Cautare

3727 de rezultate pentru "liste note examen de suplinire slatina6 august" (3.15 secunde)
Desi startul pentru programul Rabla era prevazut pe 25 aprilie, unii producatori, importatori sau distribuitori autorizati de autoturisme din judetul Dolj au început înca de pe 20 aprilie eliberarea notelor de acceptare, cele mai multe locuri în program fiind deja ocupate.Pâna marti, mai multi producatori si distribuitori de automobile de judetul Dolj eliberasera note de acceptare în programul Rabla pentru peste jumatate din locurile din programul de înnoire a parcului national auto.
Posibil bloc antiGeoana pentru invalidarea votului pe liste la Congres", pe care il puteti citi in continuare. 'Pesedistii anti-Geoana vor incerca sambata sa forteze impreuna respingerea candidaturii pe liste la Congres cu aportul delegatilor partidului, sustin surse social-democrate.
Mircea Geoana a invitat partidele de stinga sa faca un pol al social democratiei. Ideea mai veche, lansata de mos Ion Iliescu, are probabil ca scop re-atragerea acestuia in PSD.
Se anunta evenimente importante, de destin, pe care le poti strica, daca te vei lasa in voia propriilor frustrari si vei actiona pe baza acestora. Ar trebui sa tii cont de faptul ca vei fi in postura celui care ofera, nu a celui care primeste, intregul an urmator.
Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a fost audiat ieri de Comisia de Aparare din Senat in legatura cu detinerea unei note informative despre unele persoane din judet.
Fostul presedinte al filialei galatene a Partidului Noua Generatie-Crestin Democrat, Igor Parvu, si-a prezentat ieri continutul dosarului de colaborare cu fosta Securitate ce tocmai i-a parvenit de la Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii.
Fostul international roman Gheorghe Popescu a primit, marti, de la CNSAS, o adeverinta care atesta ca nu a colaborat cu fosta Securitate, au declarat dupa sedinta de marti a Colegiului CNSAS, surse din institutie.
Candidatii la examenul de rezidentiat din acest an vor invata aceeasi materie pentru ca metodologia examenului a fost modificata.
"Pledoarie pentru o Scoala de Politie exemplara...cat de greu este sa schimbam ceea ce trebuie schimbat?
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac:
Obstetrica ginecologie Consultatie ginecologica - 130 Control (in interval de 30 zile de la consultatie) - 60 RON Consultatie obstetricala - 130 RON Consultatie senologica - 100 RON Consultatie sterilitate - 130 RON Ecografie transvaginala - 160 RON Extragere sterilet - 100 RON Consiliere planificare familiala - 130 RON Interpretare Papanicolaou, Secretie vaginala, alte analize - 60 RON Test de sarcina - 30 RON Analize ginecologice (Micomi) Examen Papanicolaou in mediu lichid - 95 RON Examen Papanicolaou pe lama - 65 RON Examen de secretie vaginala pe frotiu - 50 RON Examen citologic secretie mamelonara - 100 RON Detectie HPV grup risc inalt cu genotipare HPV 16, HPV 18 - 400 RON Genotipare HPV (37 tipuri, tehnica PCR) - 600 RON Preturile afisate sunt in RON.
In mod paradoxal, recenta decizie a PD - anuntata luni, 29 ianuarie - de a merge separat in alegerile pentru Parlamentul European din (cel mai probabil) luna mai ar putea duce la o calmare a spiritelor in interiorul Aliantei.
Industria romaneasca a produs cu 6,7% mai mult in august acest an fata de aceeasi luna a lui 2005, potrivit Institutului National de Statistica (INS). De altfel, productia industriala a crescut in primele opt luni, comparativ cu perioada similara din 2005, cu 7,2%.
Cinema in aer liber - Intre 18 August si 8 Septembrie, Caravana Metropolis se muta in Parcul Titan, pe Insula Artelor! Dupa succesul inregistrat anul trecut, cu peste 25.000 de spectatori in Parcul Al.
Horoscop general - August 2013 Cu Soarele in Leu, in luna lui august punem mai mult pret pe noi ca individualitate, ne creem singuri punctele de sprijin de care avem nevoie, ne gandim in primul rand la noi.
Lista posibililor candidati Partidele lucreaza in aceasta perioada la listele de candidati pentru europarlamentare, care vor avea loc in 25 mai, actualii eurodeputati vizand noi mandate, insa in competitie ar urma sa intre si nume noi, fiind vehiculate posibile candidaturi ale lui Geoana sau Baconschi, dar si Mircea Diaconu.
Oferta PNL adresata PD pentru participarea pe liste comune la alegerea europarlamentarilor ramane valabila si se asteapta precizarea unei pozitii din partea democratilor. "Oferta noastra ramane valabila, aceea de a merge impreuna, pentru ca esenta Aliantei este participarea pe liste comune.
Ultima jumatate de an a adus ample discutii pe baza votului uninominal, a strans adepti peste adepti, insa nici pana in ziua de azi acesta nu a fost adoptat, iar politicienii nu au ajuns la vreun consens.
"Avem suficiente resurse umane pentru a candida pe liste proprii la locale" Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat, vineri, la Baia Mare, ca este increzator in partenerii politici din USL, reiterand insa decizia de a merge pe liste separate la localele de anul viitor, cu exceptia oraselor resedinta de judet.
Politicieni de toate culorile, orientarile, nuantele si aplecarile (politice) au iesit la rampa, pe scena sau in "mijlocua‘ boborului", ca sa dea bine la electorat. Ce conteaza ca e vorba doar de alegerile pentru posturile rezervate Romaniei in Parlamentul de la Bruxelles?
google-analytics.com