Cautare

271 de rezultate pentru "licenta" (3.11 secunde)
"Un club care nu este admis la competitie (Poli Timisoara, locul doi in clasament - n.r.) va fi inlocuit cu urmatorul cel mai bine plasat club in campionatul intern (Gaz Metan Severin, locul trei in clasament - n.r.) al aceleiasi asociatii (Liga a II-a, seria a 2-a - n.r.), cu conditia sa indeplineasca criteriile de admitere (licenta - n.r.)".
"Licenta poate fi retrasa numai la solicitarea directorului Comisiei de licentiere, adica domnul Duru. Daca ia licentierea, in luna martie, nu risca nimic.
Barajul a fost castigat de Rapid, la 13 iulie, cu 2-1 dupa prelungiri, dar Concordia s-a adresat Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) pentru revocarea hotararii cu privire la disputarea acestuia, contestand totodata dreptul echipei giulestene de a juca in primul esalon, in conditiile in care nu are licenta.
Incercind sa simplific situatia de la Craiova, notez ca FC are nevoie de banii si de spatele rivalei, iar CS de licenta Stiintei, in absenta careia, fiind inscrisa direct in esalonul secund, fara o activitate prealabila, risca sa fie reclamata la TAS de vreuna dintre contracandidate si sa i se interzica promovarea in L1.
Afectati direct de aceasta sentinta sunt Mihai Stoica (manager general la Steaua), Ioan Becali si Victor Becali (agenti de jucatori cu licenta FIFA).
FIA era cat pe ce sa-i ia titlul de campion si chiar il amenintau ca-i vor lua licenta si-l vor exclude din campionat, dupa ce din datele telemetrice a reiesit ca nu a vrut sa franeze.
Pentru fiecare abonament realizat pentru unul dintre produsele ClickNet Express, clientul poate beneficia gratuit de o casuta de e-mail cu capacitate de 100 MB si o licenta gratuita pentru Counter-Strike TM 1.6 si Counter-Strike Condition Zero TM.
Se presupune ca 33% din aplicatiile Microsoft instalate pe calcualtoarele din intraga luma nu dispun de licenta, aducand astfel prejudicii companiei.
nu trebuie sa cumperi licenta. Sansele de a face profit prin ceea ce lansam azi sunt mari", a spus Daniel Toma.
Pentru partea de software, poti da maximum 762 de lei pentru o licenta de operare. Ce trebuie sa faci - pasi de urmat:
"Exista posibilitatea ca Societatea Nationala de Radiocomunicatii (SNR) sau Societatea Romana de Televiziune sa primeasca spre utilizare o astfel de licenta TV", a spus ministrul.
El si-a obtinut licenta in fizica la Queens College si in apoi o alta in inginerie electrica la Columbia University.
De altfel sunt impotriva pirateriei. Daca nu ai bani sa-ti iei Windows cu licenta, nu iti lua", a spus Mircea Badea.
Toate fotografiile sub publicate sub licenta creative commons, adica pot fi distribuite de altii si pot fi editate.
O licenta Windows 7 Proffesional costa 649 de lei. Daca ai 100 de calculatoare, eocnomistesti 15000 euro. Daca mai pui si licentele, inca 25 x 200 de lei, ai inca 1200 de euro.
Totusi, cine vrea sa faca trecerea la Windows 10S o poate face gratuit daca are deja licenta de Windows 10 Pro.
Daca doriti sa utilizati o versiune de Windows completa, sigura si legala, ar trebui sa achizitionati cheia de licenta oficiala de la Microsoft.
RCS&RDS a primit licenta pentru a transmite in format 4K meciurile din Champions League si Europa League. Digi 4K va fi lansat in 8-9 noiembrie si va include atat filme 4K cat si documentare si meciuri de fotbal care vor avea emisie 4K.
Cat despre Cosmin cel pasionat de jocuri video, totul a devenit serios cand am inceput sa am bani de buzunar cat sa fac trecerea de la jocuri piratate la jocuri cumparate cu licenta si din dorinta de a avea cat mai multe in colectie, in octombrie 2014 a luat nastere comunitatea JOCURI MOCA ce a strans pana in prezent aproape 11.000 de membri, impreuna descoperind si obtinand peste 650 de jocuri gratuite, ajungand in prezent sa detin pe o singura platforma (Steam) peste 1500 de titluri, adaugandu-se inca 20-30 de pe fiecare din platformele secundare (Uplay, Origin).
Acum, se poate lua licenta in meseria de ceasornicar", ne-a spus Catalin Vardianu. In ultima vreme, am primit la reparat ceasuri elvetiene - mecanice si cu baterii de la firmele:
google-analytics.com