l reprezinta in rezultatul obtinut de Balogh Eniko la concurs:
Doi membri ai Comisiei de abuzuri a Camerei Deputatilor, liberalii Horia Uioreanu si Catalin Micula, au cerut audierea lui Corneliu Turianu in comisie pe motiv ca declaratiile acestuia "dovedesc foarte clar ca acesta incearca, prin orice mijloace, sa compromita activitatea CNSAS si pe primul-ministru".
La businessmeni, oameni de afaceri din tara noastraa considerati cei mai puternici, Ion Tiriac ocupaa primul loc, fiind urmat de Gigi Becali, Dinu Patriciu, George Copos, Irinel Columbeanu, Sorin Ovidiu Vintu, Dan Voiculescu, Cristian Tintaareanu, Adrian Naastase si pe locul 10 fratii Micula.
Anuntul a venit dupa ce liberalul a pierdut cursa pentru ocuparea unui fotoliu de membru in Biroul Politic Central al PNL in favoarea unui reprezentant al celebrei familii Micula.
Proiectul a fost initiat de trei deputati liberali - Catalin Micula, Ioan Timis si Mircea Valer Pusca, a fost sustinut de Guvern, iar Senatul a fost prima Camera sesizata.
Cat priveste situatia de la sectoarele 2, 3, 4 si 5, a caror conducere a fost dizolvata duminica de conducerea PNL, acestea vor fi coordonate de Cristian David, Eugen Nicolaescu, Catalin Micula si Mihai Voicu.
Fratii Micula au cumparat 9 hoteluri in Mangalia si 3 in Mamaia, desi aveau datorii de peste 5. 000 de miliarde la stat, nici nu stiu daca le-a mai platit pana acum si nu au dat macar cu var pe ele.
google-analytics.com