Cautare

339 de rezultate pentru "licenta spiru haret" (4.14 secunde)
"Initial, licenta se acorda pe o perioada de cinci ani, apoi au redus-o la trei ani, iar acum reprezentantii Ministerului Transporturilor s-au dus la firme mici din tara pentru a lua semnaturi in vederea reducerii la doi ani.
Grupul a primit licenta de jocuri de noroc in Malta, aflandu-se astfel in jurisdictia Uniunii Europene. NGG are, actualmente, aproximativ 150 de angajati.
Licenta audiovizuala a postului B1 apartine societatii News Television (Romania) SRL. Din grupul de presa din care face parte si B1, mai fac parte publicatiile Evenimentul zilei, Capital, Curierul National si Gazeta de Sud, precum si site-urile evz.ro, capital.ro, cinemas.ro, curierulnational.ro si gds.ro.
Licenta audiovizuala a postului B1 apartine societatii News Television (Romania) SRL. Din grupul de presa din care face parte si B1 mai fac parte publicatiile Evenimentul zilei, Capital, Curierul National si Gazeta de Sud, precum si site-urile evz.ro, capital.ro, cinemas.ro, curierulnational.ro si gds.ro.
Licenta audiovizuala a postului B1 apartine societatii News Television (Romania) SRL. Din grupul de presa din care face parte si B1 mai fac parte publicatiile Evenimentul zilei, Capital, Curierul National si Gazeta de Sud, precum si site-urile evz.ro, capital.ro, cinemas.ro, curierulnational.ro si gds.ro.
El este de parere ca, la rigoare, scriitorilor si jurnalistilor, li se mai pot permite cate "o licenta, o metafora, o exprimare mai buruienoasa".
Decizia de autorizare initiala a postului Realitatea TV fost data de CNA in 30 octombrie 2001, fapt pentru care licenta audiovizuala a postului Realitatea TV expira pe 30 octombrie 2010.
Trustul Adevarul Holding, controlat de omul de afaceri Dinu Patriciu, a solicitat Consiliului National al Audiovizualului (CNA) o licenta audiovizuala prin satelit pentru lansarea televiziunii generaliste Adevarul TV.
Stelica si-a terminat cursurile de 11 ani la o facultate din Bucuresti, obtinand o licenta in munti, ca partizanii, la o facultate din Petrosani.
Trustul Adevarul Holding a primit, pe 12 octombrie 2010, de la Consiliul National al Audiovizualului, o licenta audiovizuala prin satelit pentru lansarea televiziunii generaliste Adevarul TV, intentionand sa lanseze postul TV si o retea de 40 de statii locale cu o investitie totala de peste 37 de milioane de euro.
Cum lucrarea de licenta batea la usa, tanara arhitecta a ales pentru proiectul de diploma Gara Bucuresti SUD, pe care a pozitionat-o pe strada Progresul.
De aici a iesit un urias tambalau, care are drept punct de plecare licenta lui Marcel Pavel, care, fiind pus in situatia de a canta doar doua strofe, pentru ca nu avea la dispozitie decat 3 minute, a eliminat, din motive politice, un vers care cuprindea cuvantul Traian.
Indienii au cumparat licenta de producere a modelului Logan de la Renault, iar francezii au rămas doar furnizori ai motoarelor.
Ghita a incercat fraudulos sa foloseasca Realitatea pentru a-si face propriul post TV Elan Schwartzenberg, proprietarul Realitatea, a anuntat vineri ca avocatii lui depun "multiple plangeri penale" la adresa lui Sebastian Ghita, care a incercat "fraudulos" sa utilizeze angajatii, sigla, licenta, studiourile si echipamentele Realitatii "pentru a naste fara niciun drept" alt post TV.
"Decizia de autorizare se acorda de Consiliu in termen de 30 de zile de la data obtinerii de catre titularul de licenta audiovizuala a documentului de autorizare corespunzator, emis de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii", potrivit Legii audiovizualului.
Noul post de stiri se lanseaza pe licenta obtinuta de compania de telecomunicatii pentru 10 TV, dar are o alta abordare.
Prin urmare, unitatile mentionate mai sus sunt nevoite sa obtina o autorizatie - licenta neexclusiva pentru comunicarea publica a operelor cinematografice si audiovizuale "aflate in repertoriul gestionat colectiv de catre UPFAR - ARGOA".
La datoriile celor doua companii se adauga si 600 000 euro pe care ii datoreaza Ocram Televiziune (care detine licenta OTV) la finantele locale.
A fost, subliniez, a fost, un bun ziarist pana pe 12 septembrie 2002, cand, datorita presiunilor exercitate de Adrian Nastase, CNA i-a retras licenta, iar DD impreuna cu angajatii OTV au ramas someri, pe drumuri.
la Resita se fabricau motoare de vapoare dupa licenta Renk din Germania; Centrala nucleara de la Cernavoda provenea din Canada.
google-analytics.com