Cautare

271 de rezultate pentru "licenta" (3.43 secunde)
"Sunt mandru de colaborarea cu Sony Music Entertainment, aceasta licenta consolidand pozitia de lider a Cat Music in Romania. Ne aflam la a doua colaborare cu Sony Music Entertainment, dupa ce i-am reprezentat intre 1997 si 2007.
"De cand eram mica eram pasionata de Japonia si am dat licenta in moda si cultura japoneza in cadrul Universitatii de Arte Plastice Bucuresti.
Studiaza la Colegiul "I.L.Caragiale" din Bucuresti, pe care-l absolva cu diploma de Bacalaureat in anul 1969, dupa care urmeaza cursurile Facultatii de Filologie a Universitatii din Bucuresti, sectia Romana-Italiana, obtinand licenta in Filologie in anul 1973.
In momentul asta, nu am altceva de facut decat sa ma uit la stiri, sa astept si sa-mi privesc usor stramb carnetul de note de la facultate, pentru ca am terminat Stiinte economice cu o nota foarte mare si credeam ca licenta pe care am luat-o tot cu o nota mare imi va folosi la ceva;
Acum, se poate lua licenta in meseria de ceasornicar, ne-a spus Catalin Vardianu. De-a lungul timpului, Catalin a primit la reparat ceasuri elvetiene - mecanice si cu baterii de la firmele:
In 2003 si 2004 a obtinut licenta si masteratul la Academia Nationala de Muzica, ca student la clasa Prof. Blagovesta Karnobatlova .
Dupa licenta in actorie, atrasa de literatura, a inceput sa scrie teatru. A debutat cu o piesa pusa in scena de Radu Afrim, a urmat apoi o nominalizare la Premiile UNITER, iar pasiunea pentru scris a facut-o sa urmeze studii de Literatura universala si comparata la Universitatea Bucuresti.
In paralel cu muzica, Abbi este o studenta constiincioasa, a iesit sefa de promotie si s-a pregatit temeinic pentru examenul de licenta.
In 1924 se muta in Statele Unite, unde isi ia licenta in sociologie si antropologie la prestigioasa Universitate din Chicago.
Candva, am gasit o lucrare de licenta a unei absolvente de Filologie, pe care am citit-o si am salvat-o intr-un computer.
Nu exista informatii privind data la care cei doi planuiesc sa faca nunta, dar licenta de casatorie solicitata de actor va fi valabila timp de un an, dupa ce va fi aprobata.
A inceput trei facultati (fizica, ceva informatica la ASE si jurnalistica), la primele doua a facut cativa ani, pe ultima a terminat-o, desi nu si-a dat licenta niciodata.
Am avut o expozitie de grup la Galeria Orizont, cu cei de la licenta si am avut ca tema Memorii si amintiri, unde am executat trei lucrari in forma de plic imbinate cu multe elemente artistice si chestii care duceau spre timp, amprenta timpului, scrisori, mesaje, ochelari vechi.
k) in sacosele portocalii, alegatorii, ati aflat desigur, nu primesc nici cartile lui Cartarescu, nici sampon cu extract de galbenele, nici MS Office cu licenta.
Hamer a fost arestat, in 1997, pentru acordarea de sfaturi medicale, fara a avea licenta medicala, pentru trei persoane, politia a confiscat fisele pacientilor sai si le-a analizat.
Universitatea Bucuresti - Facultatea de Limba si Literatura Romana (principal romana, secundar franceza) - Licenta 1982 si Institutul de Teologie "Sfanta Tereza" - Sectia Pedagogie (absolvit in 1996).
Finiti, cel mai nou produs al companiei, contine un ingredient patentat, pentru care Jeunesse detine licenta exclusiva, care s-a aratat in mod clinic ca imputerniceste in mod natural si sigur enzimele din corpul nostru pentru a prelungi telomerele scurtate, adaugand viata sanatoasa celulelor noastre.
Cine sunt medicii Doctorul Radu Zamfir are 39 de ani si a absolvit UMF "Carol Davila" in 1998, cu media generala de promovare a anilor de studii 9,63 si media la examenul de licenta 10.
Zbigniew Brzezinski incuraja un "mare actor international - Ukraina. Si dascalul meu, cu care mi-am luat licenta, dr. Mihail E. Ionescu, stralucit specialist intr-ale politicii internationale;
Seth Shostak detine o licenta in fizica de la Universitatea Princeton si un doctorat in astronomie de la Caltech, in timp ce Stanton Friedman, numit de unii "nasul ufologiei actuale", are un masterat in fizica la Universitatea din Chicago, in 1956, lucrand apoi timp de 14 ani ca fizician nuclear.
google-analytics.com