Cautare

2805 de rezultate pentru "locuri" (3.05 secunde)
din Craiova a atras ca un magnet sute de doljeni inca din primele ore ale diminetii, mai ales ca oferta de locuri de munca este semnificativa si diversificata.
300 de locuri de munca Prezent la inceperea lucrarilor, viceprimarul Marinica Dinca a tinut sa arate importanta dezvoltarii mediului de afaceri din Banie, care "duce la crearea de locuri de munca si aduce bani la bugetul local".
Noua Sala Polivalenta din Capitala va avea 16.000 de locuri.
Tot vorbesc despre criza care a lovit compania "Nokia" si a obligat-o sa decida masura care va lasa 2200 de concetateni fara locuri de munca si cel putin inca pe atatia, membri de familie, fara minimul necesar traiului de zi cu zi.
Sunt absolut convins ca obligatie celor care fac politica, la putere sau in opozitie, este de a-i sprijini pe cei care creaza locuri de munca", a spus liderul PSD.
Lodgy va avea atat o versiune cu cinci locuri, cat si una cu sapte, si va pastra avantajul de pret de 3.000-4.000 euro fata de concurenta, la fel ca si alte modele Dacia de pana acum.
"A doua masura pe care dorim sa o adoptam in cel mai scurt timp este cresterea deductibilitatii cheltuielilor de cercetare si dezvoltare de la 20% la 50% pentru stimularea investitiilor inovative si crearea de locuri de munca in industrii cu valoare adaugata mare.
Rfi.ro :Laserul de la Magurele, cel mai mare din lume, ar putea concentra investitii de peste un miliard de euro Laserul de la Magurele ar putea concentra investitii publice si private de peste un miliard de euro si va crea in total 13.000 de locuri de munca, inclusiv pentru 1.000 de cercetatori din toata lumea, din care peste 200 vor fi angajati permenent, a anuntat, vineri 14 iunie, ministrul Mihnea Costoiu "Este o zi istorica pentru cercetarea romanesca, pentru societatea romanesca.
Arena va avea o capacitate de 23.000 de locuri, acoperite in totalitate. Stadionul va dispune de instalatie de nocturna, sisteme de drenaj si incalzire a suprafatei de joc, cabinete medicale si de recuperare, spatii comerciale si o parcare de aproximativ 4.000 de locuri.
USL a creat aproape 100.000 de noi locuri de munca. In comparatie cu Romania, intre 2012 si 2013, Italia a pierdut 172.000 de locuri de munca, iar Spania 674.000.
aproximativ 50.000 locuri de munca noi: ... 7:30-22:00 suprafata de vanzare 7.500 m² locuri de parcare:
Peste 7.000 locuri de munca Valoarea estimata a investitiei, preciza fostul primar, s-ar ridica la 750 milioane de euro.
Prin prognoza realizata de analistii economici si specialistii din zona pietei muncii, luand in ansamblu toate masurile pentru 2016, se previzioneaza infiintarea a peste 300.000 de noi locuri de munca. ... Masurile fiscale vor impulsiona economia, vor crea locuri de munca.
Parcarea subterana din complexul Intercontinental - Teatrul National cu o capacitate de 960 de locuri a fost inaugurata joi, la doi ani dupa renovari.
Masura vizeaza stimularea crearii de noi locuri de munca si asezarea echitabila a sarcinii fiscale intre microintreprinderi.
Tehnicianul sarb garanteaza o clasare in primele trei locuri sezonul viitor, cu conditia pastrarii lotului actual plus aducerea unui pivot de valoare. ... Eu garantez ca, daca aceasta echipa ramane si vom mai aduce un pivot puternic, terminam in primele trei locuri.
Patru echipe - SCM Craiova (locul 14, 10 puncte), CSM Bacau (locul 13, 11 puncte), CSM Cetate Deva (locul 12, 12 puncte) si Neptun Constanta (locul 11, 14 puncte) - au emotii pe final de sezon si spera sa evite ultimele doua locuri, care inseamna retrogradarea directa in Divizia A.
Cu pasul calului au strabatut cele mai frumoase locuri din Muntii Calimani, locuri neatinse de piciorul omului, care le-au pus la incercare toate simturile si adrenalina.
"Unitatile de invatamant cu nivel prescolar care au locuri libere vor primi si inregistra doar cererile de inscrieri depuse pentru copiii care nu au fost reinscrisi sau inscrisi la grsdinita pana la aceasta data.
Ei incerca sa gaseasca locuri neobisnuite ori ingenioase pentru a-si piti "secretele", gandindu-se ca , in acest fel, le va fi usor sa isi aduca aminte unde le-au pus.
google-analytics.com