Cautare

798 de rezultate pentru "lucian calapareanu" (7.32 secunde)
In Ucraina, tona de ciment costa 30 de dolari, dar, spre exemplu, daca folosesti fonduri UE, trebuie sa cumperi materii prime tot de pe piata comuna", a afirmat Lucian Capitanescu, director la Erpia SA Craiova, societate de constructii.
Astfel, decizia sefului deputatilor a fost criticata de deputatii Marton Arpad (UDMR), Petru Calian (PC) si Lucian Bolcas (PRM), dar a fost apreciata de democrati si de liberali.
Este vorba de Stelica Costache, de 33 de ani, din Ion Corvin, consilier PD, aflat la volanul autoturismului, si Lucian Cete, tot din Ion Corvin.
Decizia PN¥CD de a se abtine la votul care se va da pentru primirea PD ca membru asociat al PPE "este sinonima cu decizia de a nu vota impotriva primirii PD ca si membru asociat al PPE" si nu este un blam pentru democrati, a declarat recent vicepresedintele Lucian Balan.
Presedintele de sedinta, Lucian Bolcas (PRM), le-a propus parlamentarilor prelungirea programului, astfel incat sa fie analizate si rapoartele de activitate ale SRR si Societatii Romane de Televiziune, lucru care nu a fost acceptat de plen.
Aceasta pozitie a fost intarita si de presedintele de sedinta, depuatul PRM Lucian Bolcas, care a precizat ca propunerea a intrunit numarul de voturi necesar unei legi ordinare, iar contestatarii se pot adresa Curtii Constitutionale daca au alta parere.
Cat priveste PRM, vicepresedintele Lucian Bolcas a afirmat: "Gestul PC a dat dovada de infantilism politic. Ei au facut un joc de-a hotii si vardistii in care au vrut sa fie din hot vardist, nu se poate!
Cel care a sesizat cel mai corect postura in care se afla Varujan Vosganian a fost vicepresedintele PRM, deputatul Lucian Bolcas.
Legea alegerilor pentru Parlamentul European a fost adoptata, iar in urmatoarele saptamani - pana cel tarziu in februarie, trebuie stabilita data scrutinului. "Termenul poate sa fie realist pana la 13 februarie", a explicat prim-vicepresedintele PRM Lucian Bolcas.
Dupa ce taxele de la Giurgiu l-au determinat pe primarul Lucian Iliescu sa faca o gluma mai mult decat nesarata, cum ca ar fi fost cu presedintele Traian Basescu la femei, a venit si randul premierului Calin Popescu sa reactioneze.
Alaturi de el, la competitia din cadrul Congresului care se va desfasura la 21 ianuarie s-au mai inscris Victor Ciorbea, Ioan Avram Muresan, ßerban Radulescu si Lucian Orasel.
Vicepresedintele PRM Lucian Bolcas considera si el ca presedintele Traian Basescu este "cel mai neconstitutional presedinte, in sensul ca a incalcat de cele mai multe ori prevederile constitutionale".
Nu s-a stabilit un termen privind elaborarea strategiei Vicepresedintele PRM Lucian Bolcas a declarat ieri ca la consultarile care au avut loc marti seara intre premierul Tariceanu si reprezentantii partidelor politice nu s-a stabilit niciun termen privind elaborarea unei propuneri de strategie postaderare care sa fie trimisa Guvernului.
Alegerile pentru PE sunt o prioritate PRM va analiza propunerea liberalului Bogdan Olteanu privind amanarea alegerilor pentru PE, a declarat vicepresedintele executiv al PRM, Lucian Bolcas, aratand ca aceasta propunere intruneste o serie de argumente pro si contra.
Persoanele la care s-ar fi putut referi fostul ministru sunt Adrian Vierita, secretar de stat pentru UE si parteneriatul transatlantic, Lucian Leustean, secretarul general al MAE, si Cornel Feruta, seful de cabinet al lui Mihai-Razvan Ungureanu.
Comisia juridica a Camerei Deputatilor a aprobat propunerea legislativa a deputatului PRM Lucian Bolcas referitoare la suspendarea aplicarii ordonantei care permite DIICOT sa intercepteze convorbirile telefonice si sa verifice conturile bancare fara aprobare judecatoreasca.
Lucian Bolcas, vicepresedinte PRM, a declarat ca posibila activare de catre UE a clauzei de salvgardare pe justitie invocata de vicepresedintele Bundestagului ar fi nerealista si ar reprezenta un rau mult mai mic decat pastrarea Monicai Macovei in fruntea ministerului.
"Clasa politica romaneasca are cea mai proasta imagine din ultimii 17 ani" In privinta Legii referendumului, decizia Curtii nu aduce nimic nou, in conditiile in care noua lege, adoptata marti stipuleaza exact aceleasi conditii, dupa cum a constatat si deputatul Lucian Bolcas, vicepresedinte al PRM.
Deputatul PRM Lucian Bolcas a declarat ieri ca este posibil ca reprezentantii Opozitiei sa nu mai voteze nicio propunere legislativa care este contrasemnata de Monica Macovei si sa recurga la "alte forme de lupta parlamentara", nefiind exclusa si greva parlamentara.
Lucian Buse, prorectorul Universitatii din Craiova, considera ca este o problema de moralitate inlaturarea cadrelor didactice care au facut politie politica.
google-analytics.com