Cautare

973 de rezultate pentru "libertatea de a gindi" (3.29 secunde)
Desi emisiunea inregistra audiente bune, Bendeac a fost interzis din pricina faptului ca a filmat o scena cu Radu Banciu, un cunoscut adversar al lui Mircea Badea si al lui Dan Voiculescu, scrie Libertatea.ro.
Desi emisiunea inregistra audiente bune, Bendeac a fost interzis din pricina faptului ca a filmat o scena cu Radu Banciu, un cunoscut adversar al lui Mircea Badea si al lui Dan Voiculescu, scrie Libertatea.ro.
Saptamana si plecarea de la Pro TV. Asa se poate caracteriza valul masiv de vedete care a facut trecerea de la Pro TV la Antena 1. Ultimul care va merge in barca lui Dan Voiculescu se pare ca este Mihai Petre, juratul concursului "Romanii au talent", scrie libertatea.ro.
Ieri, la propunerea sa, Cristian Boureanu a fost suspendat pentru un an din partid pentru declaratiile „nefondate“ facute de acesta. Delegatia Permanenta a PNL a decis ieri suspendarea deputatului Cristian Boureanu pe o perioada de un an din calitatea de membru al acestei formatiuni politice.
Senatorul PNL de Mures Stefan Mihail Antonie si-a dat demisia din partid, acuzand faptul ca organizatia liberala s-a transformat intr-un SRL. ... Senatorul PNL de Mures Stefan Mihail Antonie a anuntat ieri ca si-a dat demisia din partid.
Sandra Izbasa, campioana olimpica la LONDRA 2012 in proba de sarituri, l-a impresionat pana la lacrimi pe antrenorul coordonator al lotului national de gimnastica, Octavian Bellu. Sandra Izbasa s-a dus imediat dupa festivitatea de premiere la Octavian Bellu, si-a scos medalia si a pus-o la gatul antrenorului.
www.libertatea.ro informeaza: ... Tennis World USA, o respectata publicatie de specialitate din Statele Unite, anunta ca Simona Halep va incasa 1,7 milioane de euro anual de la Nike, cu 800.000 de euro mai mult decat suma pe care o lua de la Adidas.
www.libertatea.ro informeaza: Simona Halep a primit titlul de cetatean de onoare al orasului Calarasi. Sportiva care domina de mai bine de un an ierarhia jucatoarelor de tenis din lume a primit titlul la o initiativa a comunitatii aromanilor din judet.
Moshe & Mordechai, un blog politic cu "poezie" "Moshe & Mordechai" a luat doi ani la rand premiul pentru "Cel mai bun site politic", la roblogfest. ... - Cum si cand a inceput povestea Moshe & Mordechai? ... Scriam pe atunci intr-un alt blog, de cu totul alta factura, alt registru, alte preocupari.
"Statul roman nu este un stat laic", sustine secretarul de stat Victor Opaschi (Autor: ... Ca sa ramanem tot in sfera dezbaterilor publice, va rugam sa ne explicati si de ce, in aceasta perioada de criza, statul roman intelege sa finanteze constructia Catedralei Mantuirii Neamului.
Ar fi bine sa tragi aer in piept si sa te pregatesti pentru o serie de confruntari cu partenerul de cuplu, cu membrii familiei sale sau cu persoane care se amesteca nepermis in relatia voastra. Pana in iulie, atmosfera va fi haotica si greu de controlat.
Dar iata ca la Zu Music Awards, Andreea nu si-a putut ascunde defectele. E posibil ca tocurile inalte pe care le poarta mai tot timpul sa ii fi afectat in timp picioarele, in zona monturilor, dar si a degetelor, care au ajuns sa fie strambe si indoite.
Libertatea.ro informeaza: ... Prietena ei cea mai buna, Madalina Apostol, s-a logodit cu milionarul Nick Radoi. Scurta calatorie in Statele Unite i-a prins bine Madalinei Apostol.
www.libertatea.ro informeaza: S-a mutat ea din Bucuresti, in speranta unui trai linistit la Miercurea- Ciuc, dar nu a fost asa. Nicoleta Luciu a tras o spaima teribila cand a fost anuntata ca fiul ei, Zsolt, a avut un accident.
"PD nu are un program de racolare a membrilor altor partide, libertatea de a alege formatiunea in care sa-si desfasoare activitatea politica apartinand fiecaruia", a declarat ieri presedintele executiv al democratilor, Adriean Videanu. "Exista un val de plecari din PSD, dar fiecare opteaza pentru partidul care-i convine.
Liderul PSD, Mircea Geoana, si-a scos la inaintare "locotenentii" pentru a se urca cu bocancii pe platforma-program a lui Adrian Nastase.
Sarbatoarea Nasterii Domnului nostru Iisus Hristos are multe intelesuri duhovnicesti, pentru ca intruparea sau inomenirea Fiului vesnic al lui Dumnezeu este izvorul multor daruri si binefaceri pentru omenire.Fiul lui Dumnezeu Cel vesnic viu Se face Om muritor, pentru a darui oamenilor muritori viata vesnica.
Pastorala de Sfintele Pasti 2016 a Patriarhului Romaniei - text integral Ucenicii lui Christos - Martori si vestitori ai Invierii Lui si Imi veti fi Mie martori in Ierusalim, in toata Iudeea si in Samaria si pana la marginea pamantului! (Fapte 1, 8) Christos a inviat!
www.libertatea.ro informeaza: Ioana Dichiseanu, fiica lui Ion Dichiseanu, a nascut, vineri seara, o fetita perfect sanatoasa. ... Tanara, in varsta de 26 de ani, a adus pe lume o fetita perfect sanatoasa. Vestea cea mare a fost data chiar de catre mama ei, Simona Florescu.
Unirea Basarabiei cu Romania Unirea Basarabiei cu Romania a avut loc la 9 aprilie 1918 (27 martie pe stil vechi) si a fost in fapt reunificarea vechii provincii romanesti Basarabia, rupta de Moldova si alipita de Rusia in 1812.
google-analytics.com