Cautare

271 de rezultate pentru "licenta" (3.08 secunde)
Potrivit primelor informatii, autobuzul avea licenta pentru 54 de persoane, dar soferul aduna toate persoanele din Tulcea care mergeau la fabrica.
De pregatirea FCSB-ului se va ocupa Mihai Pintilii, care nu are licenta de antrenor. Aceasta situatie de la FCSB a generat declansarea unei anchete la nivelul Federatiei Romane de Fotbal.
MADALIN de 31 de ani din judetul Calarasi, care, in calitate de conducator auto la o societate comerciala cu sediul in judetul Calarasi, efectua regulat transport rutier de persoane cu un autoturism marca Mercedes Sprinter, fara a detine licenta de executie pentru traseu.
La inceputul lunii noiembrie 2010, politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 4, au documentat activitatea unei grupari infractionale specializata in comiterea de inselaciuni si falsuri de documente oficiale, in special diplome de licenta si bacalaureat, foi matricole, adeverinte scolare si de absolvire a unor cursuri de calificare, chitante notariale, carti de identitate etc.
4.500 de lei pentru taximetristul care mergea fara atestat si 5.000 de lei pentru operator, intrucat nu mai avea licenta.
Iar aspectul retro, care ne duce cu gandul la IMS, respectiv la masinile GAZ care au acordat licenta celor de la ARO, nu poate decat sa contribuie la un eventual succes.
Nu am putut decat sa accept pentru ca am licenta PRO. Pintilii are ce nu au foarte multi antrenori. Are aceasta apropiere de jucatori.
Elias Charalambous (42 de ani), noul antrenor cu Licenta Pro de la FCSB, a sustinut o conferinta de presa premergatoare meciului cu Sepsi, din cadrul etapei a doua a play-off-ului SuperLigii.
Cristi Balaj a explicat ca CFR Cluj a obtinut licenta UEFA pentru sezonul 2023/24, insa finantatorul ardelenilor nu si-a amanetat o cladire asa cum s-a vorbit in ultima perioada.
DNA ancheteaza modul in care AJPIS a acordat licenta de functionare "azilului groazei" DNA l-a retinut si pe al doilea inspector AJPIS Ilfov, Cornel Andrei Nastase Cei 2 inspectori AJPIS vor fi prezentati maine instantei cu propunere de arestare preventiva
Apoi, poti incerca si tu sloturi de acest fel la cazinourile cu licenta de functionare in România. Este simplu sa te joci.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua seri, candidatul Aliantei D.A. la functia suprema in stat, Traian Basescu, a fost prezent in Constanta pentru a-si sustine colegii care vor deveni, in numar mai mic sau mai mare, parlamentari.
l Adrian Nastase a ridiculizat ieri Alianta D.A., careia i-a spus Alianta P.A.
Ieri, la Prefectura Judetului Constanta, a avut loc o sedinta a Comandamentului impotriva dezastrelor. Reprezentantul Guvernului in teritoriu, Gheorghe Martin, a declarat ca a convocat sedinta in vederea stabilirii prioritatilor in ceea ce priveste siguranta cetateanului inainte de inceperea sezonului rece.
Filiala UDMR Mures, care a ramas fara sediu in urma retrocedarii imobilului in care se afla, someaza Primaria Targu Mures sa-i repartizeze o noua locatie.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) considera drept viabila propunerea de a se organiza dezbateri electorale cu candidatii la Presedintie, care sa fie difuzate in timp real de toate posturile de radio si televiziune interesate, dupa modelul american.
google-analytics.com