Cautare

339 de rezultate pentru "licenta spiru haret" (3.55 secunde)
Principalul asociat va fi RAA Craiova, care a reusit sa obtina, in 2005, licenta clasa I, din partea ANRSC, fara de care nu putea deveni operator.
Compania Telemobil, care opereaza serviciul de telefonie mobila Zapp, si-a anuntat intentia sa cumpere o licenta 3G. ßi reprezentantii Cosmote Romania si-au anuntat in urma cu cateva luni intentia de a participa la licitatia pentru acordarea ultimelor doua licente 3G.
Acestea din urma, desi fabricate in tarile din Orient, intrucit sint realizate sub licenta tarilor din Comunitatea Europeana, apar la comercializare in Romania ca piese produse in UE pentru care se elibereaza certificate de provenienta E1.
Cardurile institutiilor financiare nebancare pot fi emise sub marca proprie (card proprietar) sau sub licenta unui proprietar de marca, cum ar fi VISA, MasterCard sau American Expres.
Pana cand va fi privatizata, Uzina din Banie va continua deocamdata productia sub marca Daewoo, pentru care are licenta. Dar pentru a ramane competitiva pe piata, fabrica trebuie sa lanseze un nou model de automobil in urmatorii doi ani, a apreciat ministrul Economiei, Codrut ßeres.
In ciuda acestui fapt, ele sunt produse originale, deoarece sunt fabricate sub licenta, desi in zone diferite. Potrivit reprezentantului LAREX, laboratorul a avut solicitari pentru analize a unor produse cum sunt tigari, cafea, aparate de ras, precum si pantofi sau camasi.
Acestia refuza sa plateasca drepturi de autor atunci cand agentul de politie le cere sa prezinte licenta respectiva, declara Gheorghiu.
Cele mai utilizate metode de piratare constau in inregistrarea noilor pelicule in sala de cinematograf sau copierea ilegala a DVD-urilor cumparate din magazine cu licenta.
Acest lucru "va fi realizabil intr-un an si jumatate, tinand cont de relatiile bune dintre compania RomTelecom si grecii de la OTE si de faptul ca cei de la RCS-RDS au achizitonat recent o licenta 3G", ne-a declarat Iulian Costea, marketing manager al companiei Alcatel-Romania.
Detectiv in trei luni Un curs de initiere in profesia de detectiv particular a celor ce doresc sa se atesteze ori sa obtina licenta in profesie si care nu au lucrat in domeniul ordinii publice sau in sistemul de siguranta nationala este cel oferit de Scoala de detectivi particulari "Agatha Christie", care se deschide in Craiova, ca unul dintre centrele firmei MDM DET EUROCONSULT SRL, autorizata pentru initierea in profesia de detectiv particular.
Participarea la aceasta piata este voluntara si este permisa tuturor titularilor de licenta inregistrati ca participanti la PZU, producatori de energie electrica, furnizori si operatori de retea.
Opris a precizat insa ca BRM nu are licenta de la autoritatea de reglementare, dar ca o va primi daca o va cere si daca indeplineste conditiile.
CardAvantaj poate fi utilizat ca un card de credit obisnuit emis sub licenta MasterCard ce poate fi folosit la orice ATM sau POS ce are afisata sigla MasterCard.
Pana acum, ECO TIC este singura care a depus documentatiile necesare pentru a obtine licenta de colectare si reciclare a produselor de profil.
Referitor la arme, insa, deputatii europeni au insistat ca ele nu vor putea fi aduse la bord decat in conditii stricte de securitate si cu autorizatie acordata de statul ce acorda licenta de zbor a aeronavei in cauza.
in acest moment suntem in curs de a obtine licenta de patent si folosire pentru producerea altor produse pe baza de canepa in premiera pentru Romania - lapte si alte produse derivate din canepa", a precizat administratorul fabricii.
„Cheltuielile pentru închiderea si monitorizarea factorilor de mediu vor fi suportate de titularii de licenta, din surse proprii si din alocatiile bugetare ale Ministerului Economiei, începând de anul viitor“, au afirmat sursele citate.
„Cheltuielile pentru închiderea si monitorizarea factorilor de mediu vor fi suportate de titularii de licenta, din surse proprii si din alocatiile bugetare ale Ministerului Economiei, începând de anul viitor“, au afirmat sursele citate.
SC Construct Grup International a obtinut un credit de cinci milioane de dolari plus un depozit bancar de trei milioane de dolari, de la Banca Româna de Scont, iar în afacere a fost implicata si societatea de asigurare Astra, devenita partener al societatii care detinea licenta, „garantia“ fiind constituita de drepturile obtinute din exploatarea carierei de cuart.
Absolventii Facultatii de Management Turistic si Comercial Dimitrie Cantemir Constanta au promovat ieri examenul de licenta din sesiunea iulie 2007 cu rezultate foarte bune.
google-analytics.com