Cautare

2805 de rezultate pentru "locuri" (8.39 secunde)
Este vorba despre o excursie pentru tine in locuri unde nu ai fost niciodata. ... Veti vizita o mie de locuri, vorbiti cu o duzina de oameni si veti face o multime de lucruri importante.
Pai, erau locuri multe. Multumim ministerului care nu face studii, sa vada unde e cererea, si sa nu mai finanteze 2.000 locuri la o specializare pe care-si gasesc de munca 50 oameni.
Si locuiau mai intai langa raul Dunare si Saos, rau pe care acum il numim Sava, unde locuiesc mai de curand sarbii, in locuri intarite de natura si greu accesibile.
LOCURI. POVESTI. PROIECTE. Studentii anului al treilea ai UAUIM au propus spatii publice in locurile virane din zona Bd. FERDINAND.
Si consiliile de administratie sunt bune In lipsa de altceva, consilierii judeteni au gasit si locuri in consilii de administratie, de unde pot castiga lunar cateva milioane.
"Cred ca, inainte de a oficializa niste propuneri, trebuie sa stim cate locuri ne revin in CA. ... Consilierii-spectatori Posturi remunerate din bani publici, multe locuri din Consiliile de Administratie sunt ocupate acum de persoane care nu au tangenta cu activitatea regiei la a carei conducere participa.
Azil de 120 de locuri In Craiova traiesc circa 5.000 de caini comunitari, iar rata de capturare se situeaza intre 250 si 400 de exemplare pe luna, in vreme ce posibilitatile de cazare de la Facai abia permit primirea a 70, maximum 80 de caini pe serie, respectiv 200 pe luna (in functie de procentul de adoptie si calculat la perioada maxima de cazare de 14 zile).
O unitate specializata a Ministerului Apararii a facut, in cursul anului 2006, mai multe masuratori ale campului electromagnetic in 20 de locuri ale Palatului Parlamentului, incepand cu garajul subteran si terminand cu incaperi situate la etajul 8.
Romania are 35 de locuri pentru PE si pentru a obtine un mandat ca independent ar trebui sa primesti 3% din toate voturile, ceea ce nu e cu putinta pentru un independent", a declarat ieri intr-o conferinta de presa presedintele UDMR.
Pentru ca nici un cadastras nu vrea sa se angajeze la primarie, lucrarile de identificare a pamanturilor sunt greoaie, iar in unele locuri, aproape imposibile.
Oameni politici pe locuri rezervate comunitatii sau societatii civile sint ultimele acuze aduse presedintelui Consiliului Judetului de reprezentanti ai sindicatelor si ONG-urilor.
UDMR si-a stabilit lista cu candidatii pentru alegerile pentru PE, primele locuri fiind ocupate de ministrul Comunicatiilor, Zsolt Nagy si de ministrul Comertului Iuliu Winkler.
PD isi ameninta fostii colegi de Alianta ca va bloca cele sase locuri de parlamentar ramase vacante, daca nu se va ajunge la o intelegere.
Pe primele trei locuri in preferintele electoratului sunt, in ordine, PD, PSD si PNL. La intrebarea "daca duminica viitoare ar avea loc alegerile europarlamentare si v-ati prezenta la vot, cu ce partid ati vota?", 37% dintre intervievati au raspuns PD, 18% PSD iar 16 % PNL.
"Am avut discutii cu tinerii din comuna si am constatat ca acestia nu au unde sa isi petreaca timpul liber si nici locuri de munca.
Pe langa faptul ca sunt nemultumiti de felul in care au fost luati cu asalt reprezentantii trimisi sa lipeasca afise de catre politistii comunitari, cei de la Organizatia Judeteana a PNG-CD s-au trezit si cu o amenda in valoare de 300 de lei, pe care o au de platit pentru greseala de a lipi afise in acele locuri.
"Fiecare leu din bugetul Consiliului Judetean, administrat in folosul judetului inseamna un dispensar, o scoala, strazi asfaltate, iluminat public, canalizari si locuri de munca. ... Vicepresedintele PNL le-a cerut constantenilor sa schimbe primarul pentru a avea locuri de munca, sustinandu-l si pe Gheorghe Dragomir pentru sefia Consiliului Judetean.
Pe mine ma bate gandul, daca putem gasi vreo solutie, ca aceasta Sala a Sporturilor, care nu are decat 2.000 de locuri, sa vedem poate ii mai putem aranja scaune pentru inca 1.000 de locuri.
Astfel UDMR a oferit doua locuri sigur eligibile, precum si multe alte locuri, din care - cu eforturi comune - ar fi existat sanse de obtinere a unor mandate in plus.
Dezbaterea televizata ar urma sa aiba ca tema programele pe care aceste partide le propun romanilor, avand in vedere si programul de crestere economica si locuri de munca, adoptat de Guvern, informeaza Executivul printr-un comunicat.
google-analytics.com