Cautare

348 de rezultate pentru "mantea nicu" (2.68 secunde)
Pana acum, in cursa s-au inscris Daciana Sarbu, Claudiu Manda si Nicu Banicioiu, toti deputati proveniti din randul TSD. (A.N.)
Printre numele aflate pe lista potentialilor candidati se mai afla si deputatii Cristian Radulescu, Radu Dragus (Botosani) si Vasile Nistor, senatorii Nicolae Neagu, Dorel Jurcan, Mircea Nicu Toader, Dan Carlan (Iasi).
Sanda Babov si Ilie Murarita, la Regia Autonoma Apa, Constantin Baduca, la RAADPFL, si Dumitru Parvulescu, la Termoficare, noutatea fiind Nicu Neagoe, pentru Regia Autonoma de Transport.
In acest sens presedintele PD Galati, secretarul de stat Mircea Nicu Toader, a prezentat, simbata, situatia rezultata in urma depunerii de catre primari a declaratiilor de apartenenta politica.
Printre candidatii la aceste functii ii regasim pe Vasile Bran (Brasov), Costica Canacheu (deputat), Dan Carlan (senator), Anca Constantinescu (deputat), Dorin Florea (primarului municipiului Targu Mures), Valentin Iliescu (deputat), Dorel Jurcan (senator), Mircea Man (deputat), Dumitru Moinescu (Constanta), Maria Petre (senator), Mircea Nicu Toader (secretar de stat MAI), Elena Gabriela Udrea (fost consilier prezidential), Darius Valcov (primarul orasului Slatina).
Mircea Nicu Toader (Galati, secretar de stat in MAI); Marius Rogin (Neamt, deputat); Dorin Florea (primarul orasului Tg. Mures); Dan Carlan (Iasi, senator);
Secretarii de stat reprezentanti ai Partidului Democrat eliberati din functie prin decizia premierului Tariceanu sunt Matei Dumitru (Ministerul Educatiei si Cercetarii), Vasile Nistor (Departamentul pentru Dialog Social), Pe-trisor Morar (Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989), Constantin Dascalu (Ministerul Transporturilor, Constructiilor si Turismului), Cosmin Mihai Popescu (Ministerul Economiei si Comertului), Danut Apetrei (Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale), Mircea Nicu Toader (Ministerul Administratiei si Internelor), Ioan Ion (Ministerul Apararii), Daniela Nicoleta Andreescu (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei), Maria Muga (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei), Catalin-Ionel Danila (Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei) si Ioan Andreica (Ministerul Transportu-rilor, Constructiilor si Turismului).
"Nu va demisiona" Fostul secretar de stat Mircea Nicu Toader ne-a declarat, imediat dupa aflarea deciziei Curtii Constitutionale, ca presedintele Traian Basescu nu va demisiona.
Din partea societatii civile a fost nominalizat Adrian Toni Neacsu, iar din partea Ministerului Economiei - Nicu Marcu reprezentant si Dumitru Parvulescu ca supleant.
In saptamina ce tocmai s-a incheiat, cel mai important politician a fost, de departe, democratul Mircea Nicu Toader. Si asta pentru ca a reusit sa atraga in partidul sau nu unul, ci trei nume sonore in politica galateana.
Este vorba, pe de o parte, despre fosta deputata Elena Liana Naum, partenera de afaceri, din cate se pare, cu Nicu Gheara si Nuredin Beinur si asociata cu falimentarea ICIL Constanta.
Dupa ce presedintele democratilor galateni, Mircea Nicu Toader, a sustinut cu tarie faptul ca prefectii trebuie sa ramana apolitici, purtatorul de cuvant al conservatorilor, Bogdan Ciuca, a cerut din nou asumarea politica a functiei de prefect si a explicat ca prefectul este un produs politic.
Presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Democrat, Mircea Nicu Toader, da vina pe fostii parteneri de guvernare pentru necheltuirea la timp a banilor alocati in acest an pentru reabilitarea scolilor.
Dupa ce ministrul Muncii, Paul Pacuraru, a dat asigurarea ca pensionarii carora li se vor indexa pensiile nu vor avea de suferit in ceea ce priveste ajutoarele din partea statului, printre care si subventia pentru incalzire, democratul Mircea Nicu Toader este sigur ca lucrurile nu stau tocmai asa.
Si, cum asta nu ar fi fost de ajuns, democratii, in frunte cu Mircea Nicu Toader, care este si presedinte al Organizatiei Judetene, spun ca nu mai vor sa vada in fata ochilor guvernul condus de Calin Popescu Tariceanu, caruia i-au si cerut demisia.
Cel care a anuntat intrarea fostului sef al ecologistilor din Romania in cadrul Partidului Democrat a fost tocmai presedintele filialei judetene a PD, Mircea Nicu Toader, care s-a aratat incantat de noua achizitie a partidului amintind faptul ca intre PD si Petru Lificiu a existat o colaborare mai veche care ieri s-a materializat prin depunerea adeziunii fostului ecologist la PD.
Liderul PSD a afirmat ca "la masa mare a familie social-democrate, sub cortul PSD", are loc toata lumea, "si Ion Iliescu, si Nicu Banicioiu, si Adrian Nastase si Vasile Dancu".
Uniunea locala asteapta decizii "inalte" Mircea Nicu Toader, presedintele Organizatiei Judetene a PD, spune ca se astepta ca o asemenea miscare sa se produca, dar ca asteapta deciziile ce se vor lua la nivel central in urmatoarele zile, dupa care se va vedea si soarta organizatiilor locale ale celor doua partide:
Mircea Nicu Toader nici nu vrea sa auda de o asemenea miscare. a€žO aiureala totala! PNL si PSD nu vor decat sa aiba mai mult timp in care sa cheltuie bani, si-au dat seama ca electoratul a devenit pro-PD-L si acum le e frica.
Cu pumnul in masa Cele mai tari declaratii ii apartin in aceasta saptamana presedintelui Organizatiei Judetene a Partidului Democrat Liberal, Mircea Nicu Toader, care a sarit ca ars la auzul zvonului ca PNL si PSD cocheteaza cu dorinta de a schimba data localelor.
google-analytics.com