Cautare

798 de rezultate pentru "lucian calapareanu" (2.54 secunde)
In fine, Biroul Permanent Judetean Salaj al PD a fost completat cu un secretar general - Lucian Bode (212 voturi), precum si 10 vicepresedinti, printre care se regasesc primarul orasului Simleu Silvaniei, Septimiu Surcas, precum si edilul comunei Hida, Dorin Petrus.
reactii Deputatul PRM Lucian Bolgas a spus, dupa negocieri, ca „nu este vorba despre un compromis, ci de intrarea in normalitate“.
Deputatul PRM Lucian Bolcas a declarat ca nu a existat a€žnici o intelegere politica pentru regulamenta€œ si nici pentru Statutul Â¥inutului Secuiesc, deoarece PRM a€žnu isi tranzactioneaza punctele de vederea€œ.
In Comitetul Executiv au fost alesi Toader Petrache si Lucian Tirea ca membri, iar Nicolae Zamfirescu - membru supleant. Dupa alegerea Biroului Permanent si a Comitetului Executiv, secretarul general al Ligii, Ionel Chirita, a declarat:
Tot ieri, Lucian Bolcas, liderul deputatilor PRM, a declarat ca hotararea de luni confirma justetea actiunii politice a PRM, de aparare a principiilor democratice inscrise in Constitutie.
Exceptie a facut contestatia lui Lucian Orasel, fost senator de limba romana al statului New York. „Acest Orasel este un pion al celor care nu doresc aparitia acestui pol popular.
In schimb, presedintele PRM a precizat ca se va infiinta functia de vicepresedinte executiv, care ii va reveni lui Lucian Bolcas.
- Tineretul Liber, fostul Scanteia Tineretului, apare la Bucuresti pe 22 decembrie 1989 si are ultima aparitie in aprilie1997.Colaboratori ai numarului din 22 decembrie au fost Constantin Sorescu, Lucian Avramescu, Victor Socaciu, Horia Alexandrescu, Eugen Mihaescu, Stefan Mitroi sau Dan Stanca.
Seful STS, Tudor Tanase, directorul SPP, Gabriel Naghi, si prim-adjunctul acestuia au fost avansati si trecuti in rezerva, prin decizia CSAT, ei urmand sa fie inlocuiti de catre Marcel Opris, Lucian Pahontu, respectiv Gabriel Cretu.
Nici fostul viceprimar PRM, Lucian Podlati, nu se prea arata entuziasmat de situatia sa din cadrul PNL. Dar se pare ca aceste tensiuni au izbucnit din nou, iar in interiorul PNL este zarva mare.
Vicepresedintele PRM Lucian Bolcas a declarat ca senatorul Bindea trecuse pe la sediul biroului sau parlamentar din Baia-Mare, inainte de a ajunge la domiciliu, de unde urma sa plece, impreuna cu sotia, intr-o calatorie la Brasov.
Cleiton Xavier a marcat imediat dupa ce echipa sa primise un gol marcat de romanul Lucian Burdujan. Brazilianul a profitat de faptul ca dversarii nu s-au grabit sa se pozitioneze in teren, inclusiv portarul, astfel ca a sutat direct din repunere.
Stuttgart, din iulie 1999, Paul Codrea - de la Dinamo Bucuresti (imprumutat la FC Arges Dacia Pitesti) la Genoa Cricket and Spa din Italia, realizat in ianuarie 2001, Florin Cernat - din februarie 2001, de la Dinamo Bucuresti la Dinamo Kiev din Ucraina, Bogdan Mara - din iulie 2001, de la Dinamo Bucuresti la Deportivo Alaves, Nicolae Mitea - din august 2003, de la Dinamo la Ajax Amsterdam, Lucian Sanmartean - din august 2003, de la Gloria Bistrita la Panathinaikos Atena, Florin Bratu - din septembrie 2003, de la Rapid Bucuresti la Galatasaray Istanbul, Dan Alexa - de la Dinamo Bucuresti la Guoan Beijing, in Republica Populara Chineza, realizat in luna iunie 2004 si Adrian Mihalcea - din iulie 2005, de la Dinamo Bucuresti, la Chunnam Dragons din Coreea de Sud.
Astfel, in structura BP raman vicepresedintii Miron Mitrea de la PSD, Dan Ruseanu de la PNL, Lucian Bolcas de la PRM si Daniela Popa de la conservatori.
Astfel, au votat "pentru" pesedistii Adrian Nastase, Miron Mitrea, Victor Ponta si chestorul Marin Diaconescu, vicepresedintele de la PRM Lucian Bolcas si chestorul de la minoritati Miron Ignat, iar "impotriva" democratii Gheorghe Albu si chestorul Ioan Oltean, liberalul Titu Gheorghiof si vicepresedintele de la PC Daniela Popa.
In acest sens, deputatul PRM Lucian Bolcas a motivat importanta pensiilor si a ajutorului de somaj prin faptul ca nu vrea sa vada "parlamentari la colturi de strazi cersind, pentru ca nu si-au gasit un loc de munca".
Comisia care a negociat protocolul de comasare cu UCS (ßerban Bubenek, Cornel Simion, Remus Opris, Lucian Balan) a fost mandatata sa discute cu orice alte formatiuni sau persoane care solicita negocieri in vederea comasarii cu PPCD.
Cei 32 de membri prezenti la sediul partidului au decis ca presedintia organizatiei sa revina lui Lucian Negrea, in timp ce vicepresedinti au fost desemnati Beghin Levent, Ahmed Levian, Maria Traistaru si Costel Viziteu, iar secretar general Cosmin Vasilescu.
Este vorba, de fapt, de o reorganizare a institutiei pentru eficientizare, dar, cel mai probabil, si de o rafuiala politica cu actualul director, PDL-istul Lucian Iliescu, care spune ca a castigat postul prin concurs si nu poate fi indepartat.
La aceeasi categorie au mai fost propuse Mihaela Arsenescu Werner, Adela Marculescu, Anda Caropol, Camelia Zorlescu, Cornelia Gheorghiu, Csiky Ibolya, Florina Cercel, Iarina Demian, Ileana Iurciuc, Ioana Bulca, Ioana Craciunescu, Irene Flamann, Klara Sebok, Leonie Waldman Eliad, Liliana Lupan, Agnes Lőrincz, Mariana Neagu, Mariana Vasile, Monica Ghiuta, Nina Udrescu, Paula Sorescu-Lucian, Rodica Mandache, Rodica Popescu Bitanescu, Simona Bondoc, Stela Popescu, Suzana Macovei, Violeta Popescu, Virginia Itta Marcu.
google-analytics.com