Cautare

3130 de rezultate pentru "marti" (3.17 secunde)
Administratia prezidentiala a anuntat joi ca presedintele Traian Basescu invita la consultari marti, la Palatul Cotroceni, partidele parlamentare. Tema discutiilor va fi raportul pe justitie al Comisiei Europene si inundatiile.
Sedinta Senatului a fost suspendata, marti, de presedintele de sedinta, social-democratul Doru Ioan Taracila, dupa ce adoptarea mai multor legi organice a fost amanata pentru o sedinta urmatoare deoarece grupurile nu au reusit sa convina in legatura cu aprobarea acestora.
Premierul Emil Boc a revocat propria decizie de eliberare din functie a comisarului-sef de politie Alexe Irina din functia de secretar general adjunct la Ministerul Internelor, printr-un act similar publicat marti in Monitorul Oficial. ... Tot marti, Boc a decis incetarea aplicabilitatii deciziei privind imputernicirea lui Tagorean.
Dar despre stadiul in care se afla formarea partidului, Cozmin Gusa a declarat ca nu poate vorbi decat… marti.
Indemn la competitie Marti, Victor Ponta ii sugera lui Nastase sa nu-i mai indemne pe alti membri ai partidului sa candideze pentru alte functii in afara celei de presedinte executiv, el apreciind ca Nastase trebuie sa participe la competitie daca vrea sa aiba o functie.
Comitetul interministerial s-a reunit marti seara pentru a face o analiza "la zi" a necesarului conditiilor si a modalitatilor in care se poate asigura finantarea interna si externa a Romaniei luand in calcul toate datele disponibile la acest moment a declarat premierul Emil Boc.
Marti in biroul permanent central se vor transa lucrurile ", a afirmat Gheorghe Flutur dupa sedinta, incercind sa mascheze starea de tensiune si incertitudine din organizatie. ... Biroul permanent central al PNL urmeaza sa ia marti in discutie problema prefectului de Botosani.
Cea de-a doua reuniune a fundatiei create de fostul presedinte Ion Iliescu, sub numele de "Clubul de la Bucuresti", a programat, marti dupa amiaza, o dezbatere cu tema "Romania si Uniunea Europeana.
Textul de mai sus a fost postat marti, 8 septembrie, pe site-ul www.impactnews.ro. Pana marti, la ora 20:30, textul integral al interviului inca nu fusese publicat.
In aceste conditii, programul de lucru s-a modificat, astfel incat sedinte in plen vor avea loc marti si miercuri, iar activitati in comisiile permanente miercuri si joi.
Evenimentul a avut loc marti, 23 septembrie, la Hotel Crowne Plaza. ... In final, am ales ziua de marti, 23 septembrie.
Unii invitati la o televiziune cu batistuta, chiar sugerau, marti noaptea, ca e necesara o interventie straina pentru apararea democratiei populare, administrata, cum vedem, de securisti si procurori!
De pilda, la bursa London Bullion Market, marti seara, uncia de aur era cotata la 453,40 dolari, cea mai ridicata valoare de dupa iulie 1988, comparativ cu 451,25 dolari, cat era luni seara.
Termenul de doua saptamani dat comisiei de ancheta pentru refacerea raportului a dat peste cap, se pare, planurile actualei Puteri care marti, la votul din plenul reunit al Camerelor, ar fi avut un argument in plus sa decapiteze consiliile de administratie ale celor doua societati la dezbaterea rapoartelor de activitate pe 2004 ale acestora.
Ion Iliescu va prelua coordonarea Institutului Social Democrat, condus actualmente de Adrian Severin, a anuntat marti seara, intr-o emisiune televizata, presedintele executiv al PSD Adrian Nastase, el precizand totodata ca fostul sef al statului se va ocupa de “renovarea doctrinara a stangii“.
Calin Popescu-Tariceanu a precizat ca Delegatia Permanenta a PNL, care s-a intrunit marti, a discutat diversele pozitii privind viitorul partidului si s-a exprimat prin vot asupra politicii interne care va fi promovata in continuare.
Dezbaterea privind activitatea ministrilor democrati, care a avut loc marti in cadrul Colegiului Director al partidului, a fost apreciata de liderul PD, Emil Boc, drept „foarte densa, uneori furtunoasa“.
Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a implinit marti 39 de ani. ... Marti a fost o zi normala, de lucru“, a precizat Emil Boc.
Liderul grupului parlamentar al PNL din Camera Deputatilor, Crin Antonescu, a precizat ieri, intr-o conferinta de presa, ca succesorul lui Adrian Nastase la presedintia Camerei Deputatilor va fi desemnat saptamana viitoare, in sedinta de marti a grupului.
Astfel, leul a castigat 0,42% in fata monedei unice europene, comparativ cu nivelul de marti, de 4,2067 lei/euro. ... Marti, BNR stabilise un curs de 2,9729 lei/dolar.
google-analytics.com