Cautare

3130 de rezultate pentru "marti" (6.45 secunde)
In sedintele de luni dupa-amiaza si marti dimineata se vor discuta legile prioritare si legile integrarii, iar marti dupa-amiaza si miercuri toata ziua vor avea loc dezbateri privind noul Regulament.
In cadrul ultimei sedinte a Biroului Permanent Judetean (BPJ) al PD Salaj, care a avut loc marti, Radu Capilnasiu a anuntat ca se retrage din competitia pentru castigarea fotoliului de presedinte al organizatiei judetene, preferand sa se gandeasca la "esalonul doi", si anume la fotoliul de presedinte executiv.
Moneda nationala s-a depreciat marti pana la un nou minim istoric in raport cu euro, in conditiile in care Banca Nationala a Romaniei (BNR) a anuntat un curs de 4,4411 lei, in crestere cu 0,38 bani (0,09%) comparativ cu valoarea stabilita in sedinta anterioara, de 4,4373 lei pentru un euro.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu va veni marti, 20 decembrie, la sedinta Camerelor reunite ale Parlamentului pentru a prezenta deputatilor si senatorilor raportul privind „Pregatirea aderarii la UE - prioritatea Romaniei in 2005“, progresele obtinute si ce mai trebuie facut in acest sens.
Sevcenko ‘55, ‘62 / Ibrahimovici ‘52 Marti: Grecia - Cehia, ora 19.00, la Wroclaw (TVR1) Polonia - Rusia, ora 21.45, la Varsovia.
Rezultate inregistrate in partidele disputate, marti, in grupa D de la Campionatul European de fotbal: Anglia - Ucraina 1-0 A marcat:
Marti seara in direct la Antena 1 de pe National Arena nationala Romaniei intalneste reprezentativa "portocalei mecanice " , Olanda . Meciul este unul crucial pentru echipa lui Piti , cu o victorie Romania poate obtine locul 1 si se poate califica direct la Rio !
Supusii liderului PSD din cadrul organizatiei Bucuresti au incercat luni, marti si miercuri sa-si convinga presedintele sa renunte la intentia de autosuspendare din functie.
Echipa nationala de fotbal a Romaniei a debutat pe teren propriu in preliminariile Euro 2020, marti, 26 martie, contra selectionatei din Insulele Feroe, la Cluj-Napoca, pe stadionul Dr. ... In celelalte meciuri de marti seara, Malta - Spania 0-2 si Norvegia - Suedia 3-3.
Liderul PNL Calin Popescu-Tariceanu a declarat marti seara ca termenul de 15 iulie propus de PD pentru realizarea fuziunii dintre cele doua partide "nu e un termen nerealist", dar, inainte ca democratii sa lanseze propunerile privind fuziunea, ar fi fost util sa se consulte cu liberalii.
Nicolae Vacaroiu, presedintele pesedist al Senatului, crede ca Guvernul Tariceanu va cadea marti, la dezbaterea motiunii de cenzura initiata de PSD impotriva asumarii raspunderii pe un pachet de 17 legi de catre ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu.
Senatorul Ion Iliescu, fondatorul PSD, a facut marti seara la Organizatia Bucuresti o noua radiografie a stangii romanesti. ... Tot marti ar fi trebuit sa aiba loc si o intalnire a reprezentantilor PSD cu Petre Roman si alti simpatizanti ai stangii pentru discutarea modului de realizare a polului de stanga.
ßi Dan Ioan Popescu e vizat Presedintele PSD Sector 1, Dan Tudorache, a spus ca marti, saptamana viitoare, PSD sector 1 va avea o sedinta de Birou Executiv in care se vor pune in discutie "problemele care s-au ivit in cele 50 de organizatii", pentru a merge cu un punct de vedere la sedinta de miercuri.
Organizatia PSD Sector 1, din care fac parte cei doi fosti demnitari, a anuntat ca va lua marti in discutie excluderea din partid a lui Nastase si Popescu, pe motiv ca au daunat imaginii partidului.
InterCom Film distribuie in Romania filmul Triple 9, care va avea avanpremiera marti, 8 martie, la ora 19.30, la Grand Cinema & More din Baneasa Shopping City.
El a spus ca va face acest lucru in urmatoarele trei zile, perioada in care secretarul judetului, Iosif Redl, este obligat sa-i aduca la cunostinta baza legala in care marti locurile lasate vacante prin demisia a 12 consilieri judeteni PD, PNL si UDMR au fost ocupate de membrii PSD, aflati pe listele de supleanti.
Sedinta in cauza a avut loc marti seara si tot atunci si "scrisoarea de sustinere" a lui Iliescu. ... El mi-a spus ca Vanghelie le-a zis marti seara, in sedinta, ca am dat eu un interviu in care nu-l critic, ca as avea o pozitie neutra".
Majoritatea comisiilor Camerei Deputatilor nu au lucrat nici miercuri, nici joi, dupa ce deputatii au avut luni liber de Paste, iar marti dezbaterea politica pe tema IMM-urilor abia a adunat putin mai mult de o suta de deputati.
Vremea va fi instabila in seara zilei de marti, 8 iulie, si in prima parte a noptii in Banat, Crisana, in zona Carpatilor Occidentali si in vestul Carpatilor Meridionali, iar in cursul zilei de miercuri, 9 iulie, indeosebi in vestul, nordul si centrul tarii, anunta romaniatv.net.
"Biroul Permanent Local al PD Mangalia a decis, in sedinta extraordinara, sa ii imputerniceasca pe consilierii PD din cadrul Consiliului Local ca in sedinta ordinara de ieri, 23 mai, sa voteze impotriva contractarii acestui imprumut in forma prezentata de initiator, adica primarul Zamfir Iorgus", acesta era enuntul unui comunicat de presa emis de conducerea PD Mangalia si care, dupa cum se astepta mare parte a mangaliotilor, urma sa se indeplineasca in cursul serii de marti, 23 mai.
google-analytics.com