Cautare

2805 de rezultate pentru "locuri" (3.09 secunde)
"Pentru cele 36 de locuri scoase la concurs pentru APIA Dolj s-au inscris aproximativ 200 de candidati, iar pentru cele peste 140 de locuri din Regiunea Olte
Numarul limitat de locuri in Parlament fata de cel al doritorilor de a ramane in structurile de conducere ale institutiilor statului determina partidele sa gandeasca o serie de permutari si negocieri de functii pentru a-si multumi toti membrii.
daca se majoreaza acum salariile si nu se iau celelalte masuri care inseamna mai multe locuri de munca si venituri suplimentare la buget, in 2013 Romania va intra in colaps, lipsind sursele de finantare pentru salarii.
Pe de alta parte, o parte din bani vor ramane suplimentar la agentii economici ca un venit in plus fata de ceilalti ani, bani care, estimam noi, vor merge in dezvoltarea afacerii, crearea de noi locuri de munca, noi investitii, care la randul lor vor aduce mai multi bani la buget, iar alta parte vor merge pentru consumul propriu al actionarilor acestor companii.
In textul legii se stipuleaza interzicerea ridicarii in locuri publice, cu exceptia muzeelor, a unor statui, grupuri statuare, placi comemorative referitoare la persoanele vinovate de savarsirea unor acte de opresiune in perioada dictaturii comuniste.
Niciodata nu am putut sa-mi dau un raspuns convenabil care sa ma linisteasca in acest sens.In sinea mea sunt nemultumit ca, dintre atatea locuri frumoase din tara asta sau din lume, picatura de energie din care m-am intrupat, a ales sa se materializeze in pustiul Baraganului.
Arta fotografiei nu este altceva decat o modalitate de a ne infrumuseta viata, de a ne readuce in minte momente memorabile ale existentei proprii, de a cunoaste alte culturi si popoare, de a vizualiza locuri de rara frumusete. ... Cand plecam in vacanta si intalnim locuri deosebite facem multe fotografii:
Proiectul initiat de deputatii Raluca Turcan, Valentin Iliescu si Cristian Radulescu prevede ca cei 13 membri ai consiliilor de administratie ale celor doua societati sunt numiti la propunerea grupurilor parlamentare (7 locuri), a Presedintiei (un loc), a Guvernului (un loc), a societatii civile (2 locuri), a minoritatilor reprezentate in Parlament (un loc) si de angajatii societatii in cauza (un loc).
Alexandru David este absolvent al Liceului Gh.Lazar din Bucuresti si s-a reintors in satul natal pentru a da o mana de ajutor prin meseria invatata la inaltarea acestor locuri.
- Bucurestiul a putut absoarbe eclectism de bun gust in multe locuri. ... Cartierele normale au scuaruri, spatii verzi cu banci si locuri de joaca pentru copii.
"Din cate stiu, pentru 28 de proprietari s-au emis deja somatiile sa-si duca rablele in locuri care le apartin.
Inscrise pe panouri, incepeau sa apara tot mai frecvent informatii despre pensiuni, restaurante, locuri de popas. ... Am observat ca se fac in multe locuri, dar nu peste tot bucatarii sunt la fel de talentati.
Pentru ca o decizie gresita se poate rasfrange negativ in alte locuri. ... Guvernantii actuali se grabesc sa demareze o serie de proiecte miniere, crezand ca asta va genera dezvoltare si locuri de munca.
Dupa taiere, partile aeriene se pun la uscat, in strat de maximum 4 centimetri, in locuri umbroase si bine aerisite. ... Se depoziteaza in saculeti de panza, in locuri racoroase si uscate.
Ii place sexul scurt, dar intens, acum si nu mai tarziu, in locuri extravagante si nu in dormitor, orientat mai mult spre propria persoana chiar si atunci cand iubeste. ... Regulile sexuale ale Fecioarei o transforma intr-un inger care, rareori, decade mai ales in locuri ciudate, intunecate la propriu.
Mentionam ca Primaria Craiova a solicitat in instanta rezilierea contractului incheiat in 2001 cu SC Cronos Impex SRL, administrata de Mohamed Al Orfahli, pentru exploatarea a 1.500 de locuri de parcare, invocand drept motiv principal nerespectarea clauzelor privind investitiile.
Presedintele Comisiei senatoriale, Adrian Paunescu, a declarat ca au fost "niste mici incurcaturi" de natura procedurala, precizand ca este vorba de "o problema cu numarul de propuneri si cu numarul de locuri existente".
restituiri de persoane, oameni rapiti in afara oricarei proceduri judiciare si care sunt transportati in anumite locuri. Aceste diferite locuri sunt inchisori cunoscute, dar care raman totusi secrete, pentru ca sunt inaccesibile tuturor organismelor internationale, cum ar fi Comitetul impotriva torturii, Crucea Rosie Internationala etc.
Farcas) In multe locuri apar, in iarba sau in lanurile de cereale, mai ales vara, cercuri stranii, mai simple sau mai complexe, formatii numite si agroglife.
Cu toate acestea, nici chiar o similaritate de locuri si intamplari nu poate explica, de exemplu, cum reuseste o persoana sa descrie si sa numeasca corect un labirint de stradute dintr-o localitate unde se afla in premiera.
google-analytics.com