Cautare

3130 de rezultate pentru "marti" (2.79 secunde)
Comitetul Executiv National al Partidului Social Democrat a fost convocat pentru 3 decembrie, pentru a analiza rezultatul obtinut la alegerile europarlamentare, a anuntat, marti, presedintele PSD, Mircea Geoana.
Ion Iliescu a fost audiat, marti seara, in dosarul referitor la circumstantele in care doua persoane au murit in timpul mineriadei din iunie 1990 si in care procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, a infirmat solutia de punere sub acuzare a fostului presedinte.
Disputa dintre Cotroceni si Victoria pe tema numirii ministrului de la Justitie a inregistrat marti o rezolvare pentru cel putin 17 zile prin adoptarea unei solutii de interimat.
Senatorul Vasile Dancu a fost ales, marti dupa-amiaza, in functia de presedinte al PSD Cluj. ... pe de alta parte, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat marti ca Vasile Dancu "a avut niste iesiri nepoliticoase", dar ca el, personal, nu are nicio ranchiuna fata de acesta.
Senatorul Vasile Dancu a fost ales, marti dupa-amiaza, in functia de presedinte al PSD Cluj. ... pe de alta parte, presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat marti ca Vasile Dancu "a avut niste iesiri nepoliticoase", dar ca el, personal, nu are nicio ranchiuna fata de acesta.
Astept cu curiozitate sa vad ce doreste acest partid", a spus Borbely dupa ce Tribunalul Bucuresti a a admis, marti, cererea de inregistrare a PCM.
Fostul presedinte al PSD Adrian Nastase a discutat marti, timp de 20 de minute cu actualul presedinte al partidului, Mircea Geoana.
Senatorul PD-L de Constanta, Dorel Onaca, a primit marti Diploma de Onoare a Fundatiei Internationale "Omenia", distinctia fiindu-i inmanata chiar de catre Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane. ... Evenimentul organizat sub egida "Omenie si Reconciliere" a avut loc marti seara, la Ateneul Roman.
Dupa patru tentative etuate de a vota, comisiile care discutau Legea Anii si-au intrerupt marti la pranz activitatea urmand sa reia dezbaterile dupa-amiaza.
De la idee la realitate Dupa ani intregi de discutii controversate pe marginea votului uninominal, marti, proiectul de lege referitor la introducerea acestui tip de scrutin a fost dezbatut in procedura de urgenta in Camera Deputatilor, care este si camera decizionala.
Plenul Camerei Deputatilor a adoptat, marti, cu 221 de voturi "pentru", niciun vot impotriva si patru "abtineri", o propunere legislativa de modificare a Codului Muncii, prin care prima si a doua zi de Rusalii sunt considerate zile de sarbatoare legale, nelucratoare.
Intr-un discurs sustinut, marti, in fata candidatilor PNL din Bacau la alegerile locale, Tariceanu a cerut acestora sa faca fata atacurilor lansate in perioada campaniei de catre reprezentantii PSD, care nu pot oferi electoratului decat "o Romanie ancorata in trecut sau viciile prezentului", ti celor ale fottilor parteneri de la PD, care in ultimii patru ani "au demonstrat ca nu cunosc decat scandaluri politice".
Luni, pe tot parcursul conferintei de presa, liderul PDL, Emil Boc a declarat ca "exista candidatul pentru Primaria Capitalei", dar nu poate da mai multe amanunte intrucat "tine de strategia partidului", iar anuntul oficial va fi facut marti, de Organzatia PDL Bucuresti.
Lideri ai PSD au stabilit, marti, in cadrul unei reuniuni restranse, ca Miron Mitrea va fi candidatul PSD pentru primaria Capitalei. Tot marti, Vasile Blaga a fost lansat oficial drept candidat al PD-L pentru Bucuresti.
Purtatorul de cuvant interimar al PSD, Marius Lazar, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca PSD va decide, miercuri, la Consiliul National, asupra unei eventuale aliante cu PC, dupa ce luni si marti cele doua formatiuni politice vor discuta despre acest lucru.
Sorin Oprescu a spus ca isi da demisia din PSD pentru ca va candida ca independent la Primaria Capitalei si nu ar vrea sa existe niciun fel de problema sau neintelegere in legatura cu acest lucru.Senatorul PSD Sorin Oprescu a declarat, marti, ca incepe strangerea de semnaturi in vederea candidaturii sale ca independent la Primaria Capitalei.
Vlad Hogea a precizat marti, intr-o conferinta de presa, ca el si Autoritatea Electorala Permanenta au solicitat inlocuirea presedintelui BEM, Constantin Marino Marin, si a loctiitorului sau, Ana Bombos, subiect care a fost discutat si in sedinta BEC de marti.
Printul Charles, aflat in vizita privata in Romania, a ajuns marti seara in judetul Covasna, unde si-a petrecut noaptea la conacul din Miclosoara, la invitatia grofului Kalnoky.
Deputatul PSD Mitron Mitrea a subliniat, marti seara, intr-o conferinta de presa, ca dorinta presedintelui Traian Basescu de a face din Romania o republica prezidentiala este in contradictie cu deciziile UE de la Lisabona.
Candidatul UDMR pentru Primaria municipiului Sfantu Gheorghe, deputatul Antal Arpad Andras, incepe marti la pranz o campanie maraton de 24 de ore, timp in care nu va dormi deloc si va vizita treizeci de locatii, printre care magazine, Salvarea, Gara, dar si o frizerie, unde se va tunde.
google-analytics.com