Cautare

798 de rezultate pentru "lucian calapareanu" (8.19 secunde)
"Simpla contrapunctare a programului de guvernare de dreapta, pe care minittri din Cabinetul Tariceanu au incercat sa il puna in practica, nu este o solutie din punct de vedere pragmatic. PSD trebuia sa vina ti cu solutii, nu numai cu critici", a comentat senatorul PRM Lucian Bolcas.
PRM, prin vocea vicepresedintelui executiv, Lucian Bolcas, anunta doar ca organizarea simultana a alegerilor parlamentare cu cele locale, in iunie 2008, nu pare "o idee potrivita" si ca UE nu ar fi de acord cu o astfel de varianta.
Lucian Bolcas, vicepresedinte al PRM, a declarat ca Vadim Tudor i-a adresat personal lui Pottering, care este si liderul grupului parlamentar al partidului Popular European (PPE), o scrisoare in care se releva "pericolul fraudei" electorale la 25 noiembrie.
In schimb, PRM, desi accepta o discutie cu prim-ministrul, nu doreste sub nicio forma introducerea acestui tip de vot, potrivit declaratiei vicepresedintelui executiv al partidului, Lucian Bolcas.
In fine, Lucian Bolcas, vicepresedinte executiv al PRM, considera ca insolenta cu care presedintele Basescu sfideaza orice fel de reglementare constitutionala a depasit toate limitele.
Vicepresedintele executiv al PRM, Lucian Bolcas, s-a declarat siderat de "modul sfidator" in care presedintele Traian Basescu incalca "orice principii constitutionale" si apreciaza ca decretul acestuia privind referendumul pentru uninominal are o problema juridica, intrucat nu mentioneaza data.
Potrivit vicepresedintelui PRM, Lucian Bolcas, plangerea a fost inregistrata deja de marti la Procurorul General si se intemeiaza in fapt pe discursul presedintelui UDMR, Marko Bela, tinut la Targu-Mures la 20 octombrie, cu ocazia lansarii candidatilor UDMR pentru Parlamentul European.
In contestatia adresata CC si semnata de senatorii Corneliu Vadim Tudor si de Lucian Bolcas, PRM arata ca decretul presedintelui incalca prevederile articolul 90 din Constitutie, care obliga la consultarea Parlamentului cu privire la referendumul ce urmeaza a fi initiat, Parlamentul fiind consultat cu privire la un obiect al referendumului care in Decret a fost modificat.
Liderul PC Dan Voiculescu apreciaza ca "aparitia unui infractor cautat de Interpol la o intalnire cu seful Guvernului este dovada clara ca seful SPP este ori incapabil, ori rau intentionat", ceea ce impune "de urgenta" demisia sefului SPP Lucian Pahontu.
Niculescu Rares Lucian - 31 ani. Profesia: Licentiat stiinte politice 8. Zlotea Marian - 36 ani. Profesia: Economist 9. David Dragos Florin - 39 ani.
Presedintele si presedintele executiv ai Organizatiei Judetene Teleorman a PD, Lucian Militaru si, respectiv, Adrian Florescu, si-au auntat demisiile. Ei au declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca demisia din functiile respective reprezinta "un act de raspundere politica, in urma alegerilor de duminica".
Numele cele mai vehiculat pentru aceasta functie este cel al consilierului local PSD, Lucian Podlati.
Odata puse deoparte ingredientele expirate ale PNL Mangalia, trebuie sa amintim ca pretendentul sefiei liberale expus ad-hoc, Lucian Visa, a obtinut cu un vot mai mult decat periculosul Pricopie, desi s-a inscris la alegeri pe ultima suta de metri.
Candidatul care va fi sustinut de PSD pentru ocuparea acestui post este Lucian Podlati, fost membru PRM si apoi PNL, si care a mai ocupat acest post in urma cu cativa ani.
Anuntul a fost facut de presedintele PLD Buzau, avocatul Lucian Salcutan, care a declarat ca si-au dat demisia din partid aproximativ doua treimi din membrii organizatiei judetene.
zona Salonta, Ionut Gheorghe este titular, iar Lucian Luca este rezerva; zona Alesd, Dumitru Voloseniuc - titular si Florin Morar - rezerva;
Reprezentantul PRM Lucian Bolcas a declarat, joi, la finalul intalnirii de la Ministerul Justitiei, pe tema Legii CNSAS, ca aceasa institutie "a murit" prin decizia CC, iar formatiunea pe care o reprezinta a propus transformarea sa intr-un institut de cercetare, pentru conservarea dosarelor.
Deputatii PRM au sustinut de la tribuna Camerei ca aceasta prevedere este neconstitutionala, iar deputatul Lucian Bolcat i-a acuzat pe social-democrati ca tranzactioneaza exercitarea drepturilor prevazute in Constitutie pe 5 salarii, pe 3 salarii sau pe 10 salarii.
Initiatorul sesizarii, deputatul PRM Lucian Bolcas, a declarat ca cel care a dictat aceasta decizie a fost, de fapt, presedintele Traian Basescu.
Vicepresedintele executiv al PRM, Lucian Bolcas, a sustinut, vineri, intr-o conferinta de presa, ca la alegerile locale se va vota "o femeie gonflabila, umflata cu aer", deoarece functia de presedinte de Consiliu Judetean este "goala", nu are niciun continut.
google-analytics.com