Cautare

1758 de rezultate pentru "masini de gaurit" (6.64 secunde)
Importul masiv de masini rulate si inasprirea conditiilor de creditare, in contextul crizei financiare mondiale, obliga importatorii auto sa reduca cheltuielile si parcul auto propriu, sa tempereze expansiunea si sa angajeze numai oameni de care au stricta nevoie, iar Dacia intrerupe productia.
Ken MacFarlane, vicepresedinte productie al Ford Europa, aflat luni in Craiova, a acordat pentru GdS un interviu in exclusivitate, el fiind primul oficial de rang inalt al Ford Europa care se adreseaza cititorilor nostri.
Daca cineva spunea acum cativa ani ca Dacia nu mai face fata cererii de masini ar fi starnit, cu siguranta, hohote de ras sau priviri compatimitoare.
Dupa ce a „uscat“ de bani românii care si-au cumparat masini second hand din import percepându-le o taxa de prima înmatriculare cu atât mai mare cu cât automobilul este mai vechi, guvernul ia în vizor potentialii clienti pentru masini noi, cu Euro 4.
In faza initiala vor fi casate 30.000 de masini mai vechi de zece ani. Seful AFM spune ca numarul se va stabiliza la 50.000 de automobile, adica mai putin de jumatate fata de 2011, cand au fost casate 110.000 de autoturisme.
Managementul catastrofal al unor companii de stat de importanta strategica nationala a provocat situatii de domeniul incredibilului.
Botosanenii care au masini vechi si vor sa isi cumpere altele noi vor fi ajutati de stat sa-si indeplineasca visul.
Asociatia Europeana a Producatorilor de Automobile (ACEA) propune introducerea unei taxe auto unice, bazata exclusiv pe emisia de CO2, care ar putea incuraja consumatorii sa cumpere masini mai putin poluante. Daca taxa pe CO2 va fi introdusa, cea de prima inmatriculare, intens criticata si in Romania, va fi eliminata.
Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) a validat lista producatorilor, a importatorilor si distribuitorilor de autoturisme acceptati in Programul de Stimulare a Innoirii Parcului National Auto 2007. Cele mai mari cote au fost alocate pentru distribuitorii de automobile General Motors (Opel si Chevrolet) - 3.814 masini.
Si cei care le fura au mai putin noroc deoarece toate masinile raportate a fi furate in aceasta perioada au fost gasite, in timp ce procentul de anul trecut depasea cu putin 50%.
Asa cum era de asteptat, programul de innoire a parcului auto, cunoscut sub numele de "Rabla", esueaza la atingerea obiectivelor stabilite la demararea acestuia.
Zvonurile ca taxa de poluare va creste incepand cu 1 ianuarie 2011 i-au facut pe doljeni sa dea buluc la RAR pentru a-si inmatricula masinile.
In opinia comentatorului, i se pare foarte plauzibila informatia pe care a auzit-o aseara, despre conditiile puse de FMI in schimbul banilor. Ca trebuie schimbati ministrul de Finante, ministrul Economiei si alti ministri cheie. Ca au dat o lista de tehnicieni apolitici, care trebuie pusi in loc".
In Romania, o foarte mare parte dintre masinile de lux care circula pe drumurile noastre sunt aduse in tara prin intermediul retelelor de traficanti, iar de multe ori cumparatorii, nestiind acest lucru, ajung sa piarda si banii si masina.
Deputatilor nu le pasa deloc de subtirimea bugetului national, gandindu-se, din nou, sa aiba numai conditii de lux. Incepand de anul viitor, toti deputatii vor avea masini noi la dispozitie, a declarat ieri secretarul general al Camerei, Mihai Unghianu, care a pledat pentru achizitionarea automobilelor „de firma“.
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a luat cunostinta ieri de lista de dotari independente pentru 2007, in valoare de 15.300.000 de lei (153 de miliarde de lei vechi).
In decorul select al hotelului Rex, situat in centrul statiunii Mamaia, Logan nu putea fi prezentat decat intr-un cadru festiv, de clasa, asa cum ii sta bine unei marci cu renume mondial.
Tot mai multi constanteni, dar nu numai, care isi achizitioneaza o masina din import, la mana a doua, incantati de pretul mic, ajung sa constate dupa o perioada scurta de timp ca noile lor masini...second-hand nu mai functioneaza.
Exista pe piata auto diferite tipuri de masini a caror siguranta in cazul unui impact puternic este mai mica sau mai mare in functie de dotarile tehnice pe care le au. Majoritatea autoturismelor implicate in accidente rutiere grave sunt potrivit unui reprezentant al Politiei Rutiere cele de fabricatie straina.
Se pare ca simplificarea controlului la intrarea in Romania are un efect neasteptat, "ajutind" aducerea in tara de masini furate din tarile membre UE.
google-analytics.com