Cautare

190 de rezultate pentru "mapn" (3.90 secunde)
La ceremonie au fost invitatii ministrii din sapte state, presedintele Traian Basescu, Teodor Atanasiu, ministrul MApN si alte personalitati locale, nationale si internationale.
Presedintele Traian Basescu a semnat ieri o serie de decrete prin care sunt trecute in rezerva mai multe cadre din Ministerul Administratiei si Internelor si din MApN.
Ministrul Apararii Nationale, Teodor Athanasiu (foto), a anuntat ieri, in cadrul intalnirii cu membrii Colegiului CNSAS, ca incepand de luni vor fi declasificate dosarele Directiei a V-a Securitate si Garda din cadrul Departamentului Securitatii Statului, pe care MApN le-a trimis CNSAS.
MApN a predat la 31 mai catre CNSAS documentele apartinand fostei Securitati si care s-au aflat in custodia Serviciului Istoric al Armatei.
Societatea are de vineri o noua echipa de conducere, in care se regasesc doi membri importanti ai PD-L Dolj, reprezentanti ai MApN si ai Ministerului Economiei.
Traian Basescu a semnat, ieri, inaintarea in grad sau acordarea de grade mai multor cadre militare din MApN, printre acestea numarandu-se Neculai Ontanu, primarul Sectorului 2 si parlamentarii PSD Gabriel Oprea si Anghel Iordanescu.
Tragedia s-a produs din cauza exploziei in teava unui aruncator de 120 mm, in timpul desfasurarii unui exercitiu tactic cu trageri de lupta, informeaza MApN.
Problema ar fi ca suprafata de teren necesara Renault a fost transferata in noiembrie 2006, prin Hotarare de Guvern, din administrarea MApN in domeniul judetului Dambovita, iar MApN a conditionat transmiterea imobilului de realizarea a trei obiective de investitii:
La rândul sau, liderul sindical Victor Peta a spus ca situatia financiara a fabricii ar fi fost critica daca MApN nu ar fi anuntat alocarea unui buget de circa zece milioane de euro pentru încheierea unui nou contract.
MApN a detectat un balon in spatiul aerian al Romaniei MApN mentioneaza ca autoritatile romane au aplicat toate procedurile standard Sistemul de supraveghere aeriana al Fortelor Aeriene a detectat o tinta aeriana
Teodor Atanasiu, propus pentru MApN, a declarat ca intentioneaza ca, la incheierea misiunii din Irak, in iunie 2005, Romania sa propuna inlocuirea trupelor de infanterie cu efective militare reduse numeric, specializate in culegerea de informatii si in prevenirea eventualelor conflicte.
Noul ministru al Apararii, democratul Sorin Frunzaverde a declarat, joi, la ceremonia de instalare in functie, ca este onorat sa revina la conducerea MApN dupa sase ani, intr-o perioada in care Armata, odata cu intrarea in UE, devine profesionista.
Domnule presedinte al Romaniei, domnule viceprim-ministru, domnule ministru, doamnelor si domnilor, stimati reprezentanti ai institutiilor de securitate nationala, stimati reprezentanti ai MApN, ai tuturor armelor care fac parte din acest minister si aceasta structura atat de importanta, vreau sa va salut si sa va spun ca ma bucur sa ne revedem dupa evenimentul anterior, din luna ianuarie, si sa va multumesc pentru activitatea din anul 2014 si in mod special de la acel moment si pana azi sa va mai adresez o multumire speciala:
Gazeta publica astazi unul din ordinele de plata prin care Gigi Becali a achitat fiscului roman prejudiciul din Dosarul schimburilor de terenuri cu MApN.
O alta categorie vizata de decretele prezidentiale este cea a unor ofiteri din cadrul MApN, SRI sau SIE.
Imediat dupa lucrarile Consiliului Judetean de Coordonare al PSD Constanta, senatorul Cristian Diaconescu, purtatorul de cuvant al social-democratilor, a declarat sambata, in cadul unei conferinte de presa, ca, din punctul sau de vedere, ministrul Apararii, Teodor Atanasiu, ar trebui sa-si dea demisia sau sa fie demis in urma scandalului scurgerii de informatii din MApN.
Concret, ministrul Apararii, Theorodor Atanasiu, a declarat in urma cu cateva saptamani ca afla in mod constant de la Directia de informatii a MApN informatii neoficiale care pleaca dinspre consilierul prezidential Adriana Saftoiu de la Palatul Cotroceni.
Senatorii din Comisia de aparare vor trimite o scrisoare catre MApN, in care vor solicita audierea actualului sau viitorului ministru al Apararii, a sefului Statului Major General al Armatei, Eugen Badalan, si a sefului Directiei Generale de Informatii a Apararii, Constantin Croitoru.
Vlad Urse - pensionar - ofiter MApN; ... Ion Sapartoc - pensionar - ofiter MApN; 16. Valentin Liviu David - pensionar - ofiter;
Politicianul Mircea Ionescu Quintus a primit ieri gradul de general de brigada in retragere din partea presedintelui Traian Basescu, cu ocazia Zilei Veteranilor de Razboi, alaturi de alti 20 de veterani din Ministerul Apararii Nationale (MApN) si Ministerul Administratiei si Internelor (MAI).
google-analytics.com