Cautare

973 de rezultate pentru "libertatea de a gindi" (3.34 secunde)
Pesedistii, care au demarat o adevarata ofensiva de „hai sa fim langa oameni, sa nu uite de noi si poate ca data viitoare ne voteaza pe noi, nu pe aia din Alianta”, uita un lucru elementar:
Caricaturile profetului Mahomed publicate de un ziar danez au declansat un mecanism infernal: manifestatii de revolta din Maroc pana in Indonezia, ambasade occidentale incendiate, diplomati retrasi de la post si relatii interstatale intrerupte, schimburi comerciale blocate, produse boicotate. ßi interdictii de presa, acuze, amenintari.
A trecut si francofonia, cu tot cu gafele ei. Am uitat de Basescu, singurul presedinte care avea nevoie de translator pentru limba franceza, incat l-a lasat masca pe bietul Chirac, venit sa se rasfete acustic intr-o tara gazda a Sommetului...
Un copil de numai 17 ani a ajuns in arestul Politiei, iar acolo va sta 20 de zile de acum incolo pentru ca a falsificat niste bani.
Dupa 15 ani de izolare totala, intr-un regim de o cruzime greu de imaginat, in clipa cand si-a regasit libertatea, patriotul moldovean - de fapt roman - a avut o reactie stupefianta:
LIBERTATEA: Cum poti contesta o amenda de circulatie? Daca ai primit o amenda de circulatie, dar consideri ca nu esi vinovat, ai posibilitatea sa ceri unei instante de judecata anularea amenzii. Libertatea iti spune cum trebuie sa procedezi.
Seful Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, Jonathan Scheele, se va intalni maine dupa-amiaza cu ziaristii din Vrancea pentru a discuta despre libertatea presei. Cu ocazia prezentei sale in Vrancea, Scheele va vizita mai multe investitii finantate de UE.
Senatorul PSD Ion Iliescu a declarat ieri ca nu se poate exclude o posibila alianta cu PPRM, avand in vedere ca ambele formatiuni politice sunt partide parlamentare. ... Discutam in acest cadru de dialog cu toate partidele parlamentare, inclusiv cu PRM“, a declarat Ion Iliescu.
Fostul primar al localitatii Ciocarlia, Nicolae Marghiol, are la activ nu mai putin de 19 dosare penale. In perioada cat a fost edilul Ciocarliei, Marghiol nu a avut decat o preocupare: aceea de a-si umple buzunarele, localitatea mergand mai departe din...
Radu Budeanu, directorul general al cotidianului Averea, a declarat ieri ca se afla in negocieri avansate cu Dinu Patriciu pentru vanzarea pachetului majoritar de actiuni al firmei S.C Media Promovalores, editorul publicatiei.
In cursul zilei de ieri, la sediul Agentiei de Protectie a Mediului Constanta a fost programata intrunirea unui Consiliu de Autorizare Tehnica, consiliu la care au participat atat reprezentantii APM, cat si ai Regiei Autonome Judetene de Apa, ai Prefecturii judetului, Consiliului Judetean si nu numai.
Inca de la numirea lui Vasile Blaga, cunoscut apropiat al lui Traian Basescu, in fruntea Ministerului de Interne, in presa s-a zvonit ca una dintre prioritatile noului ministru este si pensionarea urgenta a celebrului Virgil Ardelean - "Vulpea” instruita de serviciile secrete pe care nici o guvernare nu a reusit sa o vaneze pana acum.
Pana in martie, Executivul urmareste scutirea de la plata taxelor notariale a vanzarilor de terenuri agricole si forestiere, precum si stabilirea regimului de despagubire a celor care nu-si pot reprimi in natura imobilele nationalizate.
Plenul Parlamentului a aprobat ieri constituirea Comisiei parlamentare de ancheta privind evaluarea activitatii SRTv si SRR, cu 184 de voturi “pentru“, 42 de voturi “impotriva“ si 66 de abtineri.
Un punct de vedere", in care analizeaza starea PSD si pe care il puteti citi in continuare. 'Orice incercare de acest fel este, indiferent de cat de "obiectivi" incercam noi sa fim, mai mult sau mai putin subiectiva. ... La precedenta postare au fost si reactii de genul:
Relatia Bucuresti-Chisinau a evoluat in ultimii 5 ani, de cand presedinte al Romaniei e Traian Basescu, de la o aparenta relaxare, la degradarea continua ce a culminat cu declararea ambasadorului roman drept persona non grata si introducerea de vize, pana la regasirea vechilor sentimente fratesti.
Vasile Dancu explica de ce Mircea Geoana nu a reusit sa reformeze PSD, cum a pierdut alegerile dupa momentul Timisoara, care sunt problemele lui Adrian Nastase, cum l-a suprins placut Miron Mitrea, dar si de ce o eventuala apropiere de PD-L ar fi toxica.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
Organizatorul Forumului, Jean Louis Carteron, a anuntat intentia ca una dintre sesiunile acestuia sa fie dedicata fostului presedinte roman, omagiindu-i personalitatea cu prilejul aniversarii varstei de 80 de ani.
Puteti citi in continuare partea a VI-a a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... de ce daca sunt producator agricol nu sunt obligat sa platesc impozite si taxe, iar daca produc mobila sunt?
google-analytics.com