AGERPRES informeaza: Daniel Constantin: "Avem suficiente resurse umane pentru a candida pe liste proprii la locale"
Presedintele Partidului Conservator, Daniel Constantin, a declarat, vineri, la Baia Mare, ca este increzator in partenerii politici din USL, reiterand insa decizia de a merge pe liste separate la localele de anul viitor, cu exceptia oraselor resedinta de judet.
"Decizia noastra, discutata cu partenerii din USL, a fost ca la alegerile locale sa mergem pe liste separate, iar in orasele resedinta de judet sa sustinem un candidat unic. Avem suficiente resurse umane in tara pentru a putea intra pe liste proprii la alegerile locale de anul viitor si multi dintre colegii nostri au aceasta posibilitate. In rest, nu trebuie neaparat sa ne iubim pentru a ne indeplini obiectivele, insa trebuie sa urmam o linie ascendenta prin care demonstram electoratului coerenta aliantei", a afirmat, intr-o conferinta de presa, Daniel Constantin.
Liderul conservator a admis ca in USL Maramures exista anumite divergente dupa ce la centru s-a decis ca un reprezentant PC sa candideze din partea Uniunii pentru presedintia Consiliului Judetean. "Cunosc faptul ca anumite persoane din PNL Maramures, dar si din PSD resping decizia centrului. (...) PC urmeaza sa propuna cinci candidati la acesta functie (de presedinte al CJ Maramures - n.r.), chiar si din societatea civila, insa mai putin din cele doua partide - PNL si PSD. In doua luni de zile o sa avem definitivata lista potentialilor candidati pentru CJ. Dupa o discutie in cadrul USL Maramures ne vom opri asupra candidatului cu sanse reale. Convingerea mea este ca avem oameni de calitate", a aratat Daniel Constantin.