Cautare

1758 de rezultate pentru "masini de gaurit" (2.95 secunde)
Inceput de an dezastruos pentru industria auto. Marci precum ar fi Dacia, Ford, Opel, Skoda sau Chevrolet au afisat scaderi la vanzari de peste 70 de procente fata de luna ianuarie a anului trecut.
Acest lucru este demonstrat si de faptul ca inmatricularile de masini noi aproape ca s-au injumatatit in luna mai a acestui an, fata de aceeasi perioada din 2008. Potrivit datelor Directiei de Inmatriculari Auto, in luna mai au fost inscrise in circulatie aproximativ 11.
Inmatricularile de autoturisme noi in Uniunea Europeana au crescut cu 3% in februarie si cu 8% in primele doua luni, comparativ cu perioada similara din 2009, potrivit Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile.
Inmatricularile de masini noi in tara au scazut cu 24% luna trecuta, fata de luna a cincea din 2009, iar in intervalul ianuarie - mai scaderea a fost de 49%, arata datele Directiei Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor.
Ministerul Mediului propune o crestere a taxei de prima inmatriculare care sa fie valabila incepand cu anul urmator, motivata, potrivit ministrului Laszlo Borbely, de obligativitatea taxarii masinilor Euro 5, scutite pana in 2011.
Pe piata auto autohtona s-au vandut mai putine masini ca in Luxemburg. Vanzarile de autoturisme noi in ducat, care are o populatie de nici jumatate de milion de locuitori, au depasit 13.000 de unitati.
Anul viitor, trei marci vor lansa in Romania masini electrice. ... Toate aceste masini au fost aratate publicului roman pe parcursul anului acestuia, insa nu se gasesc in showroom-uri.
Dacia a vandut 100.000 de masini in UE in primele trei luni ale anului.
Ford va investi suplimentar 130 milioane euro la Craiova si are obligatia de a realiza pana in 2025 un total de 810.000 de masini si 1,5 milioane motoare Ministerul Finantelor Publice propune o noua modificare a OUG nr.
Am gasit pe un blog (turistintaramea.blogspot.ro) un text despre calatoria unui turist cu bacul de la Chiciu. Turistul roman venea de la mare, petrecuse un sejur pe litoralul bulgaresc si descoperea cu uimire un loc fascinant:
solutiile PSD pentru depasirea crizei economice, situatia din PSD, disputa cu Mircea Geoana, strategia PSD in sesiunea parlamentara din toamna privind o eventuala motiune de cenzura, relatia cu Crin Antonescu si PNL si raspunsul la afirmatiile lui Traian Basescu privind o eventuala intrare la guvernare.
Tinerii au pornit, sambata dupa-amiaza, plini de speranta spre centrul Baniei. Au protestat impotriva acordului ACTA cu masti, pancarte si mesaje sugestive, asa cum au facut oameni din toata Europa in ziua de 11 februarie.
Fie ca e vorba de faptul ca, desi intrase deja pe pierdere accentuata, TVR a procedat exact pe dos, incepind o ampla expansiune din 2006, cu infiintarea de noi canale, toate jalnice din punct de vedere al ratingurilor, cu angajarea de oameni noi si cu introducerea de facilitati salariale incredibile in contractele de munca.
Facebook-istul Dan Pavel a publicat pe pagina sa de Facebook doua texte cu acelasi subiect - subsumat poeziei populare din titlu -, pe care le puteti citi in continuare.
Ar fi trebuit in numarul de astazi sa evocam evenimentele din decembrie a89. De-a lungul anilor am povestit ce s-a intimplat atunci in Botosani si mai ales in tara, pentru ca la Botosani nu s-a intimplat nimic.
Zilele acestea se discuta mult in presa romaneasca despre costurile pe care romanii le-ar plati ("din buzunarul lor gaurit", cum spune duios un politician care le stie pe toate si limba rusa pe deasupra) o data cu integrarea in Uniunea Europeana.
Zilele acestea se discuta mult in presa romaneasca despre costurile pe care romanii le-ar plati ("din buzunarul lor gaurit", cum spune duios un politician care le stie pe toate si limba rusa pe deasupra) o data cu integrarea in Uniunea Europeana.
Prin intermediul consiliilor judetene, o multime de bani au ajuns, prin diverse programe europene, in Romania. O buna parte dintre ei au poposit la Botosani cu destinatii precise, pentru reabilitari de drumuri si alimentari cu apa potabila ale localitatilor rurale.
De o buna bucata de vreme incoace ne sint prezentate prin intermediul tubului catodic imagini cu alegeri.
Dan Lazar, consilier al lui Emil Boc si presedinte al "Grupului de lucru interministerial pentru stabilirea unei strategii de incurajare a fabricarii autovehiculului electric in Romania", recunoaste ca el este deocamdata in faza de alfabetizare in domeniu. ... M-am decis sa conduc si eu, cat de curand, un asemenea automobil.
google-analytics.com