Cautare

2805 de rezultate pentru "locuri" (3.79 secunde)
Pentru a evita situatiile in care, din pricina aglomeratiei din piete si magazine in Saptamana Mare, se pot achizitiona produse in graba, consumatorii trebuie sa fie atenti la cumpararea acestora numai din locuri autorizate", a precizat Gheorghe Marinescu, director executiv OJPC Dolj.
Totusi, secretarul de stat a explicat ca cei care vor ramA¢ne fara locuri de munca s-ar putea orienta catre ferme de melci sau struti, spre servicii de aprovizionare si depozitare sau spre turism rural.
Nu numai barbatii sunt cei care frecventeaza aceste locuri, ci si tinere femei si doamne. ... Produsele preferate de cumparatori atunci cand merg in aceste locuri sunt berea, sucurile si apa plata. ... Persoanele care frecventeaza astfel de locuri sunt din toate categoriile sociale, cu venituri ridicate sau mai modeste.
Sint locuri unde ca sa ajungi sa faci o lucrare iti ia mult timp si trebuie sa urci sau sa cobori prin locuri periculoase.
Numai jandarmii, pompierii si politistii militari doljeni au scos la concurs in acest an in jur de o mie de locuri.
Prefectul Nicolae Giugea a declarat ca, pe langa mentinerea numarului de locuri de munca din cadrul fabricii, reprezentantii Ford Motors au promis si crearea unor locuri de munca noi.
Una din principalele urmari, din punct de vedere social si economic, a implementarii programului SAPARD a fost aparitia de noi locuri de munca in cadrul fermelor de animale, a fermelor pomicole, precum si in cadrul fabricilor de procesare carne, peste, lapte sau vin.
Dintre cele aproximativ 860 de locuri de munca scoase la concurs, cele mai multe (aproximativ 600) au fost pentru muncitori calificati in domeniile deficitare mentionate mai sus.
Municipiul Galati se va mindri in cursul acestui an cu o investitie importanta facuta in zona SC INTFOR care va conduce la crearea a 50 de locuri de munca.
Angajatorii din sase state ale Uniunii Europene (UE) ofera 614 locuri de munca pentru lucratorii romani, prin reteaua Eures, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).
Daca anul trecut batalia s-a dat pentru automobilele Logan, anul acesta, marci externe de masini au primit tot atatea locuri in Programul de innoire a parcului auto.
Astfel, circa 20.000 de romani din strainatate isi cauta, saptamanal, locuri de munca in Romania, printr-o agentie de recrutare online, printre tarile din care provin cei mai multi aplicanti pentru joburile vacante in tara fiind Italia, Spania si Germania, potrivit Agentiei NewsIn, citata de The Money Channel.
Hotelul Petrolul din statiunea Eforie Nord are o capacitate de 476 de locuri, oferind clientilor sai conditii de cazare de inalta calitate.
La ora actuala, prin intermediul retelei Eures, sint puse la dispozitie 1.162 de locuri de munca, cele mai multe in Irlanda (370), Slovacia (188), Ungaria (45), in timp ce in Italia au fost declarate vacante 6 locuri de munca, iar in Spania un numar de 30.
Saptamânal, angajatorii informeaza AJOFM cu privire la locuri de munca vacante pentru zidari, tâmplari, dulgheri, faiantari, vânzatori, manipulanti sau agenti comerciali. ... Domeniile în care exista locuri de munca vacante sunt variateConstructiile si confectiile nu sunt singurele domenii în „foame“ de forta de munca.
Mallul din Oradea va crea 750 de locuri de munca Intrebat de ce a fost aleasa Oradea ca prima investitie Tiago in Romania, Alan McCready, property director in cadrul Mivan Development, ne-a declarat:
Capacitatea acestui bar este de 60 de locuri, acesta fiind deschis si pentru persoanele care nu sunt cazate in hotel. ... Aceasta este dotata cu calculatoare conectate la internet, avand o capacitate de 80 de locuri.
Intreprinzatorii care creeaza locuri de munca in domeniul dezvoltarii regionale sunt sprijiniti de stat prin diverse mijloace financiare cum sunt ajutoarele de stat pentru IMM si pentru investitii.
Semaforizarea unor intersectii, reabilitarea unor locuri de joaca sau a unor institutii de invatamant, modernizarea unor strazi sunt cateva dintre "tintele" teoretice pentru acest an.
In replica, ministrul Muncii, Paul Pacuraru, a declarat, luni, ca nu poate sustine declaratiile omologului sau filipinez, Arturo Brion, privind un deficit de 150.000 de locuri de munca in domeniul constructiilor, in Romania.
google-analytics.com