Cautare

973 de rezultate pentru "libertatea de a gindi" (2.91 secunde)
www.libertatea.ro informeaza: Anda Adam trebuie sa se opereze de urgenta la picior. Vestea a primit-o la scurt timp dupa ce si-a anuntat prietenii virtuali ca se afla la spital, pentru mai multe investigatii. Din pacate, vedeta a primit vestea dura.
www.libertatea.ro informeaza: Nunta fiului lui Liviu Dragnea a fost evenimentul politico-monden al anului. Petrecerea grandioasa a fost organizata la Palatul Snagov, iar printre cei invitati sa cante s-a numarat si Florin Salam.
Tehnica narativa este, ca in alte scrieri, aceea a confesiunii. ... notatii incisive, succinte si foarte lucide, autoanalize, paranteze explicative ulterioare redactarii, ceva in genul subsolurilor din Teze si antiteze de Camil Petrescu, in care autorul tempereaza, uneori dezminte de-a dreptul afirmatii din textul propriu-zis.
Cornel Balan) Visele mele au de obicei multe detalii de decor. ... In vis niciodata nu am facut dragoste, intotdeauna a fost pure sex.
Adevarul despre cum a murit Mihail Eminescu, ucis la comanda (Autor: Mircea Puscasu) Istoria oficiala a vietii lui Mihai Eminescu a impus un sablon convenabil.
Una dintre cele mai indraznete si asteptate productii ale acestui an, Vice / Vicele, in regia multi premiatului Adam McKay si lansata de Annapurna Pictures, este o poveste neconventionala despre evolutia fostului presedinte Dick Cheney de la intern in Congres la cel mai puternic om de pe planeta.
Lucretia Borgia - Continuare - Legenda neagra Ca dealtfel tot restul familiei, de-a lungul secolelor, Lucretia a fost subiectul a numeroase calomnii si acuzatii.
Interviul a aparut in ziarul National, in anul 2002, cand maestrul Tudor Gheorghe implinise 57 de ani. Cei care conduceau ziarul National de atunci au zis ca este cel mai bun interviu aparut vreodata cu Tudor Gheorghe.
Noul presedinte al Camerei Deputatilor, liberalul Bogdan Olteanu, a coborat ieri din biroul sau pentru a-i sarbatori pe ziaristii acreditati la Parlament, de Ziua internationala a libertatii presei.
(continuare) "Romania este un vultur inchis intr-o colivie" - Astazi, toti politicienii nostri sunt profesori, de regula la universitati private. ... Asa s-a si intamplat. ... Sunt doar o industrie de diplome fara acoperire, urmarind doar profitul si spalarea creierelor. Au fost viciate, evident, si universitatile de stat.
Intre 1997 si 2013 a fost director executiv al Centrului National pentru Dezvoltare Durabila din Romania, iar din anul 2013 este presedintele Clubului de la Roma (Centrul European de Cercetare din Viena, Austria).
lIBERTATEA.RO informeaza: Monica Gabor l-a anuntat pe fostul sau sot, Irinel Columbeanu, ca primul lucru pe care-l va face de la sosirea sa in tara va fi acela de a petrece cat mai mult timp cu Irinuca.
Deputatii din Comisia juridica si din Comisia pentru drepturile omului au inceput ieri dezbaterile asupra legii Cultelor, adoptand insa doar sase din cele 51 de articole ale proiectului de lege. Articolele adoptate se refera la libertatea religioasa, drepturile si obligatiile cultelor si ale adeptilor credintelor religioase.
www.libertatea.ro informeaza: O intamplare care a avut loc la o gradina zoologica le-a inghetat sangele in vene celor mai slabi cu inima.
Incepand din 1996, am primit de la Cornel Buta (C.B.) din Brasov, un mare numar de scrisori, casete audio etc., in care el relata despre contacte stranii cu fiinte pe care le-a calificat drept extraterestre.
www.libertatea.ro informeaza: Guvernul roman planuieste sa deschida o tabara de refugiati la Tasnad, o statiune balneo-climaterica din judetul Satu-Mare, la aproximativ 30 de kilometri de frontiera cu Ungaria, scrie cotidianul Magyar Idok in editia de joi, citat de MTI.
www.libertatea.ro informeaza: Din dorinta de a arata bine, cantareata Nico a urmat de-a lungul timpului numeroase diete care ori nu au dat rezultatele scontate ori i-au pus sanatatea in pericol. Cantareata a martuirisit ca tine acum un regim mai sanatos.
Vechii greci credeau ca numele are puterea de a ne influenta destinul si foloseau ca metoda de predictie analiza primei litere a prenumelui. ... Aceasta disciplina era intens practicata in vremurile de demult cu scopul de a descifra destinul omului si, uneori, chiar pentru a-l determina.
Teodora Pantu) In ultimii 50 de ani, America a experimentat cu o serie de noi configuratii maritale: ... Studiile indica o convergenta a rolurilor parentale, o distributie mult mai egala a muncii domestice intre barbati si femei.
frica, furie, gelozie, nesiguranta / anapapahagi.wordpress.com Fie ca suntem mai temperamentali ori mai calmi, emotiile negative se insinueaza in universul interior al fiecaruia, iar frica, furia, gelozia sau nesiguranta duc la unele dezechilibre deloc de neglijat.
google-analytics.com