Cautare

3130 de rezultate pentru "marti" (4.01 secunde)
Romana Domnule Capitan, subsemnatul, domiciliat in, declar ca marti seara, in timp ce ma deplasam cu tramvaiul 32 dinspre Chirigiu spre Rondul George Cosbuc, doi indivizi pe care i-as putea identifica, destul de usor, mi-au sustras portofelul din buzunarul exterior al paltonului.
Marti, 15 octombrie, la Impact Hub va avea loc un eveniment fain, despre dragoste, fericire, tehnologie, inteligenta artificial. ... Asa ca, la aniversarea a 18 ani, Sentimente.ro #sustinedragostea printr-un proiect inedit, care va fi prezentat marti, 15 octombrie, de la ora 10.00, la Impact Hub Universitate.
Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a adresat marti o scrisoare presedintelui CNSAS, Claudiu Secasiu, prin intermediul careia ii solicita acestuia sa fie analizate informatiile referitoare la colaborarea poetului Mircea Dinescu cu Securitatea.
Ca si acesta, Tariceanu a iesit din Spitalul Elias - unde se afla internat dupa accidentul de motocicleta de marti seara - pentru a se duce la Guvern ca sa conduca sedinta cu ministrii sai.
Astfel, potrivit lui Iorgulescu, conform deciziei de marti, PNL ii revine 19 posturi de secretari de stat, PD - 14, UDMR - 7 si PC - 6.
"Eu, si nu numai eu, sunt pentru o masura mai radicala decat ruperea Aliantei si am sustinut acest punct de vedere si cu ocazia intalnirii de marti seara cu premierul Calin Popescu Tariceanu", a declarat, pentru "Replica", senatorul liberal.
"Foarte bine" si "exceptional", calificative meritate Contactat telefonic marti de reporterii GdS pentru a oferi explicatii in legatura cu acest paradox, prefectul Nicolae Giugea nu a mai fost la fel de vehement in afirmatii.
Scenariul manevrei Marti, 3 octombrie, undeva pe strada Prelungirea Caracal, in Banie. ... Ora 22.00, marti. Cinci salariati ai Distrigaz Sud bat la poarta clientului.
Astfel, social-democratul Victor Ponta a anuntat marti seara ca cei 14 deputati PSD care semnasera motiunea simpla "Autonomia teritoriala solicitata de vicepremierul Markó Béla sfideaza Constitutia Romaniei", initiata de PC, si-au retras semnaturile, decizia apartinand conducerii partidului.
Dezbaterile la anexele proiectului de buget pe anul 2007 au fost intrerupte, marti seara, din cauza lipsei de cvorum, parlamentarii discutand efectiv pe marginea bugetului putin mai mult de o ora.
Potrivit unor surse din partid, trei dintre membrii PNL Suceava au evitat marti seara sa semneze declaratii de fidelitate fata de partid, asa cum a solicitat presedintele organizatiei, Ion Lungu.
El a mai spus ca nu a fost invitat de catre Tariceanu la discutiile pe care acesta le-a purtat marti seara cu liderii formatiunilor politice pe marginea strategiei postaderare.
Armata americana a confirmat marti ca a acceptat difuzarea limitata a unei inregistrari video militare, clasata strict secret, care prezinta comentariile facute de doi piloti americani dupa ce au ucis din greseala un soldat britanic din Irak, in 2003.
Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la sedinta de bilant a DNA, ca va retrimite Parlamentului o lege care acorda anumite scutiri fabricilor autohtone de bere si care se afla in prezent la Cotroceni spre promulgare, precizand ca exista oameni politici care nu fac altceva decat "legi pentru infractori".
Motiunea anti-Macovei, care va fi dezbatuta marti, capata pe zi ce trece o miza din ce in ce mai mare pentru clasa politica. ... Motiunea simpla "Minciuna - adevarul justitiei Macovei" a fost semnata de 64 de senatori PC, PSD si PRM si urmeaza sa fie dezbatuta marti.
Conducerea Parlamentului a decis, cu 21 de voturi pentru si trei impotriva, ca Traian Basescu sa nu se adreseze Parlamentului marti, asa cum solicitase, ci miercuri dimineata.
Motiunea anti-Macovei, initiata de PC-PSD-PRM, a fost adoptata marti cu 81 de voturi pentru si cu 46 de voturi impotriva, in conditiile in care doar 69 de reprezentanti din Senat au apartinut Opozitiei. ... Pe marginea acestei aritmetici a votului de marti, in randul partidelor reprezentate s-au iscat controverse.
"Clasa politica romaneasca are cea mai proasta imagine din ultimii 17 ani" In privinta Legii referendumului, decizia Curtii nu aduce nimic nou, in conditiile in care noua lege, adoptata marti stipuleaza exact aceleasi conditii, dupa cum a constatat si deputatul Lucian Bolcas, vicepresedinte al PRM.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu si-a cerut scuze, in nume personal, fata de telespectatorii postului public TV pentru "spectacolul jenant" oferit marti seara in dialogul cu presedintele Traian Basescu.
Sedinta de guvern de marti s-a terminat, dar anuntul asteptat privind restructurarea nu a avut loc. ... Luni ar urma sa aiba loc audierea ministrilor in comisiile de specialitate iar marti - votul in Parlament.
google-analytics.com