Cautare

3727 de rezultate pentru "liste note examen de suplinire slatina6 august" (8.28 secunde)
Politicieni de toate culorile, orientarile, nuantele si aplecarile (politice) au iesit la rampa, pe scena sau in "mijlocua‘ boborului", ca sa dea bine la electorat. Ce conteaza ca e vorba doar de alegerile pentru posturile rezervate Romaniei in Parlamentul de la Bruxelles?
Dezbaterile de la Curtea de Apel Bucuresti in cazul contestatiei lui Dan Voiculescu fata de decizia de politie politica data de CNSAS au fost amanate pentru 29 mai.
Fostul sef al Comandamentului Flotei, contraamiralul (r) Mircea Rusmanica (foto) si colonelul (r) Eugen Romanescu, de la Statul Major al Fortelor Terestre, au fost pusi sub invinuire de procurorii DNA pentru ca au cerut ca apropiati de-ai lor sa fie admisi nelegal la un examen din 2007 de la ISU Dobrogea.
Modalitatea de declansare a acestora a fost anticipata: prin demisia repetata, respectiv de doua ori, a actualului Guvern.
A venit vara si politicienii, in lipsa de idei si pentru ca nu vor sa fie uitati cat suntem in vacanta, inclusiv ei, ne lasa asa o dara, ca o coada de cometa... ... Povestea este scoasa de la naftalina de cate ori nu prea mai au ceva de spus.
REACTIE LA ATACUL IMPOTRIVA REGELUI MIHAI Am ramas surprins de violenta atacului verbal al presedintelui Traian Basescu impotriva Regelui Mihai, atac de nimic justificat. Acest atac dovedeste o crasa necunoastere a realitatilor istorice, si adauga un nou factor de tensiuni interne, intr-un moment extrem de delicat pentru Romania.
38 de programe pot fi accesate in luna august de catre cei interesati de a obtine fonduri europene nerambursabile. ... Potrivit catalogului finantarilor postat pe site-ul MIMMC, ultimul termen-limita pentru depunerea proiectelor expira pe 29 august.
Daca in editia de ieri a ziarului nostru prezentam programele cu termene de depunere a proiectelor pentru luna august care pot fi accesate de societatile comerciale si ONG-uri, acum analizam sursele de finantare pentru autoritatile publice si reprezentantii universitatilor.
Sumele pe care mediul de afaceri le-a declarat la Fiscul doljean in luna septembrie sunt in scadere cu 13% fata de septembrie 2009, respectiv cu 2,33% mai putin decat in august 2010, ceea ce inseamna ca firmele din judet au avut mai putini salariati (deci au platit contributii mai mici) si ca activitatea economica a fost la nivel mai mic.
Primaria Sectorului 3 ii invita pe bucuresteni la cea de-a XIX-a editie a evenimentului cultural SIMFONII DE VARA, care debuteaza in acest weekend.
Doctor Menci, la un pas de eliberare dupa ce le-a conferentiat detinutilor de la Jilava despre agentii patogeni, probiotice si hidratare Gheorghe Mencinicopschi ar putea fi eliberat conditionat.
Biroul Permanent National al PNL a decis ieri sa-i retraga sprijinul politic deputatului Ioan Ghise (foto), urmand ca la Delegatia permanenta din 2 septembrie sa fie dezbatuta recomandarea conducerii partidului de excludere a actualului deputat pentru ca a colaborat cu Securitatea.
La intalnirea cu parlamentarii comisiei de control a activitatii SRI, George Maior a explicat ca "SRI a infor-mat prin note informative bazate pe multiple surse si presedintele, si prim-ministrul in legatura cu fenomenele legate de zona energetica".
Castigator al Premiului Grammy, saxofonist si compozitor, JOE LOVANO se pozitioneaza in avangarda grupurilor de Jazz de mari sau mici dimensiuni si este considerat unul dintre cei mai buni saxofonisti tenor din toate timpurile.
Creatiile sale extravagante si foarte personale i-au adus un mare succes in randul iubitorilor de esente rare, dar si o reputatie pentru integritate artistica.
Fostul director al Casei de Asigurari de Sanatate Olt este pe cale sa revina la sefia acesteia. Tiberiu Mateescu a castigat concursul organizat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate pentru ocuparea postului vacant.
Aproximativ 99,8 % dintre elevi au promovat proba orala de limba si literatura romana, din cadrul examenului de bacalaureat, mai mult de jumatate dintre ei obtinand note de 9 si 10.
Citeam comentariile unora care se dadeau profesori loviti in soarta de salariile mici. Erau comentarii pe un site, starnite de un articol in care profesorilor care au sustinut anul acesta examen de titularizare li se atragea atentia ca au luat note mici.
Cheltuielile de personal - indemnizatia membrilor din comisii ale examenelor nationale,Teste si Bacalaureat, supraveghetorilor si evaluatorilor - si cheltuielile materiale vor scoate in Dolj, de la bugetul invatamantului, peste 12 miliarde de lei.
Majoritatea prefectilor raman in functii dupa ce au sustinut examenul de atestare pe post. ... Examenul are loc pe parcursul a doua zile, la sediul Institutului National de Administratie (INA), prima runda avand loc marti.
google-analytics.com