Cautare

798 de rezultate pentru "lucian calapareanu" (2.60 secunde)
Vicepresedintele PRM, Lucian Bolcas, sustine ca schimbarea identitatii politice a PD nu poate spori forta acestei formatiuni politice. “Incercarea de a construi o doctrina populara pe o motiune social democrata reprezinta o bizarerie in politica romaneasca“, a spus Bolcas.
Pe aceasta tema, Liga a iesit iarasi la rampa cu noi acuzatii impotriva presedintelui organizatiei PNL din Giurgiu, Lucian Iliescu si a „pozitiei distructive” adoptate de acesta in raport cu partenerii sai conservatori.
Deputatul Lucian Bolcas a afirmat ca „daca aceasta este singura solutie pe care Alianta crede ca o are pentru a iesi din haosul pe care l-a creat, noi sintem de acord“.
Deputatul Lucian Bolcas a afirmat ca „daca aceasta este singura solutie pe care Alianta crede ca o are pentru a iesi din haosul pe care l-a creat, noi sintem de acord“.
Tot in mod previzibil, PSD si PRM nu au intarziat sa acuze „iresponsabilitatea” si „incapacitatea de a conduce tara” demonstrate de Tariceanu (Lucian Bolcas, PRM) si „declansarea unei crize politice artificiale” de catre acelasi Tariceanu (Mircea Geoana, PSD).
Lucian Orasel, reprezentatnt al Comitetului Romanilor de Pretutindeni (CRP) al PN¥CD, a precizat ca orice convocare in baza statutului PPCD, respins la inregistrare, este nula, iar orice hotarare luata in numele acestei formatiuni politice este nula si neavenita.
Lucian Bolcas (PRM): Eu nu contest ca femeile au o capacitate foarte frumoasa de consimtamant, desi mi s-a intamplat mai rar in viata.
„Ordinele privind achizitiile publice au venit de la Bucuresti, pe filiera Dan Ioan Popescu, ministru, Lucian Boghiu, director general al Electrica, Livius Milea, director general al Electrica Banat.
„Ordinele privind achizitiile publice au venit de la Bucuresti, pe filiera Dan Ioan Popescu, ministru, Lucian Boghiu, director general al Electrica, Livius Milea, director general la Electrica Banat.
In baza procedurilor, procuroarea a facut demersuri pentru a-l audia pe presedinte, de altfel unul dintre cei care formulasera plangerea. In cele din urma, dosarul a ajuns la procurorul Lucian Doxan, care l-a inchis.
PRM face diferenta Lucian Bolcas, deputat PRM si vicepresedinte al Camerei, de profesie jurist, a declarat ieri ca proiectul de hotarare privind modificarea Regulamentului Camerei Deputatilor are caracterul unei legi, aprobarea sa nefiind urmata automat de intrarea in functiune.
Conform vicepresedintelui PRM Lucian Bolcas, senatorii Partidului Romania Mare intentioneaza sa depuna in cursul zilei de astazi o motiune simpla vizand situatia din agricultura.
Pe de alta parte, vicepresedintele Camerei, deputaul PRM Lucian Bolcas, a subliniat ca regreta faptul ca motiunea nu trateaza in profunzime ptoblema nivelului de trai si ca nu este interesat de „lupta dintre Alianta D.A.
Presedintele PRM va veni la Palatul Victoria insotit de vicepresedintele PRM Lucian Bolcas si secretarul general al partidului, Gheorghe Funar.
Parlamentarul PRM Lucian Bolcas a declarat ieri ca „PRM nu va merge la intalnirea lui Basescu cu partidele politice intrucat aceasta este o actiune propagandistica fara nici un fel de eficienta“.
Pe de alta parte, Partidul Romania Mare a anuntat inca de la inceput ca refuza invitatia presedintelui Traian Basescu de a lua parte la consultari, iar vicepresedintele PRM, Lucian Bolcas, a afirmat ca saluta faptul ca aceeasi atitudine a fost adoptata si de Partidul Social Democrat.
De data aceasta, blocajul parlamentar a aparut dupa invocarea de catre vicepresedintele Camerei, deputatul PRM Lucian Bolcas, a articolului 217 din Regulament, potrivit caruia dispozitiile sunt aprobate cu majoritatea deputatilor din Camera, si nu a celor prezenti in sala.
La Rast, in 2007, reporterul Lucian Dindirica, de la Realitatea, il intreaba pe Traian Basescu de ce nu a venit mai devreme in zona calamitata, comparativ cu Maracineni.
Tineretul Liber, fostul Scanteia Tineretului, apare la Bucuresti pe 22 decembrie 1989 si are ultima aparitie in aprilie 1997.Colaboratori ai numarului din 22 decembrie au fost Constantin Sorescu, Lucian Avramescu, Victor Socaciu, Horia Alexandrescu, Eugen Mihaescu, Stefan Mitroi sau Dan Stanca.
Chiar daca presedintele de sedinta, deputatul PRM Lucian Bolca, a declarat ca votul e valabil, parerile sunt impartite si problema va fi discutata in sedinta de azi a Biroului Permanent.
google-analytics.com