Cautare

1829 de rezultate pentru "lider" (3.67 secunde)
Presedintele PSD a afirmat ca Ion Iliescu, care detine o pozitie importanta ca lider al grupului PSD din Senat, are obligatia de a contribui la unitatea partidului.
Dar a fost pur si simplu devorat", spune Georgeta Carjila, contabil Siderca si lider sindical peste ce a mai ramas din sindicat. ... Gheorghe Apostu, lider sindical pana in 2007, cand s-a inchis uzina, face o sinteza:
Iliescu, invitat la consultari Pentru o parte dintre membrii de partid ai PSD a€“ cel putin printre cei pro Iliescu a€“ continutul scrisorii fostului lider pare sa fie cunoscut.
Fostul deputat independent Daniel Ionescu a declarat ca cei 19 deputati independenti l-au ales ca lider de grup si reprezentant la sedintele Biroului Permanent al Camerei, cu 10 voturi „pentru“, pe Dan Mocanescu.
Astfel, conducerea liberala, unita sub stindardul lui Tariceanu, a fost deseori atacata de fostul lider PNL, Valeriu Stoica. ... Pana acum, singura masura luata de catre Tariceanu, in calitate de lider al partidului, a fost initiativa de tragere la raspundere a tuturor celor care "aduc atingere imaginii partidului".
Astfel, fostul lider al PSD Borsec, Radu Lazaroiu, a precizat ca "hotararea a survenit ca urmare a faptului ca valorile morale asumate de membrii organizatiei nu si le regasesc in multitudinea de acuzatii de coruptie, de actiuni demagogice ce caracterizeaza PSD la nivel central".
Desi a promis solemn ca se va autosuspenda din functia de lider al PSD Bucuresti dupa ce i-a fost sechestrata averea, Dan Ioan Popescu joaca acelasi teatru ieftin ca si cel de dupa alegerile din 2005 pentru Primaria Capitalei.
Google a depasit Yahoo in publicitatea pe bannere Pentru prima oara in istoria internetului, Yahoo nu mai este lider pe bannere publicitare online, arata un studiu IDC.
Fostul peremist Corneliu Ciontu, actualul lider al PP, si-a exprimat ieri nemultumirea fata de cum decurge procesul de inregistrare a partidului sau si a acuzat Curtea de Apel de abuz in ceea ce priveste fixarea termenului de 30 martie pentru pronuntarea tribunalului.
Secretarul general al PNL, Dan Motreanu (foto), incearca sa-l linisteasca pe fostul lider al liberalilor Valeriu Stoica.
Valeriu Stoica, fostul lider al PNL, considera ca o "oligarhie" lupta din rasputeri pentru discreditarea doctrinei liberale si a unificarii dreptei de pe scena politica romaneasca. ... Discreditarea PNL este pusa de fostul lider liberal Valeriu Stoica pe seama unei oligarhii ostile doctrinei liberale, dar si unificarii fortelor de dreapta.
La Editura LIDER a aparut cartea "Amintiri periculoase" de Marry Higgins Clark. In acest nou thriller psihologic captivant, MARY HIGGINS CLARK, "regina suspansului", il poarta pe cititor intr-o calatorie de neuitat prin tenebrele mintii umane, locul in care salasluiesc cele mai periculoase amintiri.
Un singur lider, Madalin Voicu, vicepresedintele PSD Bucuresti, a recunoscut ieri, in exclusivitate pentru "Replica" de Constanta, ca partidul e rupt si se afla la un pas de desfiintare.
O carte de la Editura LIDER care nu trebuie sa-ti lipseasca din biblioteca este "5 alegeri care-ti determina viata". Daca faci alegeri, vei avea tot ceea ce doresti.
In prezenta presedintelui interimar al Organizatiei Judetene a PIN, Monica Marian, noii membri ai partidului l-au desemnat drept lider local pe Valentin Nastase, fost membru al Partidului Romania Mare.
un lider - in persoana Monicai Nicoleta Marian, un vice-lider, Nicolae Giuliano Voicu, un secretar, Marius Garagancea, respectiv Sivian Galiu si Cristian Cretu.
Deputatul PNL de Suceava Mihai Sandu-Capra a declarat ca actualul lider de grup parlamentar liberal din Camera Deputatilor, Crin Antonescu, nu-si face datoria si ca, in loc sa fie prezent in Parlament, arunca cu noroi in PNL. "Nu-si face datoria de lider.
Deputatii liberali au hotarat sa nu il demita pe Crin Antonescu din functia de lider de grup parlamentar. ... Drept urmare, mai multi deputati liberali au cerut demisia lui Antonescu din functia de lider de grup parlamentar.
Tot anul vei fi in centrul atentiei echipei din care faci parte, cel mai probabil din postura de lider. ... Intregul an vei culege roadele eforturilor depuse impreuna cu altii sau vei suporta consecintele unor erori savarsite din in postura de lider al unei echipe.
Deputatii PSD l-au sarbatorit ieri pe fostul lor lider Adrian Nastase la a 56-a aniversare a acestuia.
google-analytics.com