Cautare

2805 de rezultate pentru "locuri" (2.71 secunde)
E dreptul lor sa manifesteze, cum e dreptul minerilor, blocati cateva zile in subteran, sa ceara locuri de munca. ... vreau mediu curat, dar vreau si o economie puternica si functionala, generatoare de locuri de munca. ... Strada nu creeaza locuri de munca si nu ne pazeste de caini.
Numarul de bilete VIP este limitat la 80 de locuri. Cumpararea biletelor de pe iabilet.ro asigura automat si rezervarea de locuri la masa, scapand cumparatorii acestora de drumul pana la locatie sau de un telefon pentru rezervare.
- amenajare spatii verzi si locuri de recreare si odihna; ... In zona I UPU se va renunta la gardul existent, spatiul verde va fi amenajat ca locuri de recreare si odihna si va fi deschis catre str. Eroilor, ramanand liber accesul catre UPU pentru garaj ambulante si locuri parcare apartinatori.
Din datele colectate de la nivelul autoritatilor administratiei publice locale in anul 2014, erau inregistrate la nivelul Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice 108 camine in sistemul public cu o capacitate totala de 7854 de locuri si 95 de camine in sistemul privat nonprofit, respectiv administrate de ONG-uri, cu o capacitate totala de 3730 de locuri.
Avantajele realizarii acestui proiect cu bani europeni constau in realizarea a 3.155 noi locuri de parcare, extinderea si modernizarea retelei de tramvai, cresterea cu 18.095 mp a suprafetei de spatii verzi, realizarea de noi rute pentru biciclisti si de culoare speciale pentru transportul in comun, accesarea a 150 milioane euro fonduri nerambursabile.
Oriunde calatoresc, sunt mereu pregatita sa absorb cat mai mult din peisaje, locuri, traditii, si sa le duc mai departe povestea. ... Sunt mereu in miscare, dornica sa descopar locuri, oameni si traditii! ... - Nu ma atasez de lucruri sau locuri.
Locatia Le Diner en Blanc aleasa va fi unul din cele mai deosebite locuri din oras, asa ca va trebui ca toti invitatii sa fie imbracati elegant!
locuri pe scaune - 13, capacitate - 16 calatori. ... locuri pe scaune - 20; ... locuri pe scaune - 40; capacitate - 151 calatori.
Daca ai simtit nevoia sa cunosti locuri proasepete, cochete, care sa te inspire sa fii studentul din mintea ta, atunci citeste mai departe! ... In acest moment exista spatiu pentru doar 12 locuri, insa cei 2 antreprenori isi doresc ca pe viitor sa-l creasca la 50 de locuri.
Iata, asadar, care este rugaciunea pentru cei adormiti, asa cum ne este furnizata de site-ul www.crestinortodox.ro - Pomeneste, Doamne, pe cei ce intru nadejdea invierii si a vietii celei ce va sa fie au adormit, parinti si frati ai nostri si pe toti cei care intru dreapta credinta s-au savarsit, si iarta-le lor toate gresalele pe care cu cuvantul sau cu lucrul sau cu gandul le-au savarsit si-i asaza pe ei, Doamne, in locuri luminoase, in locuri cu verdeata, in locuri de odihna, de unde a fugit toata durerea, intristarea si suspinarea si unde cercetarea fetei Tale veseleste pe toti sfintii Tai cei din veac.
Capacitati misterioase S-au studiat astfel capacitatile misterioase a unor subiecti de a se deplasa cu gandul in diverse locuri indepartatesi de a relata ceea ce vad. ... Aceste persoane reuseau sa vada si sa descrie atat locuri, cat si documente secrete sau instalatii.
Categoria G -vehicule de transport persoane cu mai mult de 9 locuri pe scaune (inclusive soferul) si maxim 23 de locuri pe scaune. ... Categoria H - vehicule de transport persoane cu mai mult de 23 de locuri pe scaune (inclusiv soferul).
Si anume, in primul rind sint 148.000 de locuri de munca, acestea fiind inregistrate pe primele trei luni ale anului, ca efect al cotei unice.
Si anume, in primul rind sint 148.000 de locuri de munca ce au fost inregistrate pe primele trei luni ale anului, ca efect al cotei unice.
Ciocan a mai declarat ca concernul german Phoenix a informat conducerea judetului, printr-o scrisoare trimisa saptamina trecuta, ca a decis sa mareasca capacitatea fabricii de la Carei, ceea ce va duce automat la crearea de noi locuri de munca.
Potrivit premierului, este anormal faptul ca atat Uniunea Nationala PSD+PUR, cat si Alianta PNL-PD si PRM au obtinut la redistribuirea voturilor aproximativ acelasi numar de locuri in Senat, in conditiile in care PSD+PUR a castigat prin vot direct 37 de locuri si alte 20 la redistribuire, iar PRM a castigat un singur loc prin vot direct si inca 20 prin redistribuire.
Primaria Craiova va amenaja de saptamana viitoare inca 30 de locuri de joaca. Viceprimarul Gheorghe Nedelescu a precizat insa ca acestea vor fi montate provizoriu.
Credeti ca un asemenea program, precum cel pe care l-ati propus, ar aduce si locuri de munca? ... Revenind la nevoia de locuri de munca, cum vedeti faptul ca unii dintre furnizorii Ford au preferat sa se stabileasca in Olt, nu in Dolj?
Ori in cadrul MAI nu s-a intreprins nimic in acest sens, ci dimpotriva in anul 2009 la Politia Romana au fost dublate cifrele de scolarizare la agenti, astfel ca in acest an, mai precis in perioada iuni-iulie a.c., trebuia sa sustina examenul de absolvire 1700 elevi, examene ce au fost amanate in luna decembrie 2011 prin OUG nr.54/2011 pentru stabilirea unor masuri privind incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal din MAI pentru anul 2011, in anul 2010 au fost scoase din nou locuri la concurs si, mai mult decat atat, in anul 2011, an fatidic pentru personalul ministerului, s-au mai scos la concurs vreo 2000 de locuri per total minister.
Trebuie sa ajungem la alegeri, dar va fi foarte tarziu in luna noiembrie si va fi foarte rau pentru Romania, pentru ca pierdem in fiecare zi bani, pierdem credibilitate si pierdem locuri de munca, dar vine si sfarsitul actualei puteri, nu stiu de ce ei cred ca sunt nemuritori si de nemiscat din actualele locuri.
google-analytics.com