Cautare

190 de rezultate pentru "mapn" (2.74 secunde)
Reprezentantii MapN spun ca procedura chemarii la unitati a rezervistilor se desfasoara in fiecare an si nu are legatura cu situatia de securitate din Ucraina.
Romania cumpara din Israel sisteme de drone Watchkeeper X, in valoare de aproape 1,9 miliarde de lei. O parte din componentele Watchkeeper X vor fi construite chiar in Romania. MApN a semnat un contract cu Elbit.
Dosarul vizeaza achizitia de masti neconforme pentru spitalele MApN. MApN a dat in judecata firma fiului lui Piturca, cerand banii inapoi.
Sistemele defensive instalate de Statele Unite si Europa si operatiunile NATO au fost analizate azi in detaliu la MApN, intr-o sedinta de urgenta, stabilita imediat dupa discursul lui Vladimir Putin.
Ministerul Apararii Nationale (MApN) avertizeaza asupra unui fake news, conform caruia sistemele antiracheta romanesti se indreapta spre granita cu Republica Moldova.
Directorul Romarm anchetat de Directia Nationala Anticoruptie (DNA) in dosarul mastilor neconforme din spitalele MApN este in continuare in concediu de odihna, potrivit Ministrului Economiei, Florin Spataru.
Potrivit initiatorului, Comisia speciala a Parlamentului care controleaza activitatea Serviciului de Informatii Externe va avea in custodie tot serviciul secret condus de Gheorghe Fulga, in timp ce Comisiile pentru aparare, siguranta nationala si ordine publica ale Senatului si Camerei Deputatilor vor controla, prin comitete de supraveghere - un fel de subcomisii -, serviciile de informatii departamentale din cadrul MApN, Ministerului Administratiei si Internelor si Ministerului Justitiei.
Totodata, CNSAS a preluat o serie de dosare de la SIE si MAI, urmand ca in cel mai scurt timp sa se primeasca si dosarele de la MApN si Ministerul Public.
Marius Balu si Ion Ioan au fost propusi pentru posturi de secretari de stat in MApN, iar Traian Popa pentru un post similar in cadrul Ministerului Economiei.
Conform MApN, bricegele au fost oferite de presedintele Basescu militarilor romani din Irak si Afganistan. Bricegele sunt inscriptionate cu textele “Irak 2005“, respectiv “Afganistan 2005“, si “Oferit de presedintele Romaniei“.
MApN a cerut ca suprafata de constructie sa se restranga la sase hectare si limitarea inaltimii constructiei la 40 m pentru a nu afecta sistemul de comunicatii amplasat pe acoperisul Palatului Parlamentului.
Cu prilejul sarbatoririi Zilei Imnului National al Romaniei, maine, la ora 19.00, in Piata Tricolorului din fata Palatului Cercului Militar National din Capitala, va avea loc un ceremonial militar si religios, informeaza un comunicat al MApN.
Omniasig a asigurat parcul auto al MApN si in 2003. Firma este prezenta pe piata asigurarilor de 12 ani si detine a treia pozitie in ierarhia companiilor de profil, dupa criteriul veniturilor din asigurari generale si de viata aferente anului 2006.
El a intarziat de altfel un sfert de ora la sedinta comisiilor reunite de aparare, care au dezbatut ieri la pranz bugetul MApN, din cauza a€žtraficuluia€œ intens al lifturilor.
Un sofer amabil ne-a dus pana la sediul MApN. Nimeni nu a putut sa ne ofere vreo explicatie privind diversiunea armata.
De asemenea, Constantinescu a prezentat o copie dupa pagina registrului-jurnal pentru evidenta retelei informative din judetul Constanta, transmisa Judecatoriei Sectorului 2 in septembrie 2004, „autenticitatea acestui document fiind confirmata de conducerea MApN si recunoscuta de Traian Basescu“.
Potrivit unui comunicat al MapN, toti militarii care actioneaza in zona sunt militari profesionisti, avand experienta in teatre de operatii internationale.
Finantatorul formatiei Steaua, Gigi Becali, a fost condamnat definitiv de instanta suprema la trei ani de inchisoare cu executare in dosarul schimbului de terenuri cu Ministerul Apararii Nationale (MApN).
Pe ordinea de zi a sedintei CSAT de azi mai figureaza si noua strategie de securitate a Romaniei, promisa de Traian Basescu de mai bine de o jumatate de an, precum si modificari la Legile SRI, SIE si MApN.
Conservatorii "puteau actiona ca un partid la guvernare si puteau clarifica aceasta problema in cadrul Coalitiei", a adaugat secretarul general al PNL, anuntand ca ministrul Atanasiu a dispus efectuarea unei anchete interne in MApN pentru stabilirea celor care erau responsabili de scurgerea de informatii.
google-analytics.com