Ieri a avut loc la Bucuresti o sedinta a Partidului Democrat Liberal in care s-a hotarat, printre altele, soarta conducerii filialei PD-L de la Galati.

Fostul prefect Mihai Capra, alaturi de fostul secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor, Mircea Nicu Toader, vor conduce filiala galateana a PD-L, a carei conducere a fost dizolvata saptamana trecuta printr-o decizie a Biroului Politic National.

Reamintim ca saptamana trecuta presedintele PD-L, Emil Boc, a anuntat ca noua filiale judetene ale PD-L vor fi sanctionate din cauza faptului ca au obtinut 5% sub media pe tara, adica cea de 29%. Printre filialele respective se gasea si Galatiul, care a avut un rezultat slab la alegerile locale din acest an.

In urma sedintei care a avut loc ieri, Gheorghe Stefan, liderul democrat-liberal de la Piatra-Neamt, a primit postul de presedinte interimar al organizatiei de la Galati, iar Mihai Capra a primit functia de prim-vicepresedinte al Organizatiei Judetene a PD-L, aceeasi functie avand-o si Mircea Toader.

"Conducarea executiva (n.r. - la Galati) este asigurata de mine si de Mihai Capra. Este un comitet interimar care va functiona pentru alegerile parlamentare", a declarat Mircea Toader.