Cautare

190 de rezultate pentru "mapn" (4.17 secunde)
Ratificarea Acordului de amplasare a facilitatilor militare americane in Romania, semnat in decembrie anul trecut de catre ministrii de Externe din Romania si SUA, a fost subiectul unei discutii dintre membrii comisiilor parlamentare reunite de aparare si politica externa si reprezentantii MAE si MApN.
Ba mai mult, cele spuse de Ciuvica au intrat in atentia Colegiul CNSAS, care asteapta acum de la MApN documentele originale, pe baza carora se va putea verifica daca presedintele Traian Basescu a fost sau nu colaborator al Securitatii.
Desi Tamas a acuzat dureri de stomac in urma consumarii unor produse alimentare, in urma analizelor efectuate de Centrul Medical de Diagnostic si Tratament din cadrul MApN, care se ocupa de Presedintie si de Guvern, concluzia a fost ca "mancarea a fost foarte buna", iar toxiinfectia deputatului UDMR nu s-a datorat produselor consumate la acest restaurant.
Gigi Becali ar fi cercetat pentru inselaciune si abuz in serviciu intr-un dosar privind Avicola Iasi. Astazi, ICCJ anunta verdictul final in dosarul schimbului de terenuri cu MApN.
Hotararea de consiliu a fost transmisa mai departe reprezentantilor MApN care au avut sarcina de a trimite documentele Ministerului Justitiei pentru a fi consultate.
Intre 1972 si 1974 s-au construit, in paralel cu batranele IMS-uri si primele masini tot-teren ARO 24, pe care acum le mai vezi doar la expozitiile retro si, din pacate, aflate inca in dotarea MapN.
Ministerul Apararii Nationale a anuntat, sambata dimineata, ca un militar roman a fost ranit in timpul unei misiuni de patrulare in Afganistan. Starea soldatului roman este buna, el fiind ranit la brat, transmite MApN.
Printre persoanele indicate se afla si seful Secretariatului General al MApN, cel care a semnat adresa catre Judecatoria sectorului 2, adresa in care s-a recunoscut colaborarea fostului elev al Institutului "Mircea cel Batran", Traian Basescu, cu Directia a IV-a a Securitatii.
Nici pensionari sectoriali, respectiv fosti angajati ai SRI, MAI, MApN, etc, nu pot depune documentele necesare pentru obtinerea cardului de gratuitate, intrucat nu exista, deocamdata, protocoale cu aceste case de pensii.
Desi documentele au fost trimise la MApN imediat dupa sedinta din luna mai a consiliului judetean, reactiile ministerului, ai carui reprezentanti sunt indreptatiti sa initieze un nou proiect de lege pentru trecerea in proprietatea CJ Dolj a celor 256 de hectare de teren de la marginea Craiovei, au intarziat sa apara.
Liderii liberalilor din Camera Deputatilor au spus, potrivit unui comunicat de presa, ca "disensiunile dintre seful statului si ministrul Apararii se reflecta ca un conflict intre Palatul Cotroceni si MApN", care genereaza confuzii si instabilitate.
Scutaru a conchis ca "ar fi fost interesant ca Basescu sa spuna CSAT si opiniei publice de ce nu raspunde la o sesizare pe care ministrul Atanasiu i-a inaintat-o acum o luna si jumatate, in care se referea la faptul ca generalul Eugen Badalan incearca sa blocheze activitatea Directiei de audit din MApN.
SIE si Serviciul Arhive si Documentare Militara din MApN nu au raspuns deocamdata solicitarii CNSAS. Totodata, in timp ce presedintele tarii se afla ieri in portul Tomis, unde a sarbatorit Ziua Marinei, la Bucuresti, spiritele s-au incins.
El a propus infiintarea unei comisii unice de control parlamentar, dupa model german, al celor trei mari Servicii de informatii ale statului roman: SRI, SIE si serviciul militar al MApN.
In scrisoare se arata ca CSAT a hotarat la 24 iulie 2006 ca SRI, SIE, Ministerul Justitiei, MApN si MAI sa procedeze la declasificarea, in regim de urgenta, a tuturor dosarelor care se refera la persoanele ce ocupa unele functii in stat, cum ar fi parlamentari, prefecti, primari, iar acest lucru incalca mai multe legi.
Inlocuitorul lui Teodor Atanasiu la Ministerul Apararii va fi unul dintre ministrii liberali in functie. Declaratia a fost facuta de secretarul Comisiei de aparare, deputatul PNL George Scutaru.
El a fost diplomat in cadrul MAE incepand cu 1992 si secretar de stat si sef al Departamentului pentru Integrare Euroatlantica si Politica de Aparare, la MApN in decembrie 2000.
El a adaugat ca aceasta problema s-ar putea rezolva in cadrul unei intalniri pe care ministrul Finantelor o va avea cu reprezentantii MApN.
El a lasat sa se inteleaga ca singurul lucru de care este interesat PD in domeniul Apararii este cresterea bugetului MApN la 2,38% din PIB, pentru a fi respectate angajamentele asumate de Romania in fata NATO si prin renuntarea la serviciul militar obligatoriu.
Insa Basescu a preferat sa stea mai mult de vorba cu Frunzaverde, la MApN, unde a participat la ceremonia de instalare in functie a democratului.
google-analytics.com