ProSport.ro informeaza: Steaua se intoarce in Ghencea chiar de saptamana viitoare! Teia Sponte si Argaseala au ajuns la un acord cu MAPN

Vesti bune pentru Ilie Stan. Dupa o lunga perioada de negocieri intense, Teia Sponte si Valeriu Argaseala au ajuns la un acord cu MAPN pentru revenirea Stelei pe stadionul Ghencea.
Stelistii se vor intoarce "acasa" chiar de saptamana viitoare, cand va folosi baza sportiva pentru antrenamente. Conform intelegerii dintre cele doua parti, Steaua isi va disputa meciurile in Ghencea, in vreme ce partidele importante vor fi sustinute pe Arena Nationala, ultima conditie fiind dorinta lui Gigi Becali.
"Am ajuns la acord cu ei. Eu le-am dat niste coordonate lui Argaseala si Teia. In acele limite au putut negocia. Dupa ce se inteleg vor face actele, iar eu o sa ma uit pe ele si dau forma finala. Acum asteptam sa vedem ce spune Justitia. Ce va decide judecatorul, aia facem (n.r. in legatura cu datoriile clubului de fotbal catre MApN). Avem o datorie, dar nu e atat de mare cat spun ei", a declarat Gigi Becali.
Steaua a fost evacuata din Ghencea la finalul sezonului trecut, din cauza restantelor la chirie si a neplatei impozitelor pentru folosirea bazei sportive. Dupa actiunea Armatei, relatia dintre sefii Stelei si cei ai MAPN a cunoscut urcusuri si coborasuri, totul culminand cu un proces deschis de Ministerul Apararii pentru recuperarea palmaresului, marcii si culorilor.
In prezent, procesul se afla in desfasurare si a reprezentat una dintre nemultumirile lui Gigi Becali in negocierile pentru revenirea pe arena din Ghencea. Initial, patronul Stelei ceruse Armatei renuntarea la actiunea judecatoreasca pentru continuare negocierilor, insa pana la urma omul de afaceri din Pipera a renuntat la aceasta conditie.
Revenirea in Ghencea a fost si una dintre dorintele lui Ilie Stan, care s-a plans in dese randuri de lipsa unei baze de antrenament, jucatorii fiind obligati sa parcurga distante lungi si obositoare pentru a se pregati la Mogosoaia sau Buftea.