Cautare

339 de rezultate pentru "licenta spiru haret" (4.79 secunde)
Imoteca a reusit sa obtina licenta Fine& Country dupa un proces indelungat, care a presupus atat analiza financiara si de potential a agentiei, cat si a Romaniei.
Rezultatul final s-a numit iAro Camarad si a fost prezentat ca lucrare de licenta pentru tinerii studenti. Apreciat la nivelul facultatii si rasplatit cu o medalie de aur la salonul de inventica, proiectul unui automobil romanesc de tip SUV renascut sub brandul Aro este inca de domeniul fantasticului.
Spun asta si pentru ca se aude ca FC Timisoara si Gloria Bistrita ar putea sa nu primeasca licenta pentru Liga I.
Doi fosti mari jucatori ai Universitatii Craiova, Corneliu Papura si Ovidiu Stanga, au dobandit la inceputul acestei saptamani Licenta PRO, dupa ce au luat cu brio ultimele examene la Scoala de Antrenori FRF.
Echipa lor e abia pe 7 in B2, la 4 puncte de locul 3, care va permite promovarea dupa ce Timisoara nu a primit licenta de Liga I.
"Suntem pe ultima suta de metri cu licenta. Maine-dimineata (astazi - n.r.), Marian Zaharia (directorul sportiv al clubului - n.r.) pleaca la Bucuresti sa mai duca niste documente, iar vineri vom sigila dosarul.
"Sa fie clar, Mircea Sandu a anuntat ca Timisoara si-a retras licenta, dar atat. Nu s-a pus problema sa nu promoveze locul trei, regulamentul e clar.
"Aceasta persoana juridica nu a participat in competitiile organizate de FRF sau de LPF in sezonul 2011-2012, fiind exclusa din FRF la data de 20 iulie 2011. Ca atare, nu are dreptul sportiv sa participe in campionatul Ligii I in sezonul pentru care a solicitat licenta.
"Un club care nu este admis la competitie (Poli Timisoara, locul doi in clasament - n.r.) va fi inlocuit cu urmatorul cel mai bine plasat club in campionatul intern (Gaz Metan Severin, locul trei in clasament - n.r.) al aceleiasi asociatii (Liga a II-a, seria a 2-a - n.r.), cu conditia sa indeplineasca criteriile de admitere (licenta - n.r.)".
"Licenta poate fi retrasa numai la solicitarea directorului Comisiei de licentiere, adica domnul Duru. Daca ia licentierea, in luna martie, nu risca nimic.
Barajul a fost castigat de Rapid, la 13 iulie, cu 2-1 dupa prelungiri, dar Concordia s-a adresat Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) pentru revocarea hotararii cu privire la disputarea acestuia, contestand totodata dreptul echipei giulestene de a juca in primul esalon, in conditiile in care nu are licenta.
Incercind sa simplific situatia de la Craiova, notez ca FC are nevoie de banii si de spatele rivalei, iar CS de licenta Stiintei, in absenta careia, fiind inscrisa direct in esalonul secund, fara o activitate prealabila, risca sa fie reclamata la TAS de vreuna dintre contracandidate si sa i se interzica promovarea in L1.
Afectati direct de aceasta sentinta sunt Mihai Stoica (manager general la Steaua), Ioan Becali si Victor Becali (agenti de jucatori cu licenta FIFA).
FIA era cat pe ce sa-i ia titlul de campion si chiar il amenintau ca-i vor lua licenta si-l vor exclude din campionat, dupa ce din datele telemetrice a reiesit ca nu a vrut sa franeze.
Pentru fiecare abonament realizat pentru unul dintre produsele ClickNet Express, clientul poate beneficia gratuit de o casuta de e-mail cu capacitate de 100 MB si o licenta gratuita pentru Counter-Strike TM 1.6 si Counter-Strike Condition Zero TM.
Se presupune ca 33% din aplicatiile Microsoft instalate pe calcualtoarele din intraga luma nu dispun de licenta, aducand astfel prejudicii companiei.
nu trebuie sa cumperi licenta. Sansele de a face profit prin ceea ce lansam azi sunt mari", a spus Daniel Toma.
Pentru partea de software, poti da maximum 762 de lei pentru o licenta de operare. Ce trebuie sa faci - pasi de urmat:
"Exista posibilitatea ca Societatea Nationala de Radiocomunicatii (SNR) sau Societatea Romana de Televiziune sa primeasca spre utilizare o astfel de licenta TV", a spus ministrul.
El si-a obtinut licenta in fizica la Queens College si in apoi o alta in inginerie electrica la Columbia University.
google-analytics.com