Cautare

270 de rezultate pentru "licenta" (6.64 secunde)
Stelica si-a terminat cursurile de 11 ani la o facultate din Bucuresti, obtinand o licenta in munti, ca partizanii, la o facultate din Petrosani.
Trustul Adevarul Holding a primit, pe 12 octombrie 2010, de la Consiliul National al Audiovizualului, o licenta audiovizuala prin satelit pentru lansarea televiziunii generaliste Adevarul TV, intentionand sa lanseze postul TV si o retea de 40 de statii locale cu o investitie totala de peste 37 de milioane de euro.
Cum lucrarea de licenta batea la usa, tanara arhitecta a ales pentru proiectul de diploma Gara Bucuresti SUD, pe care a pozitionat-o pe strada Progresul.
De aici a iesit un urias tambalau, care are drept punct de plecare licenta lui Marcel Pavel, care, fiind pus in situatia de a canta doar doua strofe, pentru ca nu avea la dispozitie decat 3 minute, a eliminat, din motive politice, un vers care cuprindea cuvantul Traian.
Indienii au cumparat licenta de producere a modelului Logan de la Renault, iar francezii au rămas doar furnizori ai motoarelor.
Ghita a incercat fraudulos sa foloseasca Realitatea pentru a-si face propriul post TV Elan Schwartzenberg, proprietarul Realitatea, a anuntat vineri ca avocatii lui depun "multiple plangeri penale" la adresa lui Sebastian Ghita, care a incercat "fraudulos" sa utilizeze angajatii, sigla, licenta, studiourile si echipamentele Realitatii "pentru a naste fara niciun drept" alt post TV.
"Decizia de autorizare se acorda de Consiliu in termen de 30 de zile de la data obtinerii de catre titularul de licenta audiovizuala a documentului de autorizare corespunzator, emis de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii", potrivit Legii audiovizualului.
Noul post de stiri se lanseaza pe licenta obtinuta de compania de telecomunicatii pentru 10 TV, dar are o alta abordare.
Prin urmare, unitatile mentionate mai sus sunt nevoite sa obtina o autorizatie - licenta neexclusiva pentru comunicarea publica a operelor cinematografice si audiovizuale "aflate in repertoriul gestionat colectiv de catre UPFAR - ARGOA".
La datoriile celor doua companii se adauga si 600 000 euro pe care ii datoreaza Ocram Televiziune (care detine licenta OTV) la finantele locale.
A fost, subliniez, a fost, un bun ziarist pana pe 12 septembrie 2002, cand, datorita presiunilor exercitate de Adrian Nastase, CNA i-a retras licenta, iar DD impreuna cu angajatii OTV au ramas someri, pe drumuri.
la Resita se fabricau motoare de vapoare dupa licenta Renk din Germania; Centrala nucleara de la Cernavoda provenea din Canada.
Imoteca a reusit sa obtina licenta Fine& Country dupa un proces indelungat, care a presupus atat analiza financiara si de potential a agentiei, cat si a Romaniei.
Rezultatul final s-a numit iAro Camarad si a fost prezentat ca lucrare de licenta pentru tinerii studenti. Apreciat la nivelul facultatii si rasplatit cu o medalie de aur la salonul de inventica, proiectul unui automobil romanesc de tip SUV renascut sub brandul Aro este inca de domeniul fantasticului.
Spun asta si pentru ca se aude ca FC Timisoara si Gloria Bistrita ar putea sa nu primeasca licenta pentru Liga I.
Doi fosti mari jucatori ai Universitatii Craiova, Corneliu Papura si Ovidiu Stanga, au dobandit la inceputul acestei saptamani Licenta PRO, dupa ce au luat cu brio ultimele examene la Scoala de Antrenori FRF.
Echipa lor e abia pe 7 in B2, la 4 puncte de locul 3, care va permite promovarea dupa ce Timisoara nu a primit licenta de Liga I.
"Suntem pe ultima suta de metri cu licenta. Maine-dimineata (astazi - n.r.), Marian Zaharia (directorul sportiv al clubului - n.r.) pleaca la Bucuresti sa mai duca niste documente, iar vineri vom sigila dosarul.
"Sa fie clar, Mircea Sandu a anuntat ca Timisoara si-a retras licenta, dar atat. Nu s-a pus problema sa nu promoveze locul trei, regulamentul e clar.
"Aceasta persoana juridica nu a participat in competitiile organizate de FRF sau de LPF in sezonul 2011-2012, fiind exclusa din FRF la data de 20 iulie 2011. Ca atare, nu are dreptul sportiv sa participe in campionatul Ligii I in sezonul pentru care a solicitat licenta.
google-analytics.com