Cautare

798 de rezultate pentru "lucian calapareanu" (7.51 secunde)
PRM considera ca demisia lui Claudiu Saftoiu din functia de director al SIE este "singurul act intr-adevar profesional pe care l-a facut acesta", a apreciat vicepresedintele executiv al PRM, Lucian Bolcas.
Vicepresedintele PRM, deputatul Lucian Bolcas s-a aratat de parere ca "demisia lui Claudiu Saftoiu din functia de director al SIE este singurul act intr-adevar profesional pe care l-a facut acesta".
In replica, Lucian Bolcas (PRM) a spus ca proiectul a fost votat democratic, iar conservatorul Pantelimon Manta a tinut sa-l atentioneze pe seful statului:
Directorul SPP Lucian Pahontu a declarat ca nu este de acord cu trecerea SPP in subordinea Ministerului Administratiei si Internelor si transformarea lui in departament.
Liderul grupului PRM din Camera Deputatilor, Lucian Bolcas, a afirmat ieri ca este posibil ca actuala discutie despre restructurarea Guvernului si eventuala eliminare a PD din coalitia guvernamentala sa aiba drept scop indepartarea din centrul atentiei a procedurilor de suspendare din functie a presedintelui Traian Basescu.
Deputatii si senatorii s-ar putea reuni saptamana viitoare, in sedinta comuna, pentru a da un raspuns la solicitarea sefului statului privind organizarea unui referendum pe tema votului uninominal. Sedinta a fost anuntata de vicepresedintele Camerei Deputatilor, Lucian Bolcas, in urma unei discutii intre acesta si Nicolae Vacaroiu.
Liderul PLD Buzau, Lucian Salcutan, a declarat ca filiala pe care o conduce va sesiza Avocatul Poporului si va da in judecata statul roman la CEDO pentru incalcarea dreptului la vot al minoritatilor religioase prin organizarea referendumului intr-o zi de sambata, cu inchiderea urnelor la ora 20.00 Salcutan a declarat ca in judet exista circa 4.000 de adventisti de ziua a saptea si persoane de religie mozaica, ce nu pot merge la vot sambata, intrucat religia nu le permite sa desfasoare nicio activitate decat dupa apusul soarelui.
Vicepresedintele Lucian Bolcas a aratat ca exista o deschidere a partidului sau catre introducerea unui astfel de document, indiferent din partea carei formatiuni ar veni, dar nu indiferent care vor fi urmarile.
Social-democratii au decis, totodata, ca propunerile pentru supleanti sa fie Vasile Arhire, Dumitru Pelican si Lucian Purcareanu. Angajatii TVR i-au ales, saptamana trecuta, pe realizatorii de televiziune Sorin Burtea si Marian Voicu drept reprezentanti ai salariatilor Televiziunii Romane in viitorul Consiliu de Administratie.
Majoritatea membrilor au fost plecati in tara si probabil ca decizia a fost luata de Lucian Bolcas si Vadim Tudor", a afirmat senatorul Dan Claudiu Tanasescu.
Nici PRM nu s-a lasat mai prejos, vicepresedintele Lucian Bolcas aratand ca au fost singurul partid care nu a cazut in capcana consultarilor de la Cotroceni:
Vicepresedintele PRM Lucian Bolcas a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca formatiunea sa va vota in favoarea unei motiuni de cenzura depusa de PSD, dar numai in conditiile in care aceasta motiune ar fi bazata pe cu totul alte teme fata de cea initiata de PD.
"Domnul Lucian Bolcas, vicepresedinte al Camerei, le-a spus celor de la PC ca ar fi bine sa citeasca Regulamentul si Constitutia inainte sa faca declaratii politice", a spus Munteanu.
Potrivit unui comunicat al PIN, in comisia care a elaborat testele si care le va corecta au fost inclusi Gheorghe Stoica - profesor doctor la Facultatea de Stiinte Politice a Universitatii Bucuresti, Ion Lucian Catrina - asistent universitar la Facultatea de Stiinte Politice a Universitatii ,,Dimitrie Cantemir", Ioana Comanita - profesor atestat de Limba Engleza;
Constantin Podgoreanu, iar vicepresedinti Ovidiu Ghita si Lucian Faliboga. Infiintarea filialei a avut loc duminica, 29 iulie, in prezenta presedintelui UPSC Constanta, Marius Pricopie si a presedintelui organizatiei nationale, Ioan Talpes.
Pe locul patru s-a clasat, in urma examenului pentru alegerile europarlamentare, Petru Lucian Milea, 36 de ani, de ocupatie inginer, care a primit 93 de puncte, iar pe locul cinci, Octavian Olteanu, 33 de ani, de profesie economist, cu 92 de puncte.
De cealalta parte, vicepresedintele PRM Lucian Bolcas s-a pronuntat impotriva propunerii avansate de Olteanu. Potrivit acestuia, PRM respinge categoric o astfel de idee, considerata si neserioasa, dar si menita sa favorizeze persoane sau formatiuni.
Astfel, cei 85 de membri cu drept de vot prezenti la sedinta Delegatiei Permanente a PNL Constanta i-au validat, in vederea alegerilor locale din 2008, pe Gheorghe Hansa (primar in functie la Cernavoda), Ionel Chirita (primar Harsova), Ion Podaru (primar Ovidiu), Gheorghe Zamani (primar Techirghiol), Ion Vladoi (in prezent consilier in Basarabi), Ion Soare (primar in functie la Cogealac), Ioan Herdean (Istria), Marian Galbinasu (Corbu), Ion Melcea (Gradina), Gheorghe Badan (Dumbraveni), Nicolae Urdea (Limanu), Ioan Roman (Lumina), Gheorghe Chiriac (Mereni), Ion Oprea (Sacele), Gheoghe Grameni (Mihai Viteazu), Ion Cosor (Pestera), Lucian Blaj (Seimeni), Costel Banu (Ostrov) si Traian Dinu (fost primar Mihail Kogalniceanu).
Controlul asupra Guvernului il are doar Parlamentul", a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele executiv al PRM, deputatul Lucian Bolcas.
"Simpla contrapunctare a programului de guvernare de dreapta, pe care minittri din Cabinetul Tariceanu au incercat sa il puna in practica, nu este o solutie din punct de vedere pragmatic. PSD trebuia sa vina ti cu solutii, nu numai cu critici", a comentat senatorul PRM Lucian Bolcas.
google-analytics.com