Cautare

271 de rezultate pentru "licenta" (7.34 secunde)
"Structurile si specializarile/programele de studii cuprinse in proiectul de act normativ, potrivit legii, au avut la baza: crearea premiselor pentru asigurarea unui echilibru corespunzator intre studiile de licenta si studiile de masterat;
De profesie asistenta medicala, poseda o licenta in Filosofie - Universitatea Bucuresti. Are o bogata experienta profesionala: paginamedicala.ro , paginafarmacistilor.ro, Puls Media Network, revista Ioana-Copilul meu / Ioana Visul Copiilor, ziarul Observatorul Medical etc.
Nu este nevoie ca CNA-ul sa retraga licenta unei televiziuni pentru ca aceasta sa nu mai poata emite. Exista si alte metode, mult mai sofisticate.
In plus, majoritatea angajatorilor considera ca studentii ar trebui sa fie deja specializati in momentul obtinerii diplomei de licenta.
A facut Facultatea de biologie si din anul V, odata cu elaborarea lucrarii de licenta, la Institutul de Endocrinologie, incepe urcusul greu dar frumos al Everestului cercetarii.
Activitatea didactica in cadrul Catedrei de Asistenta Sociala a insemnat si indrumarea de-a lungul anilor a lucrarilor de licenta a studentilor de la toate sectiile de Asistenta Sociala ale Universitatii din Bucuresti.
In acest timp am lucrat si ca profesor la cateva mari colegii din Bucuresti si am avut recomandari universitare, pentru ca imi luasem licenta cu note foarte mari, dar am fost un timp si inspector biochimist in Primaria Capitalei.
Licenta in sociologie, la Universitatea din Bucuresti (1998). Studii superioare neterminate in matematica. Doctorat in Sociologie politica, la SNSPA (2013).
UK Research and Innovation (UKRI) - Coronavirus explained Tradus si adaptat de membrii Societatii Romane de Bioinformatica cu acordul UKRI; Aceasta opera este pusa la dispozitie sub Licenta Creative Commons Atribuire 4.0 International.
De aceea, cei doi presedinti au convenit incheierea “cat mai repede“ a unui Acord romano-rus pentru licenta de armament, document care ar reglementa producerea impreuna si exportarea de armament pe terte piete.
In vremea cand postului OTV i s-a ridicat licenta, cu vreo doi ani in urma daca-mi amintesc bine, un intelectual cunoscut invoca, linistit, la televizor, impotriva acelei decizii argumentul sloganului scris, in mai '68, pe zidurile Parisului:
In vremea cand postului OTV i s-a ridicat licenta, cu vreo doi ani in urma daca-mi amintesc bine, un intelectual cunoscut invoca, linistit, la televizor, impotriva acelei decizii argumentul sloganului scris, in mai '68, pe zidurile Parisului:
Apar informatii noi in cazul studiilor ministrului Cercetarii, Inovarii si Digitalizarii, Florin Roman.
Daniel David a aratat ca Florin Roman a urmat un colegiu din Alba Iulia si a dat apoi examen de absolvire la UBB, care nu este echivalent cu diploma de licenta.
Nu ca el le-ar cumpara cu licenta, dar putini sunt aceia care stiu sa descarce de pe Internet. Noroc cu operatiunea minune, ca invata secretele meseriei si poate prind obiceiuri proaste.
Faptul ca in Elvetia un tanar isi alege ca tema pentru teza de licenta "fenomenul Basescu" este semnificativ. Tanarul surprinde momentul in care presedintele Basescu si-a asumat tot mai pregnant un rol de "arbitru", reprezentand viziunea sa personala asupra atributului constitutional de "mediator".
Iar ca sa pricepi in profunzime si sa redai tot mecanismul schimbarilor politice poate ca nu sunt de-ajuns doar lucrarile de licenta ale unora sau studiile altora.
Timid, pe ecrane si in ziare, mai apar si avertizari de la UE care ne ameninta cu "deficitul", in alta parte bolnavii de cancer isi cer dreptul la viata, altii recunosc ca in Romania avem mai multe facultati decit ne trebuie si ca studentii cu licenta in mina au de ales intre a pleca din tara sau a vinde la chiosc.
Partea proasta este ca, pe viitor, actiunile politistilor cibernetici se vor orienta si catre cei care si-au instalat programe fara licenta.
Mi-am dat licenta in Pedagogie Muzicala si sunt profesoara de 6 ani. Lucrul cu copiii imi pastreaza spiritul tanar, nu ma lasa sa-mi pierd prospetimea, candoarea.
google-analytics.com