Cautare

4845 de rezultate pentru "lista scoli postliceale sanitare acreditate iasi" (3.04 secunde)
Agentia de Plati si Interventie in Agricultura (APIA) si Agentia de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) au fost acreditate provizoriu de catre Ministerul Agriculturii, urmand sa fie supuse unei noi audieri in martie 2007.
Lista posibililor candidati Partidele lucreaza in aceasta perioada la listele de candidati pentru europarlamentare, care vor avea loc in 25 mai, actualii eurodeputati vizand noi mandate, insa in competitie ar urma sa intre si nume noi, fiind vehiculate posibile candidaturi ale lui Geoana sau Baconschi, dar si Mircea Diaconu.
Apel anti-Basescu al intelectualilor romani Lista intelectualilor anti-Basescu, care au semnat Apelul catre UE Acad. ... I .Cuza ' Iasi ; ... Popa ', Iasi, Presedintele Colegiul Medicilor din Romania; ... Xenopol" al Academiei Romane, Iasi; ... Popa", Iasi, medic primar, Centrul de Gasteroenterologie si Hepatologie; ... I .Cuza ' Iasi; ... Cuza ' Iasi;
Directiile de Sanatate Publica vor verifica si supraveghea conditiile de asigurare a asistentei medicale in unitatile sanitare, respectiv asigurarea stocurilor de medicamente de urgenta, in special a medicamentelor pentru patologiile determinate/agravate de canicula, functionalitatea generatoarelor de rezerva, asigurarea rezervelor de apa proprii ale unitatilor sanitare.
Asta in sensul in care, pe langa vreo cateva prevederi de bun simt, stilul de etichetare a majoritatii produselor care se vand prin chioscurile din scoli si licee nu prevede suficiente informatii astfel incat sa se poata face foarte usor departajarea intre aliment bun si rau.
Liderul filialei municipale a PNL Iasi, Cristian Adomnitei, a declarat marti ca niciun reprezentant din conducerea PNL Iasi nu sustine demersul lui Valerian Salavastru privind organizarea unui congres extraordinar al partidului si ca acesta va raspunde in interiorul partidului pentru opinia sa.
Judetele afectate au fost Suceava, Botosani, Bacau, Iasi, Maramures si Neamt, dar si Bistrita-Nasaud si Vaslui. ... E vorba de judetele Botosani, Iasi si Suceava.
LISTA CANDIDATILOR USL pentru alegerile locale: ... Liderii PSD, PNL si PC trebuie sa decida pana joi lista celor care vor intra in competitia electorala impotriva celor de la PDL.
"Daca va fi nevoie, in unele zone se vor construi scoli noi (Rast si Plosca - n.r.), iar ministerul va suplimenta fondurile necesare", a explicat ministrul educatiei.
In lunile septembrie si octombrie ale acestui an, catre bugetul Consiliului Local Poiana Mare au sosit prin hotarare de guvern aproape 4,5 miliarde de lei vechi pentru reparatii si consolidari la doua scoli generale si liceul din comuna.
Ambele Scoli aveau cate o metoda (bineinteles diferita) de reproducere. Deoarece copiii si tinerii urmau un ciclu lung prin scoli, Atlantii au introdus un impozit in natura foarte special.
Un studiu national derulat de GfK (institut de cercetare de piata) in scoli gimnaziale din mediul rural pentru Fundatia Orange arata ca 95% dintre scoli sunt conectate la Internet, dar conexiunea este folosita in mare masura in scopuri administrative.
Lista PD-L pentru Consiliul Local Constanta este deschisa de senatorul Dorel Onaca, avocatul Ion Popescu si deputatul Mircea Iustian. ... Onaca si Iustian se intorc in Parlament, in timp ce Ion Popescu a ales sa fie consilier judetean, el deschizand, de altfel, lista PD-L pentru Consiliul Judetean.
Tragic este faptul ca, in doar trei zile, inspectorii celor doua institutii au descoperit ca din 10 scoli controlate, 6 mergeau "pe blat", adica nu detineau aviz de functionare pentru centrale.
Din acel moment, au inceput sa iasa la suprafata toate omisiunile directorilor de scoli, care nu au acordat o atentie prea mare unor "mici" detalii, ce i-ar fi putut costa pe elevi.
Cum se schimba in 2013 si care sunt cele mai cautate scoli din Bucuresti Desi regulamentul clasei pregatitoare pentru anul scolar 2013-2014 nu a fost inca pus la punct, parintii se pregatesc sa isi inscrie copiii in cele mai bune scoli din Capitala Parintii vor afla cum isi pot inscrie copiii in clasa pregatitoare in prima saptamana din luna februarie, potrivit oficialilor din Ministerul Educatiei.
Consiliile locale si judetene se vor alege pe circumscriptii electorale, pe baza scrutinului de lista, potrivit principiului reprezentarii proportionale. ... Stampila cu mentiunea "Votat" se va aplica in interiorul patrulaterului care cuprinde lista de candidati sau numele candidatului preferat de alegator.
Vezi aici lista noilor senatori Potrivit rezultatelor partiale de la alegerile parlamentare, USL ar putea obtine peste 60% de voturi pentru Senat, ARD 16,9%, PP-DD 14,1%, iar UDMR 5,4%.
Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Constantin Simirad, a declarat in Piata Unirii din Iasi, unde presedintele a fost huiduit, ca acest eveniment de la Iasi va ramane in istorie drept o "manifestare odioasa" si i-a spus primarului Gheorghe Nichita sa ii fie rusine pentru modul de organizare.
Ora de Iasi informeaza : TONUL S-A DAT LA IASI: ... Cadoul lui Ponta pentru Nichita, candidatura sub umbrela USL Victor Ponta a adus la Iasi vesti bune pentru liderii locali ai USL Gheorghe Nichita si Relu Fenechiu.
google-analytics.com